ronja
|
Vem da realno življenje ni tko kot se nam zazdi v telenovelah, ampak je pa tko lepo videt, a ne:) Ma, čisto iskreno: jaz ne bi menjala . Mam drame čisto dovolj že v reali, tako da več res ne rabim;). Sva se zadnjič z lubijem pogovarjala o tem, pa je rekel, da je bila njegova bivša tudi nora na te romantične reči in seveda to ni glih najboljše klapalo... in ji je probal razložit, da un je moral pet pred celim štadionom, ker jo je pa prej prevaral... on je pa ni, pa mu ni treba - nekaj v tem smislu . Meni recimo lubi direkt reče, da bi mi kdaj prinesel rože, če bi mi to kaj pomenilo, da mu je pa trapasto, ker mava tako skupen denar, pa ne ve, če bi si točno to želela. Na srečo si ne in nimava problemov:D. Zdaj jih tako niti gledat ne bi mogla, ker jih nimam kam dat:D. je pa res, da je to izi, če si tega ne želiš... , sej vidim da je žalosten ker mi ne more nudit ko kar si jaz kdaj pa kdaj zaželim materialno ampak, v tem trenutnu mi je on dosti bolj pomeben. Njemu je to težko - on vidi tebe, svojo najljubšo žensko na svetu, nesrečno, zato, ker ji on ne more nudit tega, kar si ona želi, ne more poskrbet zanjo tako kot se spodobi... to je zelo težko za fanta in s svojimi idejami mu ravno po tej rani praskaš - razumeš zdaj, zakaj se on umika pred temi rečmi? Ker bi rad poskrbel zate, ti dal vse, kar si želiš, pa ti ne more. To je težko... Vidim, da tudi on dela isto tebi, ko hvali druge ženske, kakšne imajo postave, ko se ti za svojo tako matraš... To ni lepo in vprašanje, če se tega sploh zaveda, tako kot se ti ne, da ga spravljaš v stisko, če mu rečeš, da ni treba, da ti kaj kupi, če pač nima(ta) denarja... To se zmenita - tako iskreno - pa bo boljše:). Nehajta si metat pod nos to, kar vaju boli. Vsak ima svoje šibke točke in tam pač pazimo, da drugega ne prizadanemo. Kar se tvojega bivšega tiče - obstaja nek razlog, da sta se razšla, ne? Ti bi rada imela dobro od moža in dobro od bivšega skup v eni osebi... Ampak ljudje nismo popolni: en ima ene napake, drugi ima druge. Sama pišem dolge poste, kompliciram, lubi je gojil žuže v omari . pač zbereš takega, da ti njegove napake niso preveč moteče. je pa fajn bit iskren do sebe in se čim boljše poznat, kaj lahko toleriraš na dolgi rok in česa absolutno ne. Ker kar je meni ok, tebi ni in obratno. Vseeno pa naredi nekaj na sebi (psihično, ne fizično), zase, da se boš lahko poglelada v ogledalo. Kakor se trudiš sama sebe prepričat (v prvih postih), da si si zelo všeč, ker si všeč toliko drugim ljudem, je zadnji post čisto drugačen... Malo sem to čutila že prej (kadar nekaj poudarjamo, takrat tam navadno ni vse še čisto razščeno...), ampak tole je res žalostno prebrat... Verjamem, da ej težko živet brez nečesa, kar nujno rabiš, v tem primeru pohvale. Zdaj lahko imaš srečo, pa to dobiš od zunaj, pa mogoče spregledaš kake druge napake (recimo da te vara;). Druga možnost pa je, da pogledaš, zakaj to tako zelo rabiš in če bi se dalo to spremenit. To ne pomeni, da ti ni več všeč, če te kdo pohvali - vsem nam je všeč, razlika je samo, koliko nas bremeni, kadar nas ne. Serjemo ga itak vsi in takrat nas ljudje glih ne hvalijo na veliko;). Zato je fajn si prit na čisto s tem. Se pa strinjam, da ni isto, ali je pač človek tak, da ne hvali ali pa hvali vse druge, samo tebe ne... Si ok. Nič ni narobe s tabo: si iznajdljiva, znaš imet rada, se trudiš, si vztrajna, imaš lepo postavico,... Ko on omeni druge punce, ne misli, da ti pa nisi taka. Je pa to gotovo težko slišat, če se sama ne počutiš dobro v svoji koži. Lubi komot omeni, kako je katera luštna ali suha, pa me to nič ne gane, moji lasje ostajajo dol;) Ker se ne sekiram za svojo postavo in ker se mi to ne zdi tako pomembno - če bi bil zaradi lepote z mano, bi tako že zdavnaj spokal, saj je vsako leto več lepših od mene. Nobena pa nima tega, kar mam jaz in nobena mu ne more dat tega, kar mu lahko jaz. Nobena ne bo videla, da je sesut, po tem, kako odpira vrata, ker ga pač nobena toliko ne pozna. To so moji plusi. Tudi ti imaš svoje. Najdi jih, vidi jih! NIsi samo telo, ni on s tabo zaradi telesa! Tudi tvoj mož je ok. Je dober, rad te ima, vse bi dal za vas... Samo najt se morata spet. Pa sprejet drug drugega in predvsem sebe tudi s kako napakico vred;). To pomeni, da drugemu ne nosiš na nos tega, kar ga boli in da se sam sprijazniš, da nekje pa nisi baš naj. To ni nič hudega, vsi smo taki;).