blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: ronja Cvet vedno na koncu ovene, kalbo . Zato je pa fajn videt v sebi rastlino, ne samo cvet - to je pa moj point;). Jaz bom pa tu rekla amen..... Zame je recimo večji dokaz ljubezni to, da si všeč partnerju tudi v najbolj razvlečeni trenerki, brez makeupa, zjutraj s smrdljivim zadahom iz ust..... Saj, ko se zrihtamo, oblečemo v lepa oblačila, uredimo pri frizerju, se našminkamo, vse postanemo precej lepše kot smo zjutraj, ko vstanemo...... Seveda, da mu moraš ugajat tudi v trenirki ali ko imaš slab dan, pa ko ti zjutraj smrdi iz ust..............vendar je tudi fino, če se še kdaj posebej urediš, ko npr. kam gresta ali pa kar tako, da on to opazi in ti to tudi pove oz. ti da vedt; magari samo s pogledom. Saj veste, pogled pove več kot tisoč besed. In to je tisto, kar jaz mislim, da ne sme manjkat. Realno po mojem nobenga ne pričakuje 5 sms-ov na dan, pa vsak teden šopek rož in bonbonjero, da ne omenjam še kaj bolj kičastega. Tiste mičkene malenkosti štejejo ogromno, pa tako zelo zelo malo je treba, da se jih uresniči. In žal je tako, da večina moških tega ne dojema. Tiste redke izjeme ki pa so to skapirali, pa 100x hura za njih oz. lahko rečem, da zavidam njihovim damam. Ne po mojem, pa obstajajo ženske, ki to pričakujejo od moža. Fora je v tem, da ko začnesta hodit, se to njemu še da počet, ker ji dvori, pol, pa ne več. Klasika. In nekatere ženske rabijo vsakodnevno potrditev, da so dobre mame, da so lepe, in tako dalje. Ampak to je njihov problem, ne možev. zanima me, kaj bi bilo v primeru, da se taka ženska loči, da nima nobenega, ki bi ji vsak dan posebaj povedal, da je krasna, da je dobra mati, ... a bi ona pol lahko živela kot samostojna ženska?! Ne vem no, al razmišljam tako, ker sem čudna oz kaktus . Pa daleč od tega, da si z možem ne izkazujeva ljubezni, se vsak dan stisneva, če je eden na kavču, se drugi prisesa zraven, ljubčki,..ampak 5x na dan sms, pa z njegove strani vsakodnevni komplimenti,..ne stojmo pretiravat no.