|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: neodločena
25.7.2012 10:44:49   
ronja
Nima veze, kako mladi za nami gledajo - se strinjam, da pri 34ih še vedno tudi najstniki pogledajo, ampak vseeno to ne bo vnedogled;). Hotela sem rečt, da to ne bo večno, pa če bomo še tako dobro zgledajoče 80-letnice;). Vedno bojo obstajale lepše ženske od nas. Kar še ne pomeni, da ne bo nihče za nami pogledal, vseeno pa se bo odstotek zelo verjetno z leti nižal;).

Moj point je bil, da glede na to, da je lepota minljiva, se splača stavit na kake druge adute. In da jih je treba najt, se jih zavedat in iz njih črpat samozavest. Ker če ti jo kroji konfekcijska številka ali število gub, potem si ga pri 50+ naj*. Ker 50 letnica, ki bo hotela zgledat kot 20 letnica, bo morala v to vložit ogrooomno napora in še vedno verjetno ne bo ravno enak rezltat;). Tako da se splača vlagat kam drugam. Ne da si zdaj zanemarjena, če ti urejenost veliko pomeni, ampak da ti to ni tista alfa in omega počutja - koliko moški opazijo tvoj videz in kolikokrat ga pohvali tvoj mož/ljubi. In potem so punce brezveze frustrirane - kot lahko sama vidiš...

Kot je lubi komentiral to temo: "Res je neverjetno, koliko to ženskam pomeni - videz, lepota, da pohvališ, da dobro zgledajo... Nobena se ne pritožuje, da ji ne rečejo, da je pametna, da je dobra, prijazna,... vse samo, da ne rečejo, da je lepa... To je ful čudno" In se strinjam z njim - res je ful čudno.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.7.2012 12:09:15   
kalbo
Za cvet lahko zgledno skrbiš, mu privoščiš najkvalitetnejšo zemljo, lonček, mesto v stanovanju, samo če cveta ne zalivaš s tako preprosto stvarjo kot je voda, cvet ovene. podobno je pa z žensko. ženska mora čutit, da je ljubljena, privlačna, če tega ni, ovene in to, da ne ovene, dosežeš z zelo preprostimi stvarmi, kot je kompliment.

Žal se tega mnogo moških ne zaveda.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.7.2012 13:28:27   
ronja
Cvet vedno na koncu ovene, kalbouser posted image . Zato je pa fajn videt v sebi rastlino, ne samo cvet - to je pa moj point;).

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.7.2012 13:44:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Za cvet lahko zgledno skrbiš, mu privoščiš najkvalitetnejšo zemljo, lonček, mesto v stanovanju, samo če cveta ne zalivaš s tako preprosto stvarjo kot je voda, cvet ovene. podobno je pa z žensko. ženska mora čutit, da je ljubljena, privlačna, če tega ni, ovene in to, da ne ovene, dosežeš z zelo preprostimi stvarmi, kot je kompliment.

tuki anonimna 1.

Evo zadel si ves point. tako preprosto, pa za nekatere tako težkouser posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
25.7.2012 13:59:51   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Cvet vedno na koncu ovene, kalbouser posted image . Zato je pa fajn videt v sebi rastlino, ne samo cvet - to je pa moj point;).

Ok, rožca, bo tko OK? :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.7.2012 14:05:19   
Ženkica

Amen user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.7.2012 14:13:32   
blaža
Poznamo pa različne rožice oz rastline. Zgleda, da sem jaz kaktus user posted image . ta rabi malo zalivanja oz beri- hvaljenja.user posted image

zalivanje je pa zame občutek, da sem ljubljena, brez odvečnih besed, in komplimentov. nekako nimam potrebe,.. no ampak tukaj so tudi druge vrste rožic,..user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.7.2012 14:14:19   
liliana

Jaz bom pa tu rekla amen.....user posted image

Zame je recimo večji dokaz ljubezni to, da si všeč partnerju tudi v najbolj razvlečeni trenerki, brez makeupa, zjutraj s smrdljivim zadahom iz ust.....

Saj, ko se zrihtamo, oblečemo v lepa oblačila, uredimo pri frizerju, se našminkamo, vse postanemo precej lepše kot smo zjutraj, ko vstanemo......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.7.2012 14:15:29   
Anonimen
Ha-ha, blaža

Zgleda potem,da sem jaz kaka agresivna ovijalka, recimo glicinijauser posted image
Ker me tudi ni treba non-top zalivati, kvečjemu se jaz slinim nad mišicami mjega možeka in mu to večkrat povemuser posted image

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
25.7.2012 14:34:22   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ha-ha, blaža

Zgleda potem,da sem jaz kaka agresivna ovijalka, recimo glicinijauser posted image
Ker me tudi ni treba non-top zalivati, kvečjemu se jaz slinim nad mišicami mjega možeka in mu to večkrat povemuser posted image

Glicinija je moja najljubša roža.user posted image . Je pa strupena, tko,.. če nisi vedla.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.7.2012 14:38:12   
Ženkica

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Zame je recimo večji dokaz ljubezni to, da si všeč partnerju tudi v najbolj razvlečeni trenerki, brez makeupa, zjutraj s smrdljivim zadahom iz ust.....

Saj, ko se zrihtamo, oblečemo v lepa oblačila, uredimo pri frizerju, se našminkamo, vse postanemo precej lepše kot smo zjutraj, ko vstanemo......

Seveda, da mu moraš ugajat tudi v trenirki ali ko imaš slab dan, pa ko ti zjutraj smrdi iz ust..............vendar je tudi fino, če se še kdaj posebej urediš, ko npr. kam gresta ali pa kar tako, da on to opazi in ti
to tudi pove oz. ti da vedt; magari samo s pogledom. Saj veste, pogled pove več kot tisoč besed. In to je tisto, kar jaz mislim, da ne sme manjkat.
Realno po mojem nobenga ne pričakuje 5 sms-ov na dan, pa vsak teden šopek rož in bonbonjero, da ne omenjam še kaj bolj kičastega. Tiste mičkene malenkosti štejejo ogromno, pa tako zelo zelo malo je treba, da se jih uresniči. In žal je tako, da večina moških tega ne dojema. Tiste redke izjeme ki pa so to skapirali, pa 100x hura za njih oz. lahko rečem, da zavidam njihovim damam.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.7.2012 14:38:44   
ronja
Poznamo pa različne rožice oz rastline. Zgleda, da sem jaz kaktus user posted image . ta rabi malo zalivanja oz beri- hvaljenja.

Haha, ja, kaktusi smo zakonuser posted image . Ampak blaža in kalbo, nekak mi ta dva vajina komentarja ne gresta glih skupuser posted image

Zame je recimo večji dokaz ljubezni to, da si všeč partnerju tudi v najbolj razvlečeni trenerki, brez makeupa, zjutraj s smrdljivim zadahom iz ust...

Podpis. Pa da te objame takrat, ko si na robu solz in živčnega zloma in totalno neseksi... in si mu še kar všeč... Takrat veš, da si čisto ok kaktus, ki ma srečo:). Pa ne glede na to, kako lepo cvetejo sosednje rožice;).

Kak kompliment tu in tam seveda prav pride, ampak da te pa frustrira, če ga nekaj časa ni, je pa škoda.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.7.2012 14:41:20   
kalbo

Poznamo pa različne rožice oz rastline. Zgleda, da sem jaz kaktus user posted image . ta rabi malo zalivanja oz beri- hvaljenja.

Haha, ja, kaktusi smo zakonuser posted image . Ampak blaža in kalbo, nekak mi ta dva vajina komentarja ne gresta glih skupuser posted image

Zame je recimo večji dokaz ljubezni to, da si všeč partnerju tudi v najbolj razvlečeni trenerki, brez makeupa, zjutraj s smrdljivim zadahom iz ust...

Podpis. Pa da te objame takrat, ko si na robu solz in živčnega zloma in totalno neseksi... in si mu še kar všeč... Takrat veš, da si čisto ok kaktus, ki ma srečo:). Pa ne glede na to, kako lepo cvetejo sosednje rožice;).

Kak kompliment tu in tam seveda prav pride, ampak da te pa frustrira, če ga nekaj časa ni, je pa škoda.

Tole ni moja žena :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.7.2012 14:46:04   
ronja
Saj veste, pogled pove več kot tisoč besed. In to je tisto, kar jaz mislim, da ne sme manjkat.

haha, se spomnim enkrat, ko sem se mal bolj zrihtala (ne slovim glih po urejenosti;), me je debelo pogledal: "Za koga si se pa ti to zrihtala?"user posted image Sva se režala še pa još:D. Zadnjič sem si dala gor verižico in uhane (nimam lukenj, mam pa ene uhane na klip) in me on zeza, kaj sem se zrihtala (smo šli na eno bolj uradno reč za mojo sestro) - pa sem rekla, da sem dala verižico zanj, ker mu je bila včasih všeč, uhani so se je pa držali, pa nisem mela časa razpletat in sem potem med potjo po štengah razfecljala, pa dala gor. On pa "Aja, no, če bi vedel, da je zame, bi pa drugače reagiral"user posted image Pravi, da bi se mu potem dobro zdelo - no, potem ko je vedel, se mu je lahko dobro zdelo, hehe. Vidiš, da lahko fantje prav hecno reagirajo, pa ne pomeni, da mislijo kaj slabega?user posted image

Mogoče je v tem problem - da ne ve, da se rihtaš zanj? Moškim je to pomembno. Poznam moškega, ki ni maral plesat z ženo, ker ona ni ravno uživala v plesu, ampak je gledala okoli, če jo drugi gledajo. In mu je bilo vseeno, če je super zgledala in so ji vsi to rekli, on bi si želel nekaj drugega. Če se ti zrihtaš za v službo, on nima nič od tega...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.7.2012 14:46:44   
ronja
aha, that explains it alluser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.7.2012 14:51:14   
blaža

Prav maš. Moj mož ne bi na RR klepetal user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.7.2012 14:53:50   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Seveda, da mu moraš ugajat tudi v trenirki ali ko imaš slab dan, pa ko ti zjutraj smrdi iz ust..............vendar je tudi fino, če se še kdaj posebej urediš, ko npr. kam gresta ali pa kar tako, da on to opazi in ti
to tudi pove oz. ti da vedt; magari samo s pogledom. Saj veste, pogled pove več kot tisoč besed. In to je tisto, kar jaz mislim, da ne sme manjkat.
Realno po mojem nobenga ne pričakuje 5 sms-ov na dan, pa vsak teden šopek rož in bonbonjero, da ne omenjam še kaj bolj kičastega. Tiste mičkene malenkosti štejejo ogromno, pa tako zelo zelo malo je treba, da se jih uresniči. In žal je tako, da večina moških tega ne dojema. Tiste redke izjeme ki pa so to skapirali, pa 100_x_ hura za njih oz. lahko rečem, da zavidam njihovim damam.

Realno gledano, nimam pojma kaj pričakujeta obe anonimni od moža oz. partnerja......ker kot sta navedli, dobivata od partnerja precej mičkenih podrobnosti, ki štejejo ogromno, vključno z SMSi in telefonskimi klici......

< Sporočilo je popravil liliana -- 25.7.2012 14:54:08 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.7.2012 14:57:28   
blaža

Realno po mojem nobenga ne pričakuje 5 sms-ov na dan, pa vsak teden šopek rož in bonbonjero, da ne omenjam še kaj bolj kičastega. Tiste mičkene malenkosti štejejo ogromno, pa tako zelo zelo malo je treba, da se jih uresniči. In žal je tako, da večina moških tega ne dojema. Tiste redke izjeme ki pa so to skapirali, pa 100x hura za njih oz. lahko rečem, da zavidam njihovim damam.

Ne po mojem, pa obstajajo ženske, ki to pričakujejo od moža. Fora je v tem, da ko začnesta hodit, se to njemu še da počet, ker ji dvori, pol, pa ne več. Klasika. In nekatere ženske rabijo vsakodnevno potrditev, da so dobre mame, da so lepe, in tako dalje. Ampak to je njihov problem, ne možev.

zanima me, kaj bi bilo v primeru, da se taka ženska loči, da nima nobenega, ki bi ji vsak dan posebaj povedal, da je krasna, da je dobra mati, ... a bi ona pol lahko živela kot samostojna ženska?!

Ne vem no, al razmišljam tako, ker sem čudna oz kaktususer posted image . Pa daleč od tega, da si z možem ne izkazujeva ljubezni, se vsak dan stisneva, če je eden na kavču, se drugi prisesa zraven, ljubčki,..ampak 5x na dan sms, pa z njegove strani vsakodnevni komplimenti,..ne stojmo pretiravat no.

Steve Jobs

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.7.2012 14:58:39   
blaža

Realno po mojem nobenga ne pričakuje 5 sms-ov na dan, pa vsak teden šopek rož in bonbonjero, da ne omenjam še kaj bolj kičastega. Tiste mičkene malenkosti štejejo ogromno, pa tako zelo zelo malo je treba, da se jih uresniči. In žal je tako, da večina moških tega ne dojema. Tiste redke izjeme ki pa so to skapirali, pa 100_x_ hura za njih oz. lahko rečem, da zavidam njihovim damam.

Realno gledano, nimam pojma kaj pričakujeta obe anonimni od moža oz. partnerja......ker kot sta navedli, dobivata od partnerja precej mičkenih podrobnosti, ki štejejo ogromno, vključno z SMSi in telefonskimi klici......

Podpis user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.7.2012 15:26:32   
ronja
Realno gledano, nimam pojma kaj pričakujeta obe anonimni od moža oz. partnerja......ker kot sta navedli, dobivata od partnerja precej mičkenih podrobnosti, ki štejejo ogromno, vključno z SMSi in telefonskimi klici...

Ja, pri eni anonimni se strinjam in sem ji tudi napisala - da mi ni čisto jasno, kaj pogreša in da če nam ne zna povedat direkt, potem je velika verjetnost, da je tuid mož ne razume... Pri drugi se mi zdi, da je problem malo večji, da nimata več delov intime, ker pravi, ad ni objemov, poljubov,... To je potem nekaj drugega - intimo rabimo, če smo v partnerski zvezi, saj v tem je keč, da smo z nekom.

Pri tisti, ki pravi, da dobi pa vse te razne oblike, pa je moja edina ideja, da ni seksa, vendar tega ni upala tako napisat... Bi bilo pa lažje kaj svetovat, če bi napisali vse bolj konkretno - ker zaenkrat vemo res samo to, da pogrešata komplimente, ostalo je pa ok...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.7.2012 18:11:09   
Anonimen

čaki čaki...

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
25.7.2012 18:13:30   
Anonimen

čaki, čaki...prva anonimna tuki.

Ma lahko je mož gor ali dol, jaz ne prenesem slabega zadaha in vonja po švicu. On to dobro ve, da sem alergična, pa tud vedno ne upošteva. Meni osebno na kraj pameti ne pade, da bi do slabega zadaha sploh prišlo( redno poskrbim), pa do neprijetnih vonjav tudi ne. Ker osebno vem, da to nikomur ni všeč, zakaj ne bi potem za take stvari poskrbela.
Sem zato morda čudna? hmmm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
25.7.2012 18:24:08   
liliana

Ma lahko je mož gor ali dol, jaz ne prenesem slabega zadaha in vonja po švicu. On to dobro ve, da sem alergična, pa tud vedno ne upošteva. Meni osebno na kraj pameti ne pade, da bi do slabega zadaha sploh prišlo( redno poskrbim), pa do neprijetnih vonjav tudi ne. Ker osebno vem, da to nikomur ni všeč, zakaj ne bi potem za take stvari poskrbela.

A si vidva zjutraj, preden se prvič poljubita, po recimo 8 urnem spanju, gresta oprat zobe, da imata oba svež vonj po pepermintu....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.7.2012 18:28:04   
blaža

A si vidva zjutraj, preden se prvič poljubita, po recimo 8 urnem spanju, gresta oprat zobe, da imata oba svež vonj po pepermintu....user posted image

Nema ljubčka pred ščetkanjem zob!!user posted image user posted image

postajam zlobna in to je moj zadnji post user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.7.2012 8:03:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Nema ljubčka pred ščetkanjem zob!!user posted image user posted image

postajam zlobna in to je moj zadnji post user posted image

Pol jo pa čudi pomanjkanje komplimentovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?