Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: ronja Zdaj bolj razumem:). Pa tega občutka nimaš nikoli (mislim, tudi takrat ko spita skup) ali samo pač kadar te vidi tako mimogrede in si želiš to, da ga pač zmedeš pač tako mimogrede, kadar te pač vidi zrihtano ali slečno... (to tudi štekam;), nič ne obsojam, samo razumet probam:)? problem je v tem, da za mano zelo gledajo. Že od nekdaj. Ne vem, če je to vredu ali ne, tako pač je. Zato morda tud od njeg atake stvari pričakujem in se mi zdijo same po sebi umevne. Sej včasih opazim poglede, ampak ne tistih tapravih. Ronja, sem pa zelo vesela tvojih postov, si mi malo razjaznila mišljenje. Morda se sploh ne zavedam, kaj imam doma, sploh če primerjam z drugimi, je moj čist drugačen. Nikoli ne gleda za drugimi, pravi da mu nobena nikoli ni všeč, da ima mene. To da nikamor ne gre, sem imela v mislih, da ne popiva naokoli, gre na kak drink, pa še to hitro domov, k meni, skratka prelepo. Kar se sms-je tiče, pa si jih pošljeva več kot 5 na dan, ja. sva čudna, ne? Bom poskušala z drugega zornega kota gledat, pa ne toliko pričakovat glede komplimentov, ker pa vsega pa le ne moremo imeti, ne? Aja, ronja, ne v postelji se ne počutim tako, tam se počutim ljubljeno insexi Res se malo skuliraj. Tudi za mano se slinijo še vedno, že od kar pomnim, ampak da bi skozi to presojala partnerja Najbolj mi je smešno v družbi ko me pred njim večina hvali kako mladostna sem videti, pa postava, on pa tiho. Pa sem mu rekla, če njemu pa nisem več všeč. In je rekel: meni si še vedno lepa in mi vedno boš, kaj me zdaj to sprašuješ? In to je bilo to, kaki 2 leti nazaj sem se nehala ubadat s takimi težavami kot jih imaš ti!!!! Če se v postelji z njim počutiš seksi in zaželeno - mislim, da mu boš tudi ne-zalivanje z verbalnimi komplimenti od-zamerila! Ali pač ne - boš sama presodila ali bo zato tvoj cvet manj dehtel!
|