|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012
23.8.2012 20:02:44   
maltezanka
krisv - jutri ti želim, da bo za vaju oba zelo vesel dan in želim vama čimveč lepih oplojenih celic.
Mi2 sva si tisto jutro, ko sva šla na kliniko pela pesem
VEM DA DANES BO SREČEN DA TO SVA ZAČUTLA ŽE ZJUTRAJ lalalalalal
Too želim vsem vam, ki se boste borile v prihajajočem mesecu septembru. Še malo pa bom tudi jaz na vrsti

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 126
24.8.2012 10:03:35   
športnica
helou punce, jst uživam na morju user posted image v ponedeljek imam UZ in upam da bo kr padla stopka. ponavadi sem jo dobila za domov že pri prvem UZ. mi kar hitro rastejo folikli. upam da bo tut kvaliteta good. tale 6. postopek ima da rata user posted image user posted image sva rekla da bo zadnji, če ne uspe greva v postopek posvojitve.

se javim v ponedeljek. držte se.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 127
24.8.2012 20:29:09   
Zara_
Danes je teden dni od ET. Prav težko mi je tole čakanje . Z znaki pa je tako, da lahko pomenijo nosečnost ali pa Muser posted image .

Športnica držim pesti, da bo tale postopek zate zmagovalen in boš srečkauser posted image .

Krisv kako si kaj in držim pesti.

Vsem pa želim čimveč pluskov in uspešnih postopkov.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
24.8.2012 20:46:49   
krisv
Jaz sem razočarana in žalostna. Nobena celica se ni oplodila, tako da sva ostala danes praznih rok. user posted image
Si je pa Reš vzel kr časa za naju in smo podebatirali kako, kaj, zakaj... in se kr dogovorili za naslednji postopek. Naju je kr poštulil že v november in popolnoma spremenil protokol.
Sva si z mojim vzela dan zase. Produžila sva do morja in se celo kopala, čeprav sva bila oba brez kopalk user posted image user posted image . Je kr pomagalo, sva se tolažila, pogovarjala, predelala... Zdaj pa nam ne preostane nič drugega, kot da gremo naprej. Da poizkušamo jovo-na-novo, da izrabimo vse možnosti, ki nam jih trenutna medicina ponuja... Vendar se mi zdi, da je z vsakim neuspešnim poizkusom nova praznina v srčku. Spoštujem dekleta, ki gredo že v šesti, sedmi postopek. Močne ste, smo!

Jaz vas bom spremljala še naprej. Se veselila vsake dobre novice in se razžalostila vsake slabe. Srečno vsem! user posted image

(odgovor članu Zara_)
Neposredna povezava do sporočila: 129
24.8.2012 21:11:03   
oreh
krisv, nimam beseduser posted image user posted image user posted image

Upam, da nas bo kar nekaj s pozitivnim razpletom, ki ti bomo lahko vlile nove volje. Še malo pa bo 15. oktober in potem november. Vmes pa vama želim obilo lepih ter sprostitvenih trenutkov, kljub praznini v srčku.

(odgovor članu maltezanka)
Neposredna povezava do sporočila: 130
25.8.2012 8:59:38   
andreja83
Tudi meni je zelo žal krisv :(. Vsako razočaranje nas pahne nazaj, kljub veselju, ampak verjemi tudi za nas bo posijalo sonce tisto ta pravo in tudi me bomo mamice.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 131
25.8.2012 17:38:28   
sisi81
Živjo punce, tudi jaz bi se vam rada pridružilauser posted image Maja sem bila na ivf, pa žal ni šlo, greva pa septembra po zamrznjenčkauser posted image , vas berem in upam z vami, držim pesti, da nam čim prej uspeuser posted image , pa lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.8.2012 10:35:00   
Zara_
Krisv tudi meni je tako zelo žaluser posted image user posted image user posted image .
Zagotovo bo vama vajin naslednji postopek dal tisti magični +.

Sama pa kar ne vem, kaj bo, skozi se mi zdi, da me spodaj v trebuhu tako boli kot da bom ravnokar dobila Muser posted image .
Sicer še je belina in upam, da tako tudi ostane.

Vsem skupaj pa želim čimveč ++++++.

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 133
26.8.2012 10:49:15   
BB09
krisv user posted image user posted image tudi meni je žal

(odgovor članu Zara_)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.8.2012 12:10:13   
maltezanka
krisv nimam besed user posted image , zelo mi je hudo.

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 135
26.8.2012 18:23:36   
Zara_
Takole moje sanje so se končale, začela sem krvavetuser posted image in se ne slepim več. To pot nama ni ratalo.
Sedaj bo pa treba zbrat moči za nov postopek. Sem pa danes tako žalostna.

Neposredna povezava do sporočila: 136
27.8.2012 9:39:31   
tinker
Kris , Zara žal mi je user posted image , pošiljam vama objemčkeuser posted image user posted image user posted image

Evo, danes tudi jaz štartala z novim postopkom, tretjim povrsti. Sem pri dr. Rešu in sem danes začela z polovično dozo Dipherelina, do drugega dne menstruacije potem pa v ambulanto po Puregon.A je mela še katera tak čuden protokol? Držim pesti za vse!!!!! Vso srečo vsem!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zara_)
Neposredna povezava do sporočila: 137
27.8.2012 10:30:24   
miskula
objemčke vsem ki se ni izšlo user posted image user posted image user posted image  
in stiskam pesti za vse nas user posted image user posted image user posted image

jaz sem sicer ta mesec začela s ponovnim prvim postopkom IUI v LJ, vendar sem se pridružila kar vam, ker je v naši temi čisto zatišje, upam da me vseeno sprejmete medse user posted image
Ponovnim prvim postopkom zato ker nam je v letu 2010 že uspel en postopek in imamo prekrasnega fantičauser posted image , sedaj bi imeli pa šeeno user posted image
za mano so že tri špike puergona, v četrtek pa me čaka prvi UZ

Me pa zanima, če se katera tudi trudi s tem postopkom za drugega user posted image  

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 138
27.8.2012 21:24:31   
krisv
Zara_ user posted image user posted image user posted image user posted image Te razumem, da si zelo žalostna. Daj si čas, potem pa z upanjem naprej.
miskula, seveda te sprejmemo. Vso srečo! user posted image
tinker, a ti imaš pa dolgi postopek?

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 139
27.8.2012 21:50:15   
športnica
danes je padla STOPka. že kar pri prvem UZju. v sredo punkcija. imam 10 celic. uuuufffff.

we will see user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 140
27.8.2012 22:01:16   
miskula
hvala punce  user posted image

a si vse kar same daste stopko?user posted image  Men so jo v prejšnjem postopku dal kar v dežurnem ZD. Kam si jo pa date? A to zgleda kot te enekcije, al je čist taprava enekcija?user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 141
28.8.2012 9:36:36   
Plišek
Joj punce...meni gre kar na jok ko tole berem.....Vsem, ki tokrat nu uspelo posiljam en velik user posted image ....prepričana sem, da bomo vse me enkrat mamice in da bomo po dolgi prehojeni poti na koncu zelo srečne.
Ne vem, kaj vam naj napisem....ker sama vem, da vsaj pri meni v takem trenutku ne pomaga nic....

Jaz imam cez dva dni prvi UZ in upam, da bo tokrat sreca na najini strani....

Rada vas imam....

Neposredna povezava do sporočila: 142
28.8.2012 11:14:04   
oreh
Pozdravljene,
no, jaz se veselo špikam, to je pa res nadvse romantično delanje otroka, majke mi!!!
Tako, da user posted image user posted image user posted image  za vse, ki to bolj ali manj mirno prenašamo, ene celo večkrat!

Športnica, to je bilo pa hitro, a v prejšnjih postopkih, si tudi tako hitro pridelala zadostne celice?

Plišek, imava pa na isti dan UZ!

Neposredna povezava do sporočila: 143
28.8.2012 20:38:23   
BB09
zara pošiljam ti en velik user posted image

športnica to je pa hitro user posted image super za 10 celic, držim pesti da bo jutri čim manj boleče

miskula ja stopko sem si dala sama in to v trebuh

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 144
28.8.2012 21:23:16   
tinker
ojla evo mene.Včeri je glih svakinja rodila, stara komi 20 let, jst pa že stara koka pri37-ih.Pa smo mal proslavlal.
Mi pa res nimamo najbl romantičenga načina delanja otrok, same špike in bolečine.
Krisv ne vem če je res dolgi protokol, ker sem se včeri (ponedeljek) začela pikat s polovico ampule Diferelina, menstruacijo pričakujem v četrtek ali petek, toje pa le 4-5 dni, ne pa en teden kot je pri dolgem, tko , da je kar neki. Še katera pri Rešu imela tak protokol?user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 145
29.8.2012 14:15:20   
športnica
zdravo punce. punkcija je bila OK. imam 8 celic. transfer 5 dan v ponedeljek. upam da se kakšne dobre razvijejo in počakjo lepe blastociste. pa ne bi bilo slabo še kakšna za povrhu za zamrznit. kljub temu, da imam vedno po 6 - 12 celic, mi vedno vstavijo po dve, vendar nobena ne ostane za zamrznit. vse odmrejo. ja, vedno mi dokaj hitro rastejo. navadno imam STOP že pri prvem UZ, le enkrat sem imela pri naslednjem UZ, ki je bil dva dni kasneje. zdle sm že odspala 3 urce, zdej pa na kavč, moj dragi pa kuha kosilo user posted image

držte se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 146
29.8.2012 14:20:26   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Pozdravljene,
no, jaz se veselo špikam, to je pa res nadvse romantično delanje otroka, majke mi!!!
Tako, da user posted image user posted image user posted image  za vse, ki to bolj ali manj mirno prenašamo, ene celo večkrat!

Športnica, to je bilo pa hitro, a v prejšnjih postopkih, si tudi tako hitro pridelala zadostne celice?

Plišek, imava pa na isti dan UZ!

oreh, ko si drugič ali tretjič v postopku ti je to že rutina. tele injekcije so mala malca. edino tisto čakanje do testa ubija user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 147
29.8.2012 17:16:34   
espérer
živjo!

Jaz sem imela pri Reševi podobno.... cca 2-3 dni prej sem imela Dipherelin ( celo dozo) potem pa sem nadaljevala z dvema dozama menopurja..... pridelala sem 6 celic ampak so bile samo 3 ok..... 1 se je potem oplodila. Bil pa je to moj prvi postopek!!!
Grem konec septembra na novo dozo špik, potem pa vam poročam!!!!

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 148
30.8.2012 10:27:45   
Tejchy25
Hojla! Evo, da še js par besed povem. Js mam tut Gonal že doma pripravljen- in če bi blo vse ok, bi morala s špikanjem začet že pred enim tednom. Danes je že 34 dan ciklusa, user posted image  pa ni od nikoder. Sicer me že 1 teden boli križ in imam vse znake prihajajoče user posted image , od nje pa nič...
Test sem seveda naredila, prvi CB je imel čisto rahel plusek, naslednji čez 4 dni pa ni imel nobenega znaka plusa, čisti minus.
In zdej čakam in čakam... sem bila že vesela, da bo v službi vse ok...če jo pa sedaj dobim, bom pa morala razlagat, zakaj ne morem na sejem...ki bo ravno v času po punkciji, če user posted image dobim v teh dneh.
Sedaj upam, da mi bo še 1 teden zamujala, da se spet izmuznem...
Grozno je... pa tko fino bi se izšlo...
Sem že razmišljala, če bi kar počakala še 1 ciklus, ampak...se bom raje tu poskušala pogovort, čeprav vem, da ne bodo razumel...:(((

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 149
30.8.2012 10:32:54   
curly
Pozdravljene punce.
Meni je tako dolgčas na IUI temi pa bi vseeno rada nekam pripadala in nekoga spremljala. Vidim, da se vam je tudi miskula pridružila in tudi oreh že poznam pa verjetno še katero. user posted image

Torej, če me sprejmete, bi bila zelo vesela.
Sem v tretjem IUI postopku. Včeraj sem bila na prvem UZ. Dobila sem Gonal. Naslednjo kontrolo imam v torek. Moji cikli so malo daljši, zato včasih tudi dlje časa traja, da folikelčki zrastejo.

Za vse, ki ste v postopku, držim pesti za veliko lepih in razvoja željnih foliklov, naj se jih čim več oplodi in upam, da bomo v septembru/oktobru imeli čim več nosečk! user posted image - naj bo za srečo. user posted image

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?