|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012
16.8.2012 17:46:22   
andreja83
Žal vam punce ne morem povedat dobre novice :(, ni ni bete :( in tud nosečnosti ni. Pa tak dobre občutke in tud znake sem tokrat imela. Sam zgleda da je res psiha delala svoje in podzavestno nagajala :( Boli me vse od jajčnikov pa do srca :( jočem pa tud, da se vidi da tud zunaj pri nas gre dež...

Sam bo treba dvignit glavo spet, in it dalje, čeprav spet z razočaranjem. Vem da je z zamrzjenčki zlo malo možnosti, ampak vsakič je neko upanje kaj pa če bo le uspelo... K sreči imava še 4 eskimčke, in upam da se vsaj kateri od njih odloči pri nama ostati

Za vse ostale pa močno navijam da bo to to ......

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 101
16.8.2012 18:09:27   
krisv
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 102
16.8.2012 18:24:43   
maltezanka
andreja83 - žal mi je, da ni uspelo, pošiljam ti en velik objem user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 103
16.8.2012 20:17:42   
BB09
andreja83 tudi jaz ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image

vsem ki ste se nam pridružile pa želim uspešen postopek

(odgovor članu maltezanka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
18.8.2012 21:10:08   
maltezanka
krisv jutri ti želim, da bodo tvoji folikli zrasli in da nam boš sporočila, da je vse ok
Mislim nate, tako kot na vse ostale, ki se borite v avgustu in tiste, ki boste prišle na vrsto v septembru. Jaz sem na vrsti v oktobru, ampak vas bom vse tukaj podpirala, konec koncev se vse borimo za naše otročke

Lep preostanekuser posted image sobote

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 105
19.8.2012 9:40:44   
krisv
Dobro jutro, punce!
Ja, maltezanka, moji folikli so zrasli user posted image . Sem bila zjutraj fuuuuull vesela user posted image . Vodilni desni je že 20, vodilni L pa 18. Ostale folikle ni niti preštel, kaj šele da bi jih zmeril. Čisto Reševo user posted image . Danes zvečer stopka, v torek pa punkcija. user posted image

Sva prišla iz LJ okrog pol osmih (od doma šla ob pol štirih), pa sem si danes rekla, da ne grem nazaj spat. Sem že bila na sprehodu, na terapijah (imam user posted image vozle v mišicah ramenskega obroča in me bolijo zapopuser posted image ). Zdaj sem pa potrebna ene orng user posted image , da ne zaspim do južne (danes mama kuha user posted image ).

Lepo sončno, vročo nedeljo vsem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 106
19.8.2012 10:59:23   
maltezanka
sem vedela, da bo vse dobro. Zdaj se bo pa vse hitro odvijalo.user posted image

Po kolikšnem času si šla v drugi postopek? Jaz grem oktobra, če mi ne bodo raztegnili v november, bom videla na pregledu, ki ga imam 9 oktobra. Prvega sem imela v juniju.

sem vesela zate zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

se pišemo

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 107
19.8.2012 20:46:53   
krisv
Stopka je padla. To je to! user posted image
Jaz sem imela prvi postopek februarja. Ko sem obvestila Reša, da sem dobila M, mi je rekel, naj pridem naslednjič avgusta, ker imajo oni cel julij kolektivni dopust, tak da sem pač prišla na vrsto po dopustih. Ma je pasalo odklopit teh nekaj mesecev, čeprav čas pa teče...
Kje ste ostala dekleta? Čebela, BB09, larci22, športnica? Ve ste že v postopkih, a ne da? Kaj dogaja?

Jutri se grem relaksirat na bazen, da bom čim manj razmišljala o torku.

Aja, pa eno vprašanje...
Midva sva prvič imela ICSI, ker je od mojga spermiogram tak-tak. Ampak se pogovarjava, da bi raje imela IVF, se nama vseeno zdi postopek bolj "naraven". A lahko izraziš željo po vrsti postopka? Kaj pa, da bi z eno celico poskusili en postopek, z drugo celico pa drugi postopek? Filozofiram preveč? user posted image Se mi zdi, da se mi slabša user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 108
20.8.2012 9:56:25   
cebela2
jaz vas redno spremljam in držim pestke. . . .jaz žal ta mesec nemorem, ker imam službene obveznosti. . sem pa učerej dobila user posted image
zdej pa nevem ali morem poklicat pa povedat da bi šele naslednji mesec ali lahko kar drugi mesec pokličem pa grem v postopek. . . a mogoče katera ve kako je stem

krisv kdaj si začela se špikat. . . da vem koliko časa traja od začetka pa do punkcije user posted image

vsem user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 109
20.8.2012 10:34:14   
pumpkinka
Jaz sem dobila user posted image v soboto in sem danes poklicala ter dobila navodilo, da pridem čez 3 tedne na razgovor in po špike user posted image

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 110
20.8.2012 11:09:39   
cebela2
aha. . tko je to. . no pol bom pa tudi jaz kar poklicala

pa imaš dolg ali kratek postopek?'''''''''''''''''''''''''

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
20.8.2012 11:11:17   
pumpkinka
Kratkega

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 112
20.8.2012 11:59:46   
cebela2
pa sej to je za znort. . kličem skorej 1h pa skoz zasedeno user posted image

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
20.8.2012 16:04:12   
MIHIKA1
andreja 83...ne vem, kaj naj ti rečem, kako potolažim...objemček...user posted image user posted image user posted image ja psiha je pri nas katastrofa...ne obupat..boš vidla, da bomo enkrat zmagale !!! kateri je to postopek...jaz grem v šestega sedaj...septembra bom klicala...!

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 114
20.8.2012 20:16:40   
maltezanka
Živjo punce,
glede tega telefona pa res si moraš čas vzet. Ko sem klicala za evid.št. sem obupala, pa sem jim kar mail napisala, spisala sem jim cel kup vprašanj, pa so mi že naslednji dan dopoldan odgovorili. Poskusi napisat, mogoče boš imela več sreče.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 115
20.8.2012 20:32:35   
čivka
Pozdravljene tudi z moje strani....

tudi midva čakava magični plusek......12.8. sem imela transfer 2 zamrznjenčkov pri dr. Rešu......

(odgovor članu Plišek)
Neposredna povezava do sporočila: 116
21.8.2012 9:10:35   
Zara_
Pa bi se vam tudi jaz pridružila. Upam, da me sprejmeteuser posted image .
Za sabo imam 1. IVF z diagnozo povišan FSH, tako da sem pridelala na max. dozah samo 2 celici. Na srečo se je ena oplodila, tranfer je bil 17.8. Sedaj pa v čakanju na +.

Vsem želim čimprejšni user posted image user posted image

(odgovor članu čivka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
21.8.2012 14:11:32   
krisv
Imamo 4 celice user posted image . Dogovorili smo se, da bomo pri dveh poskusili IVF, pri drugih dveh pa bo ICSI kot prejšnjič. Transfer bo v petek.
cebela2 M sem dobila 8.8., pikat sem se začela 9.8., torej punkcija na 14. dan ciklusa. Ampak mislim, da imajo druge še kak dan prej, ker so meni folikli počasi rasli. Ne vem, napišite punce, kateri dan ciklusa ste imele punkcije.
čivka Ti pa boš že delal test kmalu, a ne da? Kako kaže. Držim pesti. Tudi tebi, Zara_, in seveda vsem nam ostalim. user posted image

< Sporočilo je popravil krisv -- 21.8.2012 14:12:12 >

(odgovor članu Zara_)
Neposredna povezava do sporočila: 118
21.8.2012 16:39:44   
BB09
krisv čestitam za celiceuser posted image user posted image držim pesti za petek user posted image
zara in čivka vama pa držim pesti za user posted image

jaz čakam user posted image ki naj bi prišla v nedeljo ali ponedeljek in potem drugi dan po M grem k Rešu po špike

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 119
21.8.2012 20:56:07   
krisv
Naj povem, da sem danes spoznala Reševo hčerko, Uršulo. Je ona delala punkcijo in moram povedati, da se je videlo, da je ženska, ker je delala veliko bolj nežno, počasi, vse mi je sproti razlagala, me je nonstop spraševala po počutju, in me bodrila, da sem zdržala do konca. Je res trajalo dlje kot prvič in bilo bolj boleče. Na D jajčniku mi je celo spunktirala eno čokoladno cisto ter opazila endometriozo celo v nožnici user posted image . Sploh nisem vedela, da se lahko pojavi tudi v nožnici. Upam na čimprejšno zanositev tudi z vidika te zahrbtne bolezni.
Mi je pa "smešno" kako se moj user posted image odziva na trenutke, ko jaz "trpim" in je on popolnoma nemočen in mi ne more pomagati. Danes je imel isti pogled kot lani, ko me je videl takoj po operaciji. Prav zasmilil se mi je user posted image . Ma saj so bogi, ti naši moški. Se mi zdi, da se veliko težje spopadajo s tem. Moj sploh, ki je tak praktičen tip, ki za vsak problem mora najti rešitev. In ta najina situacija ga dela nemočnega. user posted image

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 120
22.8.2012 7:01:17   
Zara_
Krisv, držim pesti, za čimveč dobrih oplojenih celic. Za moške je res kar težavno, ko ne najdejo rešitve. Tudi moj je takšen za vsak problem misli, da mora najt rešitev. Kako se počutiš po punkciji?
BB09 hvala ti, pa uspešno špikanjeuser posted image
Meni se kar vlečejo tile dnevi do testa. Upam, da bo user posted image ali user posted image .

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 121
23.8.2012 7:54:05   
oreh
Joj, sem še vedno upala, da se mi bo zgodil čudež in bom zadnji cikel pred IVF ugledala +. Pa je danes prišla, vesela sem jo zelo, če je že morala je prišla vsaj 4 dni prej. Jutri grem pa k Rešu po zdravila.
Tako, pa bomo skupaj trepetale, le še en primeren hobi si moram najti, da tale verjetno doooolg september čimprej mine.
Srečno vsem!

(odgovor članu Zara_)
Neposredna povezava do sporočila: 122
23.8.2012 9:16:27   
SILVA
oreh pa ne da si ti tudi tukaj pristala, sem upala, da ne boš. Držim pesti, da bo že prvi postopek za vaju uspešenuser posted image
Jaz imam prevzem zdravil 12.9 in potem akcija.Pravijo da v tretje gre radouser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 123
23.8.2012 9:46:40   
oreh
O, Silva, hvala. Ja v tretje gre rado! Sem glih en dan brala, da je uspelo jim umetno oplodit slonico, ne vem točno kje. In ni res, da jim v MB in LJ ne bi uspelo oploditi še nasuser posted image .

Kako pa je z vstavitvijo enega oz. dveh zarodkov pri Rešu, glede na št. celic. Je to tvoja odločitev?Kako se ve odločate?

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 124
23.8.2012 11:16:00   
krisv
Mene že dajejo živčki, kaj naju bo jutri pričakalo. Pa še zdaj se nisva pogovorila, koliko zarodkov (če naju jih pričaka več) bova vstavila. Po punkciji se počutim bp, edino me skrbi, ker imam še kr rjavkast izcedek. Me je res fajn popikala user posted image . Upam, da se čim prej umiri. Jem čim več sveže zelenjave, antioksidantov, da se bo svar čim prej zacelila.
Oreh, pri Rešu se sam odločič, enega ali dva. Midva sva prvič imela dve celici, obe oplojeni, in sva se že v štartu odločila, da bova oba vstavila. Potem smo še pa na kratko podebatirala z Rešem, in je rekel, da on tudi priporoča dva glede na statistiko, koliko se jih prime, in stanje mojih reproduktivnih organov. Ampak na koncu je tvoja in samo tvoja odločitev. Celo te vsaj trikrat vpraša, če ziher tak. user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?