Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 16.8.2012 17:46:22
|
|
|
|
andreja83
|
Žal vam punce ne morem povedat dobre novice :(, ni ni bete :( in tud nosečnosti ni. Pa tak dobre občutke in tud znake sem tokrat imela. Sam zgleda da je res psiha delala svoje in podzavestno nagajala :( Boli me vse od jajčnikov pa do srca :( jočem pa tud, da se vidi da tud zunaj pri nas gre dež... Sam bo treba dvignit glavo spet, in it dalje, čeprav spet z razočaranjem. Vem da je z zamrzjenčki zlo malo možnosti, ampak vsakič je neko upanje kaj pa če bo le uspelo... K sreči imava še 4 eskimčke, in upam da se vsaj kateri od njih odloči pri nama ostati Za vse ostale pa močno navijam da bo to to ......
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 16.8.2012 18:09:27
|
|
|
|
krisv
|
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 16.8.2012 18:24:43
|
|
|
|
maltezanka
|
andreja83 - žal mi je, da ni uspelo, pošiljam ti en velik objem
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 16.8.2012 20:17:42
|
|
|
|
BB09
|
andreja83 tudi jaz ti pošiljam veliko vsem ki ste se nam pridružile pa želim uspešen postopek
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 18.8.2012 21:10:08
|
|
|
|
maltezanka
|
krisv jutri ti želim, da bodo tvoji folikli zrasli in da nam boš sporočila, da je vse ok Mislim nate, tako kot na vse ostale, ki se borite v avgustu in tiste, ki boste prišle na vrsto v septembru. Jaz sem na vrsti v oktobru, ampak vas bom vse tukaj podpirala, konec koncev se vse borimo za naše otročke Lep preostanek sobote
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 19.8.2012 9:40:44
|
|
|
|
krisv
|
Dobro jutro, punce! Ja, maltezanka, moji folikli so zrasli . Sem bila zjutraj fuuuuull vesela . Vodilni desni je že 20, vodilni L pa 18. Ostale folikle ni niti preštel, kaj šele da bi jih zmeril. Čisto Reševo . Danes zvečer stopka, v torek pa punkcija. Sva prišla iz LJ okrog pol osmih (od doma šla ob pol štirih), pa sem si danes rekla, da ne grem nazaj spat. Sem že bila na sprehodu, na terapijah (imam vozle v mišicah ramenskega obroča in me bolijo zapop ). Zdaj sem pa potrebna ene orng , da ne zaspim do južne (danes mama kuha ). Lepo sončno, vročo nedeljo vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 19.8.2012 10:59:23
|
|
|
|
maltezanka
|
sem vedela, da bo vse dobro. Zdaj se bo pa vse hitro odvijalo. Po kolikšnem času si šla v drugi postopek? Jaz grem oktobra, če mi ne bodo raztegnili v november, bom videla na pregledu, ki ga imam 9 oktobra. Prvega sem imela v juniju. sem vesela zate zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo se pišemo
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 19.8.2012 20:46:53
|
|
|
|
krisv
|
Stopka je padla. To je to! Jaz sem imela prvi postopek februarja. Ko sem obvestila Reša, da sem dobila M, mi je rekel, naj pridem naslednjič avgusta, ker imajo oni cel julij kolektivni dopust, tak da sem pač prišla na vrsto po dopustih. Ma je pasalo odklopit teh nekaj mesecev, čeprav čas pa teče... Kje ste ostala dekleta? Čebela, BB09, larci22, športnica? Ve ste že v postopkih, a ne da? Kaj dogaja? Jutri se grem relaksirat na bazen, da bom čim manj razmišljala o torku. Aja, pa eno vprašanje... Midva sva prvič imela ICSI, ker je od mojga spermiogram tak-tak. Ampak se pogovarjava, da bi raje imela IVF, se nama vseeno zdi postopek bolj "naraven". A lahko izraziš željo po vrsti postopka? Kaj pa, da bi z eno celico poskusili en postopek, z drugo celico pa drugi postopek? Filozofiram preveč? Se mi zdi, da se mi slabša .
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 20.8.2012 9:56:25
|
|
|
|
cebela2
|
jaz vas redno spremljam in držim pestke. . . .jaz žal ta mesec nemorem, ker imam službene obveznosti. . sem pa učerej dobila zdej pa nevem ali morem poklicat pa povedat da bi šele naslednji mesec ali lahko kar drugi mesec pokličem pa grem v postopek. . . a mogoče katera ve kako je stem krisv kdaj si začela se špikat. . . da vem koliko časa traja od začetka pa do punkcije
vsem
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 20.8.2012 10:34:14
|
|
|
|
pumpkinka
|
Jaz sem dobila v soboto in sem danes poklicala ter dobila navodilo, da pridem čez 3 tedne na razgovor in po špike
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 20.8.2012 11:09:39
|
|
|
|
cebela2
|
aha. . tko je to. . no pol bom pa tudi jaz kar poklicala pa imaš dolg ali kratek postopek?'''''''''''''''''''''''''
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 20.8.2012 11:11:17
|
|
|
|
pumpkinka
|
Kratkega
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 20.8.2012 11:59:46
|
|
|
|
cebela2
|
pa sej to je za znort. . kličem skorej 1h pa skoz zasedeno
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 20.8.2012 16:04:12
|
|
|
|
MIHIKA1
|
andreja 83...ne vem, kaj naj ti rečem, kako potolažim...objemček... ja psiha je pri nas katastrofa...ne obupat..boš vidla, da bomo enkrat zmagale !!! kateri je to postopek...jaz grem v šestega sedaj...septembra bom klicala...!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 20.8.2012 20:16:40
|
|
|
|
maltezanka
|
Živjo punce, glede tega telefona pa res si moraš čas vzet. Ko sem klicala za evid.št. sem obupala, pa sem jim kar mail napisala, spisala sem jim cel kup vprašanj, pa so mi že naslednji dan dopoldan odgovorili. Poskusi napisat, mogoče boš imela več sreče.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 20.8.2012 20:32:35
|
|
|
|
čivka
|
Pozdravljene tudi z moje strani.... tudi midva čakava magični plusek......12.8. sem imela transfer 2 zamrznjenčkov pri dr. Rešu......
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 21.8.2012 9:10:35
|
|
|
|
Zara_
|
Pa bi se vam tudi jaz pridružila. Upam, da me sprejmete . Za sabo imam 1. IVF z diagnozo povišan FSH, tako da sem pridelala na max. dozah samo 2 celici. Na srečo se je ena oplodila, tranfer je bil 17.8. Sedaj pa v čakanju na +. Vsem želim čimprejšni
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 21.8.2012 14:11:32
|
|
|
|
krisv
|
Imamo 4 celice . Dogovorili smo se, da bomo pri dveh poskusili IVF, pri drugih dveh pa bo ICSI kot prejšnjič. Transfer bo v petek. cebela2 M sem dobila 8.8., pikat sem se začela 9.8., torej punkcija na 14. dan ciklusa. Ampak mislim, da imajo druge še kak dan prej, ker so meni folikli počasi rasli. Ne vem, napišite punce, kateri dan ciklusa ste imele punkcije. čivka Ti pa boš že delal test kmalu, a ne da? Kako kaže. Držim pesti. Tudi tebi, Zara_, in seveda vsem nam ostalim.
< Sporočilo je popravil krisv -- 21.8.2012 14:12:12 >
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 21.8.2012 16:39:44
|
|
|
|
BB09
|
krisv čestitam za celice držim pesti za petek zara in čivka vama pa držim pesti za jaz čakam ki naj bi prišla v nedeljo ali ponedeljek in potem drugi dan po M grem k Rešu po špike
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 21.8.2012 20:56:07
|
|
|
|
krisv
|
Naj povem, da sem danes spoznala Reševo hčerko, Uršulo. Je ona delala punkcijo in moram povedati, da se je videlo, da je ženska, ker je delala veliko bolj nežno, počasi, vse mi je sproti razlagala, me je nonstop spraševala po počutju, in me bodrila, da sem zdržala do konca. Je res trajalo dlje kot prvič in bilo bolj boleče. Na D jajčniku mi je celo spunktirala eno čokoladno cisto ter opazila endometriozo celo v nožnici . Sploh nisem vedela, da se lahko pojavi tudi v nožnici. Upam na čimprejšno zanositev tudi z vidika te zahrbtne bolezni. Mi je pa "smešno" kako se moj odziva na trenutke, ko jaz "trpim" in je on popolnoma nemočen in mi ne more pomagati. Danes je imel isti pogled kot lani, ko me je videl takoj po operaciji. Prav zasmilil se mi je . Ma saj so bogi, ti naši moški. Se mi zdi, da se veliko težje spopadajo s tem. Moj sploh, ki je tak praktičen tip, ki za vsak problem mora najti rešitev. In ta najina situacija ga dela nemočnega.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 22.8.2012 7:01:17
|
|
|
|
Zara_
|
Krisv, držim pesti, za čimveč dobrih oplojenih celic. Za moške je res kar težavno, ko ne najdejo rešitve. Tudi moj je takšen za vsak problem misli, da mora najt rešitev. Kako se počutiš po punkciji? BB09 hvala ti, pa uspešno špikanje Meni se kar vlečejo tile dnevi do testa. Upam, da bo ali .
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 23.8.2012 7:54:05
|
|
|
|
oreh
|
Joj, sem še vedno upala, da se mi bo zgodil čudež in bom zadnji cikel pred IVF ugledala +. Pa je danes prišla, vesela sem jo zelo, če je že morala je prišla vsaj 4 dni prej. Jutri grem pa k Rešu po zdravila. Tako, pa bomo skupaj trepetale, le še en primeren hobi si moram najti, da tale verjetno doooolg september čimprej mine. Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 23.8.2012 9:16:27
|
|
|
|
SILVA
|
oreh pa ne da si ti tudi tukaj pristala, sem upala, da ne boš. Držim pesti, da bo že prvi postopek za vaju uspešen Jaz imam prevzem zdravil 12.9 in potem akcija.Pravijo da v tretje gre rado
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 23.8.2012 9:46:40
|
|
|
|
oreh
|
O, Silva, hvala. Ja v tretje gre rado! Sem glih en dan brala, da je uspelo jim umetno oplodit slonico, ne vem točno kje. In ni res, da jim v MB in LJ ne bi uspelo oploditi še nas . Kako pa je z vstavitvijo enega oz. dveh zarodkov pri Rešu, glede na št. celic. Je to tvoja odločitev?Kako se ve odločate?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 23.8.2012 11:16:00
|
|
|
|
krisv
|
Mene že dajejo živčki, kaj naju bo jutri pričakalo. Pa še zdaj se nisva pogovorila, koliko zarodkov (če naju jih pričaka več) bova vstavila. Po punkciji se počutim bp, edino me skrbi, ker imam še kr rjavkast izcedek. Me je res fajn popikala . Upam, da se čim prej umiri. Jem čim več sveže zelenjave, antioksidantov, da se bo svar čim prej zacelila. Oreh, pri Rešu se sam odločič, enega ali dva. Midva sva prvič imela dve celici, obe oplojeni, in sva se že v štartu odločila, da bova oba vstavila. Potem smo še pa na kratko podebatirala z Rešem, in je rekel, da on tudi priporoča dva glede na statistiko, koliko se jih prime, in stanje mojih reproduktivnih organov. Ampak na koncu je tvoja in samo tvoja odločitev. Celo te vsaj trikrat vpraša, če ziher tak.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?