Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 31.7.2012 11:25:10
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hei! Evo, po ene dveh letih se vam spet mal oglašam :) Tut js sm končno (po štirih letih neuspelih poskusov itd.) v postopku IVF. In imam evidenčno številko 300- in kličem ot budala na tisto telefonsko številko, ki so mi jo dali, da se prijavim za začetek postopka, a že 2 meseca neuspešno. Prejšnji mesec so mi rekli naj pokličem naslednji cikel, sedaj pa že 2 dni kličem in se nihče ne oglasi... Še katera kliče na 01 522 61 12? Namreč, ne vem, ali so na dopustih ali imam pač tako smolo? Zgleda, da bom morala počakat še 1 mesec... Ahhh...
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 31.7.2012 12:45:36
|
|
|
|
tiky
|
Ja moram ti povedat, da so na dopustu in da je njihov poletni urnik objavljen na njihovi spletni strani reprodukcija.si in sicer: Vključevanje v postopke OBMP na GK UKC LJ od maja do avgusta 2012. 1. IVF Dolgi protokol 1. dan Z.M.: Do 21. 5. 2012 - začetek zdravljenja najkasneje 11. 6. 2012 1. dan Z.M.: Od 12. 7. 2012 - začetek zdravljenja 2. 8. 2011 ali kasneje Kratek protokol 1. dan Z.M.: Do 27. 6. 2012 1. dan Z.M.: Od 10. 8. 2012 Prenos odmrznjenih zarodkov 1. dan Z.M.: Do 27. 6. 2012 1. dan Z.M.: Od 14. 8. 2012 2.IUI 1. dan Z.M.: Do 23. 6. 2012 1. dan Z.M.: Od 11. 8. 2012 Telefonsko naročanje: IVF: 01-522-6112 (od 9h do 13h) IUI: 01-522-6074 (od 9h do 12h) Evo tok, da boste še ostale vedele. Jaz bom pa ta teden začela jesti dabroston za sprožitev in potem grem v postopek, ko pride. Zanima me kako je s tem, če dobim na praznik, ker je 15.8. praznik, a takrat pokličem ali naslednji dan? Potem me pa še zanima ob katerih urah ste bile naročene za prevzem zdavil in prijavo v postopek, ker se bojim, da moj ne bi dobil frej v službi, a je to lahko tudi popoldne?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 31.7.2012 14:05:04
|
|
|
|
cebela2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če ti samo odgovorim na tvoje vprašanje...če boš M dobila v nedeljo, boš poklicala v ponedeljek in povedala, da si jo dobila v nedeljo in ti potem glede nato določijo, kdaj prevzameš zdavila. Srečno Vita sem kar kopirala od ene punce iz 2strani Zdravila pa mislim da lahko samo zjutrej dvigneš. . .
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 1.8.2012 9:55:41
|
|
|
|
MP30
|
Punce pozdravjene! No jaz sem danes dobila M, sem klicala v LJ. Situacija je taka, da pridem v postopek v mesecu septembru! Ob naslednji M moram po zdravila in potem akcija. LP vsem.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 1.8.2012 18:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Tudi jaz bi se vam pridružila, da skupaj upamo na Midva sva v drugem postopku in upam da bo bolj uspešen kot prvi. Saj se nama ni nič oplodilo.:( Dobila pa sem menopur in dipherine, v prvem pa sem imela puragon. Sem pa s Primorske in hodim k dr. Merlotu? Je še katera pri njemu? Lp!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 3.8.2012 17:56:35
|
|
|
|
andreja83
|
Pozdravljene, jst pa od danes naprej že grejem dva miškolina :) ( zamrzjenčka ), tk da se vam pridružujem na tej temi. Želim pa vsem srečno v postopku, in da se nam uresniči želja po naših škratkih :) Žal mi smeški ne delajo, od kar sva zamenjala računalnik, tk da me mal jezi :(. Lepo pozdravljene vse skupi!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 4.8.2012 9:23:05
|
|
|
|
krisv
|
Andreja83 čestitam za pingvinčka. Zdaj pa čim manj nestrpnih teh 14 dni. Si imela spontani postopek? Držim pesti, da sta taledva "taprava" .
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 4.8.2012 10:16:41
|
|
|
|
BB09
|
andreja83 tudi jaz držim pesti da boš čez 14 dni zagledala , božaj trebuščka
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 4.8.2012 12:40:11
|
|
|
|
andreja83
|
Sem imela stimuliran postopek, ker sem žal brez svojih ovulacij in M. Tk da druga nam ne preostane, imam preveč pco jajčnike. Drugače pa sva zdej že v tretjem poskuso vstavitve 2.ivf postopka, in tud jst pravim da nekaterim uspe v tretje :), imava pa še 4 pingvinčke. Ja božam pa tud bušija ja :) Hvala vama punci za dobre želje :)
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 6.8.2012 22:02:24
|
|
|
|
krisv
|
Danes bila na posvetu za drugi postopek in dobili smo zeleno luč . Endometrioza se je umirila, jajčniki spočili, tako da čakam v naslednjih dneh in začnemo s pikanjem. Tokrat dupla doza. Se pa nič ne veselim pikanja. Povejte mi punce, se pikate same, vam partnerji pomagajo ali kdo tretji?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 6.8.2012 22:08:04
|
|
|
|
andreja83
|
Krisv čestitke za zeleno luč :) zdej pa sam uspešno naprej :)
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 6.8.2012 22:27:01
|
|
|
|
*PBS*
|
krisv: meni je prvo špiko dal fant, ful lepo in nežno. Ampak ko je bil v službi, ni blo druge, kot da to naredim sama, in sem. In mi je blo stokrat lažje, ker sem vedela kdaj bo tisti pik, kolk časa bo trajalo... Imela sem nek nadzor in bila sem bolj sporščena, ker sem vedela kdaj bo kaj, in nisem bila v nobenem pričakovanju. Seveda pa vsaka zase ve, kako ji je boljše, lažje... Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 7.8.2012 11:10:57
|
|
|
|
larci22
|
Pozdravljena, dekleta, tudi jaz se pridružujem forumu, saj sem včeraj začela z inekcijami Dipherline (sem v Mb). Danes mi je drugo dal mož in moram reči, da nisem čutila skoraj nič. Sem pa včeraj po prvi imela po mojem malo reakcije, saj me je popoldan oblivala vročina. Super bi bilo, če bi si izmenjevale izkušnje in se bodrile, kajne:)) Srečno vsem
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 7.8.2012 17:42:03
|
|
|
|
andreja83
|
Jeeej larci22 nas bo pa malo več počasi :), drugače pa inekcije sem si tud jst sama devala, pa je še kr šlo :)
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 8.8.2012 13:50:04
|
|
|
|
cebela2
|
pri meni je pa neki vmes prišlo pa nemorem ta mesec na IVF, a mogoče katera ve kako je s tam.. . a lahko jaz naslednji mesec normalno pokličem in začnem z postopkom ali morem kaj javit . . ??
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 8.8.2012 18:25:49
|
|
|
|
Plišek
|
oooo...zdaj pa nas je ze kar nekaj in vidim, da celo ena, ki hodi v mb kot jaz. No jaz sem zacela z zadnjim mesecem kontracepcije in 30.8 startamo s postopkom IVF. Po eni strani že komaj čakam...po drugi strani me je pa strah....ampak saj bo.... Andreja83 cestitke za zamrznjencke...lepo ju grej in drzim pesti za velik Vsem ostalim, ki se cakamo pa želim vso srečo tega sceta....
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 8.8.2012 20:57:43
|
|
|
|
andreja83
|
Jst tud jst tud :) mislim sem v mb kliniki :)
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 8.8.2012 21:13:48
|
|
|
|
larci22
|
Plišek, hvala za lepe želje. A imaš za konec meseca predvidene inekcije ali punkcijo? Zelo bom vesela, če se boš še kaj oglasila. Tudi jaz želim vsem veliko potrpežljivosti in veliko veliko sreče:))
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 8.8.2012 22:52:36
|
|
|
|
BB09
|
krisv super za zeleno luč larci22 dobrodošla in veliko veliko sreče v postopku
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 9.8.2012 7:54:40
|
|
|
|
pumpkinka
|
Še malo, še malo pa tudi v Ljubljani začnejo
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 9.8.2012 9:36:25
|
|
|
|
oreh
|
Živjo! Sicer sem upala, da mi ne bo treba nikoli pristati na tem forumu, ampak bi najraje šla kar direkt na nosečniškega. Pa se žal ni tako izšlo. Špikati se začnem konec avgusta in vidim, da nas bo ravno takrat kar nekaj trepetalo. Sem pa zelo optimistično razpoložena, postopka se veselim, čeprav mi je Reško dal jasno vedeti, da so možnosti majhne, sam se mi zdi, da on dostkrat štarta iz pesimizma navzgor, kar je po eni strani tudi prav, da ti ne daje ne vem kakega lažnega upanja. Še nekaj vprašanj: - Kmečka pamet mi pravi, da pred punkcijo ne smeš seksat, drži? - Kako pa je z bolniško od punkcije do testa? - Kje ste delale teste za SPB?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 9.8.2012 10:05:39
|
|
|
|
ninocka26
|
Do 48 ur pred punkcijo lahko seksaš, oziroma 48 ur pred punkcijo moraš seksati - pomembno je da se mož sprazni. Pri Rešu bolniške ni, on je mnenja, da lahko vse delaš normalno. Jaz sem takrat šla k svoji osebni zdravnici in mi je brez problema dala bolniško (najbolje bo, da se obrneš na svojega osebnega zdravnika). Test za SPB pa pri Rešu zadostuje, da greš na Center za transfuzijo in se daš testirat kot bodoči krvodajalec. Srečno!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 9.8.2012 12:21:53
|
|
|
|
krisv
|
I feel like junkie . Danes prinesla domov kup igel in špric. Tokratna doza 1xDiphereline, 4xBravelle. Moj je bil čisto frapiran, ko je videl kako količino hormonov si moram našopat. Ampak to je najina odločitev in izbira, če želiva imeti . Imam 1. UZ že v sredo, ma glih na praznik, ko bi lahko dlje spali. Oreh tudi meni je bilo pri Rešu 1. všeč, da naju je postavil na realna tla glede pričakovanj. Še pri transferju, ko smo se odločali za eno ali dve pikici, je povedal realne procente, in tako smo se potem tudi lažje odločili. Veliko ljudi ga šinfa zaradi odnosa, ampak meni se ne zdi on neoseben, ampak le realen in racionalen. Glede tvojih vprašanj pa ti je že ninocka26 odgovorila.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 9.8.2012 13:02:48
|
|
|
|
larci22
|
Krisv, kako pa prenašaš inekcije? Imaš kakšne stranske učinke? Meni se zdi, da ima pogosteje glavobole, ki jih sicer nikoli nimam, pa po trebuhu me občasno špika. Sicer imam zaenkrat samo Dipherline, v četrtek pa ima 1. UZ. No, želim veeeeeeeeeeeeeeeliko sreče!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 10.8.2012 7:08:43
|
|
|
|
športnica
|
larci22, ti si en teden pred mano. jaz sem tudi že na suprefactu in imam 17.8. prvi UZ. dolgi postopek z gonalom in IMSI. kateri postopek pa je to zate? za naju že 6. i pozdravek vsem,
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?