tamala86
|
čao! Sem napisala ža v temi junij/julij, pa vidim, da ni nobena več aktivna tam. :) Za nama je 1. IVF v juniju, pridelala 3 celice, 2 zarodka, 1 vstavili drugega pa so hoteli zamrzniti vendar ni preživel. Test 3.7. je bil negativen, tako da ta postopek žal ni bil uspešen. Zdaj morava čakati 3 mesece in potem vse še enkrat znova.:( Zdaj sem že kar ok, čisto nič ne pomaga če se sekiram, kar je pač je...upam pa da bo v drugo uspelo. Si želiva, da bi najina miška dobila kakšno družbo, čeprav me skrbi, saj je Reš reku da prou velik možnosti ni, zaradi mojih hormonov. Visok FSH in zelo znižana ovarijska rezerva (AMH).:( Ampak se ne damo, dokler obstaja možnost, bomo delali na temu. Zdj bom spet iskala redno službo, trenutno delam preko študenta in upam da bo kaj. Samo ne vem, al naj povem za moje težave ali ne, ker me ne bo noben hotu v službo vzet, če bom rekla, da hodm na IVF. Ker nimam več veliko časa, glede na izvide, bom veliko prej v meni?!:( Pa tudi taka stroka sem, da v nosečnosti ne morem opravljati vseh stvari (delo z nevarnimi kemikalijami), tako da sploh nevem, kaj naj naredim. Al naj bom tiho, če dobim službo, pa povem pred postopkom al če kaj vprašajo za otroke, nej rečm, da imam težave?Res ne vem. Samo upam, da vsaj službo dobim... Drugače pa vsem, ki greste v postopke želim veliko sreče in čimveč lepih novičk. + torej! :)) LP Še zmeri mi ne delajo smeškoti in drugo! katera ve kako odpravt to težavo?:)
|