RE: Marčevke 2009 - 5.del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 11:28:53)

Natka čestitke [sm=smiley1.gif]

Tulipan, kaj vaju čaka? [sm=zmeden.gif] poroka? [sm=smiley1.gif]

Danes pa peljem Lijico v Lenart ker gredo ponoči na morje. Priznam da bo mi malo že pasalo bit sama, ker se mi zdi da sem sama sebi že tečna [sm=jezicek.gif]

Danes sem v Lidlu kupla sp. perilo za Lijo seveda HK za 4€. Sem ji vzela 110/116 pa ji je majčka full rav, sept. bo super, sp.hlačke pa so prevelike, saj nisem niti pričakovala da bi ji bile prav [sm=jezicek.gif]

Tak, zdaj pa mi ni za NIČČČČČ. Še kuhala nebom danes razen Lija si je zaželela gobovo omakico in makarončke, to dobi pa basta. Ni mi za kuhat

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 11:49:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Punce, 30.09. mi poteče vloga za OD. Konec julija bom oddal skupno vlogo, ker moram oddat vlogo za Znižanje plačila vrtca. Naj izpolnim tudi del za otroški dodatek??? Na CSD noben ne dviguje telefona!!![sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

A nisi že oddala...? Vem, da si enkrat že spraševala to...
Vlogo za znižano plačilo vrtca lahko oddaš do 15.8. In ja, jaz bi vse skupaj izpolnila.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 11:59:04)

Dan![sm=smiley1.gif]

Tasa, lepo se imejte na morju! Kaj to že greste s T. ali z mamo?
Tulipan, tudi meni so za OD sami izračunali na novo, ko sem oddala za vrtec.
Natka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 12:01:34)

Eh, sem sedaj bolje prebrala ja....Lija gre sama na morje.[sm=smiley36.gif]

Jaz pa iščem za naše morje, pa me je ena v soboto tako nategnila, sva bili še vse dogovorjeni, pa mi je včeraj tak ceno dvignila (sva bili že fiksno dogovorjeni tudi za ceno), da sem ji samo napisala, da kar je storila je tipično hrvaško.[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]. Tak, da sedaj še iščem....imam kar nekaj pogojev.

Tulipan, kam in kdaj greste vi?

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 12:17:20)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Natka čestitke [sm=smiley1.gif]

Tulipan, kaj vaju čaka? [sm=zmeden.gif] poroka? [sm=smiley1.gif]

Danes pa peljem Lijico v Lenart ker gredo ponoči na morje. Priznam da bo mi malo že pasalo bit sama, ker se mi zdi da sem sama sebi že tečna [sm=jezicek.gif]

Danes sem v Lidlu kupla sp. perilo za Lijo seveda HK za 4€. Sem ji vzela 110/116 pa ji je majčka full rav, sept. bo super, sp.hlačke pa so prevelike, saj nisem niti pričakovala da bi ji bile prav [sm=jezicek.gif]

Tak, zdaj pa mi ni za NIČČČČČ. Še kuhala nebom danes razen Lija si je zaželela gobovo omakico in makarončke, to dobi pa basta. Ni mi za kuhat

Midva bova oktobra že 4 leta zaročena. Sva se mislila letos poročit, ker ona noseča leta niso prišla v poštev, sva se nekak že spogledovala z datumom 1.september 2012, pa je T.-ju umrl oče v začetku januarja in sem vse skupaj malo opustila... je pa treba v začetku leta začet organizirat, če gre za klasično poroko, pa takrat res ni bil pravi trenutek za pogovore o takšnem dogodku, zato je vse ostalo v luftu. Tak da bo zdaj počasi treba spet kako rečt na to temo...

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 12:19:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Punce, 30.09. mi poteče vloga za OD. Konec julija bom oddal skupno vlogo, ker moram oddat vlogo za Znižanje plačila vrtca. Naj izpolnim tudi del za otroški dodatek??? Na CSD noben ne dviguje telefona!!![sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

A nisi že oddala...? Vem, da si enkrat že spraševala to...
Vlogo za znižano plačilo vrtca lahko oddaš do 15.8. In ja, jaz bi vse skupaj izpolnila.

Nisem še oddala. Sem spraševala na veliko, ja, ampak bolj za to, če je treba vso tisto papirovje pregledat, zdaj sem pa preverila še datume poteka OD in videla, da so le za en mesec razlike... bom kr oboje izpolnila, oni naj upoštevajo kar hočejo. Me res zanima kak bo to zgledalo.

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 12:29:42)

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Eh, sem sedaj bolje prebrala ja....Lija gre sama na morje.[sm=smiley36.gif]

Jaz pa iščem za naše morje, pa me je ena v soboto tako nategnila, sva bili še vse dogovorjeni, pa mi je včeraj tak ceno dvignila (sva bili že fiksno dogovorjeni tudi za ceno), da sem ji samo napisala, da kar je storila je tipično hrvaško.[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]. Tak, da sedaj še iščem....imam kar nekaj pogojev.

Tulipan, kam in kdaj greste vi?

Mi smo letos prvič zelo nepripravljeni (res je neko čudno leto), pa so nas kolegi povabili. Na ototk Ugljan, tam imajo hišo. Ti pa moram rečt, da imam neke čudne občutke. Zakaj, ne vem. To dejansko niso najini prijatelji, bolj kolegi, včasih gremo skupaj ven, nekaj da bi se obiskovali, pa se ne. In mi je vse skupaj tak malo neprijetno, mogoče bo super duper izpadlo, ampak imam še vedno pomisleke, če naj odklonim. Je pa res, da prideva finančno super skozi, ker ne rabiva plačat bivanja, edino hrano, kar pa itak ne štejem pod nek strošek, ker doma tudi jemo.[sm=smiley36.gif]
Jaz še tam nisem bila in je baje zelo miren ototk, z dvema trgovinama in eno gostilno, marsikdo je rekel, da je skoraj pop[sm=hudicek1.gif] od dolgega cajta tam, ampak meni je pomembno, da je za otroke fajn - je peščena plaža, hiša stoji takoj ob morju (sploh se ne sončijo na plaži, ker je hiša kr takoj zraven, pa čoln imajo za kak izlet... Imajo dva fantka (4,5 in 1,5 letna), tak da upam, da bodo vsi ti faktorji odtehtali te moje dvome in bo fajn.[sm=smiley1.gif]

Drugače pa ti nič ne zavidam, da nič ne najdeš, ker se je meni letos skoraj strgalo, mislim, da sem od februarja iskala dopuste, pa res kr intenzivno in nisem našla nič primernega, sploh ker je treba še na finance gledat. Tak da že zdaj počasi odpiram zimske destinacije, da vsaj tu nekaj ugodnega in dobrega najdem,.

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 12:32:02)

Tasa kičasto! Malo sem ti fauš, da boš mela tolko mira.[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Torej spodnje perilo priporočaš to številko? Ona prejšnja bo premala? Predvsem so mi pomembne sp. majčke, da so dovolj dolge? No, upam, da še kaj dobim, ko bom lahko šla ven.[sm=zmeden.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 12:51:11)

Tulipan, sem že bila na Ugljanu. Ampak je res tako kot opisuješ, enkrat sem bila z družbo in smo si tak sami delali čage, pa na trgu je v začetku avg. vedno neka čaga- kao domovinska....Drugače pa, ko smo vsako leto v Biogradu se s čolnom peljemo preko, ker plaže so res super, pa neki kolegi hodijo tja v app, pa imamo piknik skupaj. Kot destinacijo pa ga jaz z otroki ne bi iskala, ker sploh ne vem, če tam dobiš plenice.[sm=zmeden.gif] Je res mirno. Za dopust no, samo jaz imam vsaj zvečer rada malo bolj živo.

Kdaj pa greste?

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 12:58:56)

Tulipan, sem že bila na Ugljanu. Ampak je res tako kot opisuješ, enkrat sem bila z družbo in smo si tak sami delali čage, pa na trgu je v začetku avg. vedno neka čaga- kao domovinska....Drugače pa, ko smo vsako leto v Biogradu se s čolnom peljemo preko, ker plaže so res super, pa neki kolegi hodijo tja v app, pa imamo piknik skupaj. Kot destinacijo pa ga jaz z otroki ne bi iskala, ker sploh ne vem, če tam dobiš plenice.[sm=zmeden.gif] Je res mirno. Za dopust no, samo jaz imam vsaj zvečer rada malo bolj živo.

Kdaj pa greste?

Ma ja, jaz mam tut rada, da se nekaj dogaja, ker sem celo življenje na morju samo čagala in ne počivala[sm=smiley36.gif], ampak zdaj ko imam otroke - sploh tako male, da si ne morem z njimi privoščit nekih večernih pijačk v mestu, mi ni take panike glede tega. Grem pa full rada v mesto na kako kavico, sladoled, malo med morskimi uličicami, štanti... ok, očitno to odpade. Glede družbe nimam skrbi, smo 2 4-članski družini in par brez otrok, torej bomo se lahko družili zvečer na terasi. Gremo pa mislim da 28. ali 29.7., ne vem kak pade petek in ostanemo do naslednje nedelje... 10 dni. Če pa nam bo reeeeeeees preveč tečno ali zoprno, pa še vedno lahko nekam po svoje šibnemo, to je prednost, da nimaš nič vnaprej plačano in rezervirano.[sm=smiley1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 13:00:30)

Če nam zmanjka plenic, bo pa se jih naš gospodič mogoče rešil in se jih znebimo za vedno![sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Eh, da ne bo katera mislila, da že delam na tem - se mi enostavno ne da.[sm=smiley9.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 13:41:35)

Če nam zmanjka plenic, bo pa se jih naš gospodič mogoče rešil in se jih znebimo za vedno![sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Eh, da ne bo katera mislila, da že delam na tem - se mi enostavno ne da.[sm=smiley9.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ja, ja, pa saj na morju jih tak gre manj...že pri Juliji je tako...cel dan brez, le ponoči in v vozičku jo ima.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.7.2012 8:06:18)

Dobro jutro![sm=smiley1.gif]

Šibava ven....

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.7.2012 9:12:10)

Šibava ven....

Sta zgodnji![sm=bravo.gif] Danes je super, ker se je malo osvežilo, čeprav ne kaj dosti... imam po ne vem kolkem času hlače gor (sicer 374inske, ampak so vseeno hlače) in so me sodelavci napadli, kaj se tak fejst oblačim, če je padlo samo za kakih 5C[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jaz pa samo probavam, če sem se kaj zredila, ker se pri oblekcah to ne opazi.[sm=jezicek.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.7.2012 9:21:38)

PERSIDA raport![sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.7.2012 11:22:15)

Bog daj.
Dopust fertik.Preveč lepo ,da bi bilo res.Otroka ne bom hvalila,ker se lahko danes popoldan že pokvarita[sm=smiley1.gif].Ata je bil tudi za vzdržat tak,da vse pod kontrolo.Doma nismo nič pogrešali.[sm=smiley1.gif]
Fajn je tudi bit doma samo nazaj v realni svet bo danes malo krut ,ker grem popoldan delat na morju se je ta čas spalo[sm=smiley1.gif].bavca že služita vojsko[sm=smiley36.gif].
Letos smo bili prvič brez kreme za sončenje.Nič opečeni maladva ,pa kot mulata tak ,da bravo mi.Kopali smo se od 7-10 in od 16-19.Zmes smo se ,pa igrali in hladili v obenem v apartmaju.Lego kocke so zakon in bravo mami da jih je sabo vlekla[sm=smiley36.gif] .Počutla sta se kot doma in to je najbolj važno tako ,da ko sem ju zadnji dan vprašala ,če gremo domov ni bilo zanimanja[sm=smiley1.gif].V glavnem vsega lepega je enkrat konec.
Edina škoda ,da finančno nismo zmožni to večkrat ponovit na leto.

tulipanček ne zahtevaj preveč ,ker itak si seznanjena z vsemi podrobnostmi[sm=smiley1.gif]

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.7.2012 11:25:08)

Zdaj ,pa grem še naš bazenčič popravit se je nekaj zgodilo z njim ko nas ni bilo - bog si ga vedi kaj se je sesu od prevročine[sm=smiley36.gif]
Samo kaki beton ,pa mam na vrtu mislim ,da še rdeče pese nebom mogla izpulit.Kriza res smo potrebni deža kakorkoli je.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.7.2012 13:25:57)

Persida, super, da ste uživali. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vrnitev v vsakddan pa bo tudi takoj..Boš videla. [sm=smiley13.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.7.2012 13:57:38)

Daaaan.
Zvečer je neki dežek bil, samo da bi kaj shladilo pa no way. Škoda.
Mene pa danes tak leva noga boli, da komaj hodim. [sm=zmeden.gif] Men se zdi da sem preutrujena [sm=jezicek.gif] ampak počivat pa ne morem. Tolk dela vidim, da bi mogla samo kaj ko volje ni.

Za kosilo sem imela kar pasulj od prejšnega tedna, ko je ostal v hladilniku, T.pa sem pico v Mercatorju kupla. Ni mi res mi ni za kuhat. Že vidim kak bom na morju lena...upam, da Lenka nebo tak lena [sm=smiley36.gif] da bo vsaj ona neke skuhala.

Drugače pa nič novega. Aja, Lija je bila vso pot od Lenarta do Paklenice auf, ker ona gre na morje in mora bit gor, [sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.7.2012 7:27:35)

Nina00 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.7.2012 7:49:54)

Dobro jutro!

Tasa za koliko časa pa je šla L. "sama" na morje? Letos bosta moja dva tudi šla z mojimi, ampak ne vem za koliko časa lahko računamo. Za starejšega vem, da 5 dni zdrži, čeprav potem rabi nekaj dni intenzivnega druženja in cartanja, da not prinese [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Za malega pa ne vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Se mi zdi, da bi že tretji dan znala bit kriza.

Danes je pa tako super sveže. Prav paše! Tulipan jaz pa ves čas nosim hlače, razen na morju. In je mali zadnjič mojo mamo, ki je bila v poletni obleki, napadel, da se še ni iz pidžame preoblekla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ker v spalni srajci me pa vidi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Persida verjamem, da je prehitro minilo. Mi gremo ponavadi za dva tedna, pa bi pasalo še. No, letos se nam pa tudi samo en teden obeta.

Naš mali pa letos nima sreče s sandali. Smo mu kupili Tevike, ker jih je nosil že dve poletji in so se super obnesle. Pa še ene malo bolj zaprte sandalce, ki so delovale res udobno in so mu bile tudi čisto prav. Doma je našel še stare sandale od starejšega, ki je nosil enak model kar tri poletja zapored, ker so mu bile kot ulite. Do sedaj so ga VSE ožulile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Vsake na drugem mestu. Še največ je nosil stare sandale, a sedaj tudi v njih žulj. Danes je šel v vrtec v crocsih. Upam, da ne pride nazaj z novim žuljem. Ne vem več kaj naj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ker v trgovini so bile vse ok, torej ne morem bit sigurna, da ne bo isto, če mu kupimo nove. Čeprav, kaj čem drugega. Moram najti kakšne poceni, ker Tevike sem mu kupila le zato, ker so se do sedaj tako super obnesle, da celo poletje ni rabil drugega, in sem pri ceni zamižala, da me ni kap.

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.7.2012 9:08:51)

Dobro jutro! Kak pa je bilo danes fajn spat. Bi verjetno še kar spala, če nebi radbla diabetologu it. Imam pregled danes. Sem si kar taščo zraven poklicla, da bo mi družbo delala, ker se tam stalno taaaak vleče in nikamor ne mine in čakam po 2 urci. [sm=smiley21.gif]

Nina... Lija je šla za 10 dni in vem da bo brez skrbi vzdržala, ko bom šla po njo sploh k meni nebo hotela [sm=smiley36.gif]. Kam pa bi tvoja dva šla? Naši so šli v Paklenico. Saj plan je bil, da grem za njimi ta petek pa žal ne morem, ker imam v torek 17.07 zdravnika pa 18.07 je fuzbal v LV (kvalifikacije) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. No v bistvu sma se z T. zmenila, da tiste € kaj bi dala za pot za sem in tja, porabimo za lastno morje in gremo sami [sm=smiley1.gif].

Ste bile kaj po razprodajah? Midva sma včeraj šla malo. Šla sma tolko v BC da sma se zaljubila oba v en voziček. ABC Design Cobra. [sm=9nebesa.gif] tak da če mi kolegica vozička ne bo dala, da si je premislila vemo kateri je naš voz. Pa še vijola-črn je [sm=smiley36.gif], no saj upam, da bo mi ga posodla, ker 420€ kr tak vzet tud ni mačji kašelj.
Drugače pa sem si sama nakupla nekaj kr.majčk to pa je tudi vse. Liji sem pa kupla trenerko Nike, sem jo dobila za 22€ in sem jo morala kupit, ker drugače bi se po glavi tepla. Saj bi še za Evo kupla, da bi imele enake, pa kaj če toti mali črveki tak hitro rastejo, da mi je škoda dat toliko za trenerko. [sm=smiley13.gif]. Pa Zara ima tako lepo novo kolekcijo za te tamale [sm=9nebesa.gif], sem mogla hitro vstran, ker res nič kaj ne rabi, jaz bi to kupla samo zarad svoje duše [sm=smiley36.gif]

Gremo pa naslednji teden na krst. Kaj ji naj kupim? Ali ji naj dam kar €. To vem da bo dobila od vseh..ker so premožni ful. Sem študirala, da bi ji kupli tist tavelik paket pleničk, ki jih imajo v Leclerku (v škatli), zraven sem pa ji tak kupla HK bodi na naramnice in Espritove legice. Kaj pravite? Al bi bilo bolje da ji dam €?

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.7.2012 9:11:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

in sem pri ceni zamižala, da me ni kap.

Jaz sem jih tudi gledala, pa so mi bile predrage. Nočejo pa jih nič spustit, banda [sm=smiley36.gif]
In pikapoke za tamalega, upam da ne pride z novim žuljem. Vem pa kako je ker mene vsak čevelj ožuli in ne glede na to al je stari al je novi, al so sandali al zimski škornji. Samo jaz malo lažje potrpim, kot pa taki tamali [sm=smiley13.gif]

. In je mali zadnjič mojo mamo, ki je bila v poletni obleki, napadel, da se še ni iz pidžame preoblekla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ker v spalni srajci me pa vidi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] kak sem se nasmejala... Bošček.

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.7.2012 9:19:37)

Dober dan. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nina kaj pa če mu daš obliž na žulj? Moji dve ko kaj zažuli, damo obliž in potem se ta žulj nekako pozdravi in otrdi in ne žuli več. Letos imamo sicer srečo, ker so sam mene ožulile japonke ([image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ), tamali dve pa nič. V bistvu so Tijo lani tevice ožulile pri mezinčku in jih ni nič nosila, letos jih pa najde in evselo obuje in nič žulilo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Hecne so te naše noge.

Naša Tija tudi gre drug teden z babico in dedkom na morje. Tak da sam še ta teden vrtca in potem počitnice. Nika bo pa še par dni več v vrtcu pol pa tud gremo.

tasa glede darila, jaz bi dala evrčke in kakšno malenkost zraven. Ali plenice + evre ali majčko + evre... Če so premožni kakor praviš, imajo ziher vsega dosti.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.7.2012 11:16:22)

Tasa, jaz bi tudi dala denar al pa darilni bon v kakem velikem centru. [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>