Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.7.2012 12:29:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh, sem sedaj bolje prebrala ja....Lija gre sama na morje.[sm=smiley36.gif] Jaz pa iščem za naše morje, pa me je ena v soboto tako nategnila, sva bili še vse dogovorjeni, pa mi je včeraj tak ceno dvignila (sva bili že fiksno dogovorjeni tudi za ceno), da sem ji samo napisala, da kar je storila je tipično hrvaško.[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]. Tak, da sedaj še iščem....imam kar nekaj pogojev. Tulipan, kam in kdaj greste vi? Mi smo letos prvič zelo nepripravljeni (res je neko čudno leto), pa so nas kolegi povabili. Na ototk Ugljan, tam imajo hišo. Ti pa moram rečt, da imam neke čudne občutke. Zakaj, ne vem. To dejansko niso najini prijatelji, bolj kolegi, včasih gremo skupaj ven, nekaj da bi se obiskovali, pa se ne. In mi je vse skupaj tak malo neprijetno, mogoče bo super duper izpadlo, ampak imam še vedno pomisleke, če naj odklonim. Je pa res, da prideva finančno super skozi, ker ne rabiva plačat bivanja, edino hrano, kar pa itak ne štejem pod nek strošek, ker doma tudi jemo.[sm=smiley36.gif] Jaz še tam nisem bila in je baje zelo miren ototk, z dvema trgovinama in eno gostilno, marsikdo je rekel, da je skoraj pop[sm=hudicek1.gif] od dolgega cajta tam, ampak meni je pomembno, da je za otroke fajn - je peščena plaža, hiša stoji takoj ob morju (sploh se ne sončijo na plaži, ker je hiša kr takoj zraven, pa čoln imajo za kak izlet... Imajo dva fantka (4,5 in 1,5 letna), tak da upam, da bodo vsi ti faktorji odtehtali te moje dvome in bo fajn.[sm=smiley1.gif] Drugače pa ti nič ne zavidam, da nič ne najdeš, ker se je meni letos skoraj strgalo, mislim, da sem od februarja iskala dopuste, pa res kr intenzivno in nisem našla nič primernega, sploh ker je treba še na finance gledat. Tak da že zdaj počasi odpiram zimske destinacije, da vsaj tu nekaj ugodnega in dobrega najdem,.
|
|
|
|