Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (15.10.2012 10:33:30)
|
Mi pa imamo pestroooooooooo! V petek me je dragi za najino 5. obletnico presenetil, mojega šefa prosil, če lahko grem ob 12h iz službe, me peljal v Avstrijo, sem bogatejša za eno lepo obleko, ki sem si jo želela, sva šla še malov Ikeo, pa otrokoma še nekaj kupit, potem pa sva hotela še na suši, pa me kliče tašča, da je Luka full zakuhal, da kriči, se vleče za ušesa in za luleka.[sm=zmeden.gif] OK, Calpol, zaspi... sva šla v MB... pridem domov, vročina mu je padla, na modih pa vijolično rdeče črte, ne pusti se previjat.[sm=zmeden.gif] Greva v soboto k dežurnemu, da cel laboratorij skozi, nič narobe, napotnica za bolnico. Zaspi v avtu, greva v bolnico komaj ob 18h... zdravnik ga pregleda, reče, da ni hujšega, da z modi ni nič narobe, da je kožica malo naribana, možno od plenice ali od kakega bodija, da pa je načeloma vse ok. Bolečine pa da naj blažimo s sirupom proti bolečinam, vročina zaradi bolečin.[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] V nedeljo kot da bi presekal, vse ok, jajčka normalna, bolečine nikjer, vročine tut ne. Sem rekla pestro, ne?[sm=smiley36.gif] Včeraj je Lia začela kašljat, kašljala celo noč, spali zelo malo, iz nosa teče v potokih...[sm=smiley13.gif] Komaj čakam marec!!!![sm=smiley36.gif]
|
|
|
|