PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (17.10.2012 10:39:31)
|
Morgen. Da vas malo spravim v dobro voljo,upam [sm=smiley1.gif].Bom vam razložila včerajšnji obisk pri logopedu.Vstaneta se vesela no eden bolj kot drugi seveda vesela ,da gresta zjutraj po babi ,vohata verjetno,da res ni treba v vrtec.Se pripeljemo do logopeda veselo zunaj rišeta po tabli,kocke sestavljata zraven govorita kaj rišeta in sestavljata.No na kar pokliče T.J. greva noter se lepo vsedeva jaz na stol mali na mene .Se z logopedinjo pogovorima o vsem novem ,vse zapiše ,še marsikaj sva rekle kar ni spadalo v našo obravnavo no nakar pridemo do tega ,da se bomo malo pogovorili s T.Ga ona sprašuje kaj vidi na sliki in pozor mali začne zavijat z očmi,pa mene glede jaz se trudim pomagat ,da bi vsaj m od muce bil me samo gleda z velikimi očmi,sprobava na drugačen način,se mali obrača okol gleda po stropu,po igračah,ga vprašam kar pred njo a se dolgočasiš,reče ja ,pa mu probam dopovedat ,da naj vsaj eno besedo izgovori ,da vidi l.,če ima sploh jeziček mali totalno ignorira ,začne spet oke zavijat se zmenita naj vsaj adijo reče ,pa lahko gre niti to.Ga pošljem ven naj A. pošlje noter.Se nekak z muko prestavi na hodnik ,pride drugi pacient ves nasmejan ,dobre volje ravno ,da si ne pripoje noter zapremo vrata.Želim,da se vsede k meni se začne zvijat kot najbolj zaspani otrok.Ga ona sprašuje razne stvari ,pa naj ji pove eno in ono on gre dol z mojih rok se nasloni na stol se začne pretegovat ,zehat,gleda po stropu.Pol opazi tovornjak ,ga hoče imet mu pravi ,daj to mi povej ,pa dobiš tovornjak.Ne to je njemu brezveze kaj bo govoril,se spet začne pretegovat,se gleda v ogledalo ,zmes malo zapeljivo gleda l. ,reče logopedinja ,ne morem se več zadrževat kak me zapeljivo gleda,prasnema obe v smeh.Reče očitno sta se vidva danes odločila ,da ne bosta spregovorila niti besede.Ga pošljem ven,še počakam ,da se nekaj zmenima glede risanja in pisanja.Grem ven ona gre po datum za nov termin,zapre vrata za sabo in onadva kot raztrgana dohtarja .Pride ven in meni pravi malo poslušam ji samo skimam in se nasmejim.In zdaj mi povejte kdo koga [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Od vsega pregleda sta oba pritrdila ,da se dolgočasita ostalo sva se z logopedinjo samo stran obračale in se režale.Mislim,da sem vam vsaj malo prikazala kako se mi obnašamo ko kam pridemo.Najbolj pridni smo celo govorimo nič [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|