Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.10.2012 12:39:19)
|
Dan![sm=smiley1.gif] Peeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!![sm=sloncek.gif] Pestro, pestro... Luka bruhal celo noč[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]... smo ga tolažili, čistili, preoblačili, uspavali, spet preoblačili, čistili, stroji delajo v eno...eh! Danes tašča pravi, da še ni bruhal, upam, da tako ostane in da se bo pobral tako hitro kot se je Lia. Lia je v vrtcu, je hotela met neke finte zjutraj, da jo trebušček boli, pa ne vem kaj vse, prideva v vrtec, hoče jokat in potem en fantek iz skupine zakliče: Liaaaaa je prišlaaaaaa!!! Kak sem te pogrešalll!!![sm=smiley36.gif] Mi da lupčka in odfrči v igralnico[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Bo se morala potem malo zagovarjat pri mami![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Potem sem letela v službo, porihtala najnujnejše, letela do G, ki mi je naredila UZ, videla, da je vse ok, rekla je, da imam jajčnike še prevodne in da je sluznica še odebeljena, torej še ovuliram in dobivam M, ampak ni mus, da je vsak mesec, lahko bolj poredko... skratka, nove napotnice, ene hormonske tablete... sem totalno zmedena![sm=zmeden.gif] Ampak danes je petek, sonček in dobra volja na pohodu![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|