RE: Marčevke 2009 - 5.del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (3.10.2012 15:13:27)

UHhh Trezika čestitke za parcelo, glede sestre pa žal kaj veliko storiti ne moreš, morda je bolje, da storiš vse za svojo srečo in mir( grozen nasvet)[sm=smiley1.gif]

jaz sem pa šla sinoči na 4h tečaj fotografiranja.Naj vam povem, da poročne fotke sva sama naredla[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Ker fotograf za eno h bi prišel 400€.No v glavnem do junija 2013, ko gremo na dopust, si želim kupit boljši fotoaparat.TaK DA VARČUJEM[sm=smiley1.gif]

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (4.10.2012 10:48:57)

Natka to so tudi moje želje nekoč ko bom velika tečaj in dober fotič.

Bravo Eva [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Najaa [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

trezika TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO mi delaj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kokič ne paničari ,pa saj ti si asica boš ti to že razturala ,ne dvomim

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (4.10.2012 11:04:44)

Dan![sm=smiley1.gif]
KOKICA joj, to pa je malo kruto, ja![sm=hudicek1.gif] Se mi zdi prehitro, ker v enem letu se res marsikaj spremeni, sploh ti zakoni, pa se mi zdi, da bi kak teden rabil, da padeš v rutino... Ampak kot ostale, tudi jaz ne dvomim vate![sm=smiley2.gif] Boš videla, novembra bo ti pa itak kot da si manjkala samo za vikend.[sm=smiley13.gif]
trezika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za parcelo. Nekje je treba začet![sm=smiley1.gif] Za sestro pa nimam besed. Škoda.
Natka super za tečaj in wauu, če si sama fotografirala... res lepe fotografije!
Persida zdaj si že velika, loti se![sm=smiley2.gif]

Punce, kaj naša Ana je nehala delat? So decemberke pisale, da ne dela več in jim je škoda...saj ona je by AB, ne???

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (4.10.2012 11:07:57)

Aja, še naš podatek: Lia je včeraj 6x bruhala... cel dan, praktično. Vse je šlo iz nje. Skoz v loku.[sm=smiley13.gif] Sem tepih proč vrgla, ker ne gre smrad ven.[sm=zmeden.gif] Danes jo imam še doma, do zdaj še ni bruhala, pravi tašča.
>KOKICA, Valentin je zadnjič tut samo en dan, ne? Al je on ponoči?
Najhuje je to, da smo en dan jedli gobovo juho z ajd. žganci in smo jo jedli vsi, razen Lie.[sm=zmeden.gif] Drugače bi takoj pomislila na to.

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (4.10.2012 11:19:18)

Sicer ,pa mati P. popolnoma zasedena v glavnem zadnje čase sem od kmetovalke do čarovnice prišla,vse za naše lačne želodčke pozimi.
V glavnem ni nam lahko[sm=jezicek.gif].
Sedaj sem si vzela malo odmora ,da se malo ohladim .Dobim danes obisk z nemčije ,pa malo na kup mečem,da si nebo kdo noge zlomil[sm=smiley36.gif].Spekla kruhek, sedaj še ,pa zavitek spečem ,pa imajo ,da so tiho[sm=smiley1.gif]
Včeraj smo imeli v vrtcu kostanjev piknik kljub temu ,da smo ga pol prespali ,beri bavca domov vzela po kosilu na kar smo zaspali za piknik[sm=jezicek.gif] no kljub temu smo se imeli lepo smo bili pač med zadnjimi ,ki so odhajali domov.Danes ,pa jutri še šiht odpikamo ,pa končno vikend[sm=smiley1.gif],ga že vsi trije čakamo[sm=smiley1.gif].Ati bo verjetno ostal zunaj tak ,da si ga bomo sami .V soboto smo povabljeni na kosilu naš dedi vabi,v nedeljo ,pa ,če bo bog dal lepo vreme gremo pogledat že tako dolgo načrtovani zoo lj.Vem za vas nič posebnega ,ker ste ga že davno vidli za nas je to poseben dan[sm=smiley1.gif].
Tako,da naslednji vikend ,pa ,če ima kdo želje prit malo na ptuj mi bomo na igralih[sm=smiley1.gif]
Tolko malo ,da pridam moj piskrček[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif].

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (4.10.2012 11:22:42)

tulipanček - še rastem[sm=jezicek.gif],beri ni denarja .Letos sem našemu atiju računalnik kupla ,tako,da sem jaz na vrsti drugo leto za rojstni dan si ga bom kar sama kupla[sm=smiley36.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (4.10.2012 12:25:39)

Tulipan, ja Valentin je bruhal le en dan, bolj noč no, pa drugo jutro...vse kar je pojedel je izbruhal...to so neke enodnevne viroze baje. Kak je nehal bruhati je bilj okej. Mota pa veliko piti in še to po požirkih.

za Lio![sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

p.s. Jaz sem tudi tepih stran vrgal, ker ga je pobruhal pa ni nihal smrdeti.

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (4.10.2012 13:35:10)

Koooooončnooooooo sem dobila odločbo za vrtec! Koooončnooooo res... Pa ni tak slabo. Bala sem se, koliko bo za doplačat, ker za 9 mesecev nazaj ni fajn doplačevat a ne no pa sem prijetno presenečena. [sm=bravo.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (4.10.2012 21:37:28)

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Žalostna sem.....[sm=smiley19.gif]

Sem sedaj zvedela, da mi je šef za drug teden (torek in sredo) že dodelil obravnave na sodišču. Pa sploh se ne zaveda, da sem bila eno leto odsotna, pa da sta se vmes spremenila dva zakona!!!!![sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Bejba, pa ti boš vseeno to nardila, kot da sploh nisi bila odsotna! Jaz verjamem vate!

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Daaaaaaaaan!

Evo mene, z veselo novico... ne, nisem noseča [sm=smiley1.gif] z M. bova dobila eno malo parcelo od njegove babice in botre...kar pomeni, da enkrat nekoč bova imela svojo hiško [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sem ful vesela.... sicer vem, da bo pač trajalo nekaj časa, ker nisva glih pri denarju, ampak verjamem, da se počasi daleč pride.... nekje je treba začet...

SUPERCA!!!

Glede sestre pa no comment. [sm=smiley29.gif]

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.10.2012 8:49:21)

MORGEEEEEEEEEN vstat bo treba.PEEEEEEEEETEK JE JUHEJ [sm=jezicek.gif]
Grem se malo rekreirat ,da bo čim prej minlo do službe in pol še šiht.Mater mi gre naživce šiht v petek popoldan [sm=jezicek.gif].Lepo mi bodite ,uuuuuuuuuživajte !!!!!!!

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.10.2012 11:10:44)

Dan![sm=smiley1.gif]

Zadnji dan dopusta! [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.10.2012 12:37:18)

Dan![sm=smiley1.gif]

Uh kriza, jaz sploh nočem študirat [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.10.2012 12:39:19)

Dan![sm=smiley1.gif]

Peeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!![sm=sloncek.gif]

Pestro, pestro... Luka bruhal celo noč[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]... smo ga tolažili, čistili, preoblačili, uspavali, spet preoblačili, čistili, stroji delajo v eno...eh! Danes tašča pravi, da še ni bruhal, upam, da tako ostane in da se bo pobral tako hitro kot se je Lia. Lia je v vrtcu, je hotela met neke finte zjutraj, da jo trebušček boli, pa ne vem kaj vse, prideva v vrtec, hoče jokat in potem en fantek iz skupine zakliče: Liaaaaa je prišlaaaaaa!!! Kak sem te pogrešalll!!![sm=smiley36.gif] Mi da lupčka in odfrči v igralnico[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Bo se morala potem malo zagovarjat pri mami![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Potem sem letela v službo, porihtala najnujnejše, letela do G, ki mi je naredila UZ, videla, da je vse ok, rekla je, da imam jajčnike še prevodne in da je sluznica še odebeljena, torej še ovuliram in dobivam M, ampak ni mus, da je vsak mesec, lahko bolj poredko... skratka, nove napotnice, ene hormonske tablete... sem totalno zmedena![sm=zmeden.gif]

Ampak danes je petek, sonček in dobra volja na pohodu![sm=smiley1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.10.2012 12:45:20)

Dan![sm=smiley1.gif]

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Boš pa z mano navijala za petkeeeeee![sm=bravo.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.10.2012 12:51:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dan![sm=smiley1.gif]

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Boš pa z mano navijala za petkeeeeee![sm=bravo.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.10.2012 12:52:05)

Luka [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (8.10.2012 10:04:52)

Daaaaaan. [sm=smiley1.gif]

Kokica [sm=smiley31.gif] lep in uspešen prvi delovni dan ti želim... sej bo kmalu dopust! [sm=bravo.gif]

Kje ste, kako ste kaj punce?

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (8.10.2012 13:32:37)

Dannn[sm=smiley1.gif]

Midva z Žigijem sva šopingirala, bogi revček mora dobit še dosti cotk[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]No drugače pa akcija, al smo v gozdu, ali smo naokol, ta vikend smo prvič preživeli doma z nič dela, no v sob smo imel bučarijo in Miha je mi v ned začel, da morava vedno en dan v takem mirnem vikendu nekaj počet, če ne je dolgčas, haha[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Se vidi da ni bil skoz ob otrocih

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.10.2012 11:49:50)

Daaaan![sm=smiley1.gif]
KOKICA, je hudo?
Natka mi smo tut skoz v gozdu.[sm=smiley1.gif] Luka je včeraj, ko sem prišla domov, kar škornje prinesel in rekel: mami, gemo v guzd![sm=jezicek.gif] Jesen mi je res taki lepi čas za preživljanje časa v naravi, ni premrzlo, ni prevroče, otroci uživajo, pa še zastojn je.[sm=smiley1.gif] Smo pa tut ogromno na kolesih, npr. gremo v mesto ali na kakšna igrala, ali pa gresta ona2 s svojimi kolesi in midva zraven peš na sprehod. V tem enostavno uživam. Takrat smo sami, dosti se pogovarjamo, družimo, odkrivamo nove stvari, ni motečih faktorjev, takrat navadno niti nimava telefonov, ker bi naju hitro kaj zmotilo in bi se intima razdrla.

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.10.2012 12:03:25)

No, mi smo bili vsi po vrsti bolani, Luka je bruhal samo tisto noč, potem je bil top fit, v petek zvečer je pa mene položilo. Prvo bruhanje, vročina in samo spanje. Spala sem celo soboto. V nedeljo vstala kot da ni bilo nič. Takrat pa je podlegel T., ki je prišel komaj danes k sebi. Tak, zdaj pa upam, da smo za nekaj časa kul.[sm=smiley36.gif]
Danes ima Lia snemanje neke reklame za T.-jevo smučarsko šolo na radiu, če bo ratalo in jo bodo predvajali, vam objavim posnetek. Sama ne vem, kaj bo rekla in koliko otrok bo, ker ima T. to čez in se nisem uspela poglobit, naj nekaj zrihtata brez mene, bom zelo vesela.[sm=smiley1.gif]
Kak ste ostale?
Naja?
Tasa?
Persida?
Trezika?
MČ?
Nina
?
Sem katero pozabila?????

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.10.2012 13:36:19)

Daaaan![sm=smiley1.gif]
KOKICA, je hudo?
Natka mi smo tut skoz v gozdu.[sm=smiley1.gif] Luka je včeraj, ko sem prišla domov, kar škornje prinesel in rekel: mami, gemo v guzd![sm=jezicek.gif] Jesen mi je res taki lepi čas za preživljanje časa v naravi, ni premrzlo, ni prevroče, otroci uživajo, pa še zastojn je.[sm=smiley1.gif] Smo pa tut ogromno na kolesih, npr. gremo v mesto ali na kakšna igrala, ali pa gresta ona2 s svojimi kolesi in midva zraven peš na sprehod. V tem enostavno uživam. Takrat smo sami, dosti se pogovarjamo, družimo, odkrivamo nove stvari, ni motečih faktorjev, takrat navadno niti nimava telefonov, ker bi naju hitro kaj zmotilo in bi se intima razdrla.

Naši so dobili v vrtcu nalogo, da zbirajo in cel oktober nosijo v vrtec naravne in umetne materiale.tak da umetne sva že nesle, danes greva v gozd po storže, pisano listje, ki ga bova polikale da bodo lahko drevesa delal, kamne itd.Imajo mesec brez igrač in se učijo o odpadkih, razneh materialih ter izdelujejo igrače.In mi dobimo večkrat take nalege, se mi zdi, da nekateri resno vzamemo, nekateri strši pa pač ne.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.10.2012 13:41:11)

Tukaj sem. [sm=smiley1.gif] Pri nas vse ok. Čakamo na izvide brisa, na datum operacije... drugače pa punci v vrtcu. Nika bo danes povedala prvo knjigo za Bralnega Palčka in že včeri celo popoldne smo sam o tem poslušal, kdo je napravil Vidku srajčico. [sm=smiley36.gif] Zvečer je še narisala Vidka za vzg., ki je ta teden ni in da bo vidla, kaj je Nika povedala hehe.

Meni je tudi jesen čudovita. Listje raznih barv, nešteto plodov, pa šibko jesenko sonce... ma lepo je.
Natka to je super ideja za dneve brez igrač. [sm=bravo.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.10.2012 9:17:34)

Daaaaaaaaaaannnnnnnnnn , skoraj je že petek [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

Kak ste drage moje? Mi smo okej, imave atija doma, ker nimajo gužve v službi in je vzel kar 2 dni dopusta. Lija je v vrtcu.
Včeraj imeli kostanjev piknik, blo fino.
Drugače pa nič novega. Danes če bo vse po sreči bo se Eva prvič kopala. Je pa mala gospodična mala mufla in velika trma. Jo tudi kar ščipa tak da.. izkoristi vsako sekundo, samo da je na rokah in je nič več ne ščipa.

Kokica kako je blo?

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.10.2012 9:20:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Naši so dobili v vrtcu nalogo, da zbirajo in cel oktober nosijo v vrtec naravne in umetne materiale.tak da umetne sva že nesle, danes greva v gozd po storže, pisano listje, ki ga bova polikale da bodo lahko drevesa delal, kamne itd.Imajo mesec brez igrač in se učijo o odpadkih, razneh materialih ter izdelujejo igrače.In mi dobimo večkrat take nalege, se mi zdi, da nekateri resno vzamemo, nekateri strši pa pač ne.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Oooo, to pa full dobro.
Lija pa ma take čudne sošolce sedaj oz starše otrok, da ko jim Jasna reče, da naj prinesejo škornje in palerino, začnejo starši komplicirat, da v prejšni skupini so otroci bili noter, ko je bil dež [sm=smiley29.gif]. Mater ej, pol pa jih naj imajo doma, ko dežuje pa bodo lahko noter. [sm=hudicek1.gif]
Ampak na srečo jih vzgojiteljica ne je*e in pač nazaj zabije, da sedaj pa bodo pač zunaj in da prosi če lahko prinesejo kar je prosila. [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Ma daj, še nben ni zbolel ker je zunaj bil v vsakem vremenu.

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.10.2012 9:21:30)

No, mi smo bili vsi po vrsti bolani, Luka je bruhal samo tisto noč, potem je bil top fit, v petek zvečer je pa mene položilo. Prvo bruhanje, vročina in samo spanje. Spala sem celo soboto. V nedeljo vstala kot da ni bilo nič. Takrat pa je podlegel T., ki je prišel komaj danes k sebi. Tak, zdaj pa upam, da smo za nekaj časa kul.[sm=smiley36.gif]
Danes ima Lia snemanje neke reklame za T.-jevo smučarsko šolo na radiu, če bo ratalo in jo bodo predvajali, vam objavim posnetek. Sama ne vem, kaj bo rekla in koliko otrok bo, ker ima T. to čez in se nisem uspela poglobit, naj nekaj zrihtata brez mene, bom zelo vesela.[sm=smiley1.gif]

Samo da ste okej sedaj...
In je reklama uspela? [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>