|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
11.9.2012 22:01:13   
PERSIDA
Babike par kilic gor ,pa se bodo zizike tudi napolnileuser posted image .Mene ,pa bolj kot velikost je*e ,da si jih pri pasu najdem za user posted image aluser posted image kakor vzameš user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 551
11.9.2012 22:02:23   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Malo morajo starši tudi pri sebi razpucati, da vsak nahod še ne pomeni začetka neke bolezni. Valentin ga ima odkar je po počitnicah spet v vrtcu, pa nič več.

To pa se čisto strinjam s teboj.
Gledam tu pri Lijini prejšni skupini. Malo jim je z nosa teklo pa je vzgojiteljica sam rekla, da ni nič narobe, da naj pridejo kamot v vrtec, pa so jih imeli po cel teden al pa več doma.
Sori, nahodna mi je celo leto, pol jo tak lahko mam non stop doma!
Mi bomo jo letos imeli doma, ko bodo tiste viroze. Že zaradi Eve..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 552
11.9.2012 22:03:17   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Vrat...sem opazila bulico, ki je v 5 mesecih zrasla iz 1 cm na 5cm, zato so me urgentno operirali. Na krvi se vidi ja, če ne deluje prav, deluje preveč ali premalo, temu se reče ščitnični hormon. A pri meni je bilo pri krvi vse okej.

V sredo zvečer imam dr., bomo videli, kaj pravijo... nekaj pa sigurno ni ok, si ne morem več zatiskat oči...

Tudi jaz držim pesti Javi !

user posted image
user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 553
11.9.2012 22:05:11   
tasa_m

Tasa??????user posted image

Leži in pije.user posted image

user posted image user posted image user posted image
VSE me boli od ležanja. Cel dan sem reležala, edino do wcja in hladilnika sem šla user posted image
user posted image
Vse serije na FoxCrime sem pogledala... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 554
11.9.2012 22:06:39   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Babike par kilic gor ,pa se bodo zizike tudi napolnileuser posted image .Mene ,pa bolj kot velikost je*e ,da si jih pri pasu najdem za user posted image aluser posted image kakor vzameš user posted image

user posted image user posted image ja, midve s Persido se nič ne pritožujema user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 555
11.9.2012 22:08:22   
tasa_m
Lepo mi bodite, grem dalje na kavč user posted image

Se tipkamo kaj jutri, če se mi bo dal računalnik prižgat.
Grm drugače kar preko gsmja na Fb pa je to to :-)

Aja, sem danes spila čez 3l vode in aaaaaaaaaa, tamala tako dela, kot da je na trampolinu user posted image Čutim jo vse povsod, prav boli me že od njenega obračanja al raztegovanja al kaj pač dela user posted image user posted image
Ampak važno da miga!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 556
11.9.2012 22:16:34   
PERSIDA
Poročilo iz prvega dneva v vrtcu.Vse je bilo lepo in fajn dokler nista mogla vstopit v igralnico.T je bil pogumen ,čeprav se mu je vidlo ,da mu je hudo,A ,pa kot v starih časih histerični jok.Danes kot ,da se ni nič zgodilo vesela,nasmejana brez kakih pripomb veselo zakorakala .Zjutraj imata starejšo žensko ,ki ju pazi in včeraj jima ni bila všeč ,danes so očitno že stari kolegi.Vzgojiteljica ,pa ju je očitno že prvi dan omamila user posted image ,ker sta prav dobre volje ko gremo domov in ni nobene žurbe za domov.Dejstvo je ,da ni jima hudega ,da sta ,pa najraje doma tako kot mami ,pa mi je jasno kot beli dan.Pa prav je tako.

Tulipanček malo sem ti napisala ,da ne boš tak žalostna.Rekla ti bom samo ,da je Lija zelo,zelo brihtna punca za svoja leta in to spridom izkoriščauser posted image .Jaz mislim,da tak brezveze ,pa spet ni v vrtcu ,pri nas vse dokumentirajo s slikami tako,da smo na tekočem kaj se dogaja čez dan.Včeraj sta bila prvi dan ,pa sta že na oglasni deski,kako mečejo košarkaške žoge na koš in ne boš verjela T. to zraven nogometa obožuje in verjamem ,da mu ni bil dolgčas.Imamo edino smolo ,da mi ne moreta še vsega povedat kar počneta ,ker bi se lahko veliko pogovarjali v tej smeri.No to je samo moje videnje ,na osnovi obnašanja mojih otrok.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 557
11.9.2012 22:19:54   
PERSIDA
tasi ,da neboš kavča ogulilauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 558
12.9.2012 8:36:21   
Tulipan12
Dobro jutro, prelepo jutro, čudovito jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

TASA hvala, da si nam ga polepšala, al bi mogla rečt hvala Evi?user posted image user posted image user posted image

ČESTITAAAAAAAAAM ŠE TU GOR ZA NOVO PRINCESKO V VAŠI DRUŽINI IN NOVO PRIJATELJICO V DRUŽINI MARČEVK!!! user posted image user posted image user posted image ZDAJ PA CARTANJEEE!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 559
12.9.2012 8:37:36   
Tulipan12
Sem se naježilo ob sms-ju, pa glih danes, ko nisem peljala Lie v vrtec in nisem jokala v avtu, dobim Tasin sms, sem spet prijokala v službo!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 560
12.9.2012 9:01:24   
Natka23

Dobro jutro, prelepo jutro, čudovito jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

TASA hvala, da si nam ga polepšala, al bi mogla rečt hvala Evi?user posted image user posted image user posted image

ČESTITAAAAAAAAAM ŠE TU GOR ZA NOVO PRINCESKO V VAŠI DRUŽINI IN NOVO PRIJATELJICO V DRUŽINI MARČEVK!!! user posted image user posted image user posted image ZDAJ PA CARTANJEEE!!!

a res??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
12.9.2012 9:05:24   
Najaa
ČESTITKE TASA IN VSA DRUŽINICA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 562
12.9.2012 11:22:27   
KOKICA32
Tasa, EVA, Lija, ati!!!!!! ČESTITKE ŠE TUKAJ!!!!

CARTAJTE SE DO NEBA IN NAZAJ!!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 563
12.9.2012 11:22:38   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Malo morajo starši tudi pri sebi razpucati, da vsak nahod še ne pomeni začetka neke bolezni. Valentin ga ima odkar je po počitnicah spet v vrtcu, pa nič več.

To pa se čisto strinjam s teboj.
Gledam tu pri Lijini prejšni skupini. Malo jim je z nosa teklo pa je vzgojiteljica sam rekla, da ni nič narobe, da naj pridejo kamot v vrtec, pa so jih imeli po cel teden al pa več doma.
Sori, nahodna mi je celo leto, pol jo tak lahko mam non stop doma!
Mi bomo jo letos imeli doma, ko bodo tiste viroze. Že zaradi Eve..

To sem jaz tudi mislila, da ga bom imela doma, pa smo celo leto (tudi zimo!!!) pregurali popolnoma zdravi. Tako eden kot druzg, pa je bil Valentin ves čas v vrtcu.user posted image
user posted image user posted image Boste že videli, kako bo in se boste sproti odločili.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 564
12.9.2012 11:23:54   
KOKICA32

Sem se naježilo ob sms-ju, pa glih danes, ko nisem peljala Lie v vrtec in nisem jokala v avtu, dobim Tasin sms, sem spet prijokala v službo!!!user posted image

Jaz mam tudi danes Valentina doma, ker je ponoči bruhal. Počuti se ok a vseeno je ostal doma. Julija pa je šla sama služiti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
12.9.2012 11:25:01   
KOKICA32
Tulipan, kaj Lii spet ne paše v vrtcu al kako? Saj se bo navadila, sedaj pa res več ne smete popustiti.user posted image user posted image Še vse bo okej. Počakaj na oktober.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 566
12.9.2012 11:47:24   
Tulipan12

Jaz mam tudi danes Valentina doma, ker je ponoči bruhal. Počuti se ok a vseeno je ostal doma. Julija pa je šla sama služiti.user posted image

Kaj pa mu je, da je bruhal? To bruhanje mi je totalna neznanka, ker moja dva do zdaj nista hb nikoli, razen Lia lani, ko je imela krizo z vrtcem.
user posted image za Valentina!
Pogumna Julija!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 567
12.9.2012 11:52:24   
Tulipan12

Tulipan, kaj Lii spet ne paše v vrtcu al kako? Saj se bo navadila, sedaj pa res več ne smete popustiti.user posted image user posted image Še vse bo okej. Počakaj na oktober.user posted image

Vsako jutro joka, ko jo odpeljem, ko pa pridem po njo, pa me prosi, če lahko ostane še 5 minuser posted image in mi vedno reče, da ji je bilo super in da ji je čudno, da je zjutraj jokala.user posted image In vsakič znova se zmeniva, da jutri pa ne bo, pa tistega jutri še ni bilo.user posted image

Me je pa vzgojiteljica včeraj zahaklala in mi rekla, naj se ne sekiram, da se full hitro pomiri, ko grem, da vsak dan reče, da ne bo jedla zajtrka, ko pa vo vsi nekje na polovici, ga pa začne jest in vedno vse poje.user posted image In da je (to mi je šlo malo v rituser posted image ) neverjetno brihtna, da se vidi, da se full ukvarjamo z njo, da se je sama že zalotila, da ji je Lia kaj rekla in je ostala brez besed. Pa da se to njen ne zgodi kar tako, ker je res klepetava. V glavnem, ne vem al to reče vsem staršem al ne, mi je bilo kar fajn za slišat, sploh pohvale na najin trud, ker je z njo reeeeeees treba garat zaradi teh čustvenih izpadov.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 568
12.9.2012 12:01:20   
Najaa
Tulipan tako je tudi pri Niki. Zjutraj se me oklepa, čeprav se da z njo pogovorit, da pač mora tukaj ostat, druge ni. Sam po moje je to tisti zadnji trenutek, ko me še mora malo začutit a veš, ker pol me do popoldan ne bo. Se ima pa v vrtcu super, vzg. jo tudi hvali kako brihtna je, kako razlaga knjige, kako jo vse zanima... Ko pridem po njo me pa grdo gleda, kao a si že prišla. user posted image  user posted image  Tako da meni je super, ker vem da se ima lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 569
12.9.2012 12:21:14   
KOKICA32
Tulipan, te pa je tak okej z Lio. Super!!! user posted image user posted image user posted image Malo si še ti v glavci razpucaj in bo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 570
12.9.2012 12:23:07   
KOKICA32
Zjutraj tak vsi jočejo, se oklepajo, tudi Julija se. Potem pa se tudi baje hitro pomiri.user posted image Danes jo je prvič ati peljal, ker sem jaz z Valentinom doma ostala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 571
13.9.2012 9:24:15   
KOKICA32
Dan!user posted image

Valentina imam še kar doma, se mi še ne zdi okej. Bom šla potem z njim k zdravniku, ponoči je celo jamral, da ga boli uho.user posted image Sedaj pravi, da ga ne boli a vseeno. Joj, sedaj pa še samo čakam, da se bo še Julija okužila. user posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 572
13.9.2012 10:14:20   
Najaa
user posted image  Za Valentina in da se Julija ne okuži.
Tija je pa danes že dosti boljše. Na srečo. Sam vzuni je tak slabo vreme tak da vseeno ne moremo ven neki hodit. Pa kok se je ohladilo! Moram danes res vzet iz škatel bolj debela oblačila pa jakne... jao... kok se mi ne da spet tega obračat okoli. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 573
13.9.2012 10:55:09   
Tulipan12
Jaz sem se že sprijaznila z vrtcem. To da zjutraj joka, sem sprejela, ker vem, da tam uživa. Meni je pač malo hudo, ko grem in jo vidim še celo v solzah, kako solzico potočim, ker sem taki človek (po kom te ma to Liauser posted image ), potem pa se skuliram. Tak da, mislim, da nam je uspelo!user posted image Letos pa seveda ne bi popuščala, je bilo treba to sprejet. Ima pa letos čisto drugačen jok kot ga je imela lani. Lani pravzaprav sploh ni jokala tam, je zgledalo kot da se boji jokat al kaj, jokala je doma cele popoldneve, tam pa bruhala... letos je res čisto druga pesem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
13.9.2012 10:55:52   
Tulipan12

Dan!user posted image

Valentina imam še kar doma, se mi še ne zdi okej. Bom šla potem z njim k zdravniku, ponoči je celo jamral, da ga boli uho.user posted image Sedaj pravi, da ga ne boli a vseeno. Joj, sedaj pa še samo čakam, da se bo še Julija okužila. user posted image .

user posted image user posted image user posted image naj čimprej mine!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......