Tutan
|
Jaz sem bila včasih zaprisežen Mercatovec. Dokler je bil Mercator pod Jankovičem. Pa govorim za naš kraj, naš hipermarket, ker razmere v Celju in Lj so drugačne - včasih grem na hitro tam kaj kupit, pa so vedno prijazni. enostavno ne grem več v Mercator, ker: - so prodajalke totalno neprijazne, naveličane po teh letih delat za blagajno, pri nas na TicTac blagajni tako ali tako nikoli nikogar ni, pa potem čakaš, da ti potegne s tisto kartico, da ti slip preveri. Od vseh ostalih blagajn delata pa le dve - češ kao ker je TicTac. Potem pa še tako zavijajo z očmi, ko morajo pri TicTacu kaj pomagat. - delikatesa - vedno sem bila navajena, da mi jo lepo zložijo in točno zaradi tega sem rada šla v Mercator, ker je bilo vse lično - zdaj ti nahobla tista klobase eno čez drugo v en majavi stolp. Ma ni šans. Pa zadnjo uro ščistijo tiste mašine, pa sam na eni mašini režejo salame IN sir - ma ne se šalit, no, še jaz doma na mesoreznici jo prej očistim, če oboje režem gor v istem času. Nekaterim ljudem pač ne paše sir z vonjem po kaki Poli salami. Da pa rečeš kaj, dobiš pa samo osoren odgovor, da tako je to in basta. - ko sem hotela kupit en kos prekajenih rebr, širok cca 4 cm, mi ga ni hotela urezat, češ da drugega dela (ker je bil potem tudi tako velik), ne bo mogla prodat - al vzamem vse al nič. Ma, pol pa mejte, v mesnici mi brez problema vrežejo še manjši kos, pa sej sem stranka, pošteno plačam in če mi doma rabimo zgolj mali kos za kakšen pasulj - toliko rabimo in to je to. Ne bom jemala več, ker ona pol tistega drugega dela ni mogla prodat. - pri kruhu recimo malega pošljem po sirovo štručko - pa ga ženska sploh ne upošteva; lepo jemlje stranke naprej. Pa ni več strašansko mali, 5 letnik brez problema reče: Eno sirovo štručko, lepo prosim. Dokler ne pridem tja, mu sploh ne da. V drugih trgovinah se to ne zgodi. - Mercatorjevo kislo smetano sem 2x zapored dobila plesnivo (brez pretečenega roka), v moki pa hrošče. - kruh naj bi bil po 19h uri za pol cenejši - nabašem kruh, pa mi ga računajo po normalni ceni - ker pač točno tisti kruh ni kao znižan - potem pa napišite KATERI KRUH JE ZNIŽAN, natančno, ne pa vse je znižano, razen pekovskega peciva. Pa sploh nisem imela pekovskega peciva - štant so imeli kao znižani kosi po 2€ - gor pa Tarok, remi in ostale karte - valjda nabašem, to se vedno rabi, pa če se kaj zgubi, pa pridem na blagajno, a, pa ravno karte spet niso znižane? Zanimivo je pa ravno to, da ravno v našem Mercatorju je kar nekaj starih mačkov izgubilo službo - govorice pravijo, da naj bi kradli, pa robo so si kao zniževali na neke minimalne zneske. To so sicer samo govorice, ampak na to, kar se je meni dogajalo v Mercatorju, me itak tam več ne vidijo. Pa tudi če se zdaj obrne za 200%. Cca pol leta ne hodim več v Mercator. Veliko večino nakupov opravim tuš, Špar - prijazni, ustrežljivi, še nasmejiš se. Kombiniram pa še s Hofrom. Če grem mimo Eurospina, pa vzamem še sodo bikarbono pa parmezan. Meso v mesnici oziroma od kmeta, sadje pa od šiptarja :) Je najlepše in najbolj dobro daleč naokoli
< Sporočilo je popravil Tutan -- 19.6.2012 9:11:16 >
|