jolly123 -> RE: Februarke 2013 (26.6.2012 8:35:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmedena... IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Pozdravljene, evo še ena februarka. PDP baje 5.2. - ZAENKRAT. Pregled sem že imela, naslednji je šele 18.7. Doma imamo že enega skoraj 4 letnika in nas je ta nosečnost ujela totalno nepripravljene. Malo sem bila kar "depressed" ker pač nismo načrtovali, oba sva ravno službo zamenjala, sva še na poskusni...potem pa berem vaše komentarje, zgodbe od enih, kako ste se matrale in si mislim keri kreten sem in imam slabo vest [sm=smiley13.gif] Jolly123 dobrodošla med čvekicami[sm=bravo.gif]. Vem kako se počutiš, saj je bila pri nama prvič enaka zgodba. Nisva še prav nič načrtovala in kar je bilo še boljše, sem tudi sama ravno teden pred tem zamenjala službo. Bila sem ravno tako na poskusni, vendar imamo zelo razumnega direktorja in tako se je vse odlično odvilo. Ko sem videla tisti [sm=modricrtici.gif], sem padla v jok...nisem vedla, kaj naj sama s sabo, danes pa se tej zgodbi le smejim. Verjamem, da bosta to z lahkoto prebrodila in da bodo tudi v službi to razumeli. V končni fazi si njihov strošek le prvi mesec, potem pa financira država [sm=smiley1.gif]. Držim pestke zate[sm=bravo.gif] Hvala zmedena. Danes moram v službi povedat, pa priznam da mi gre kar na jok, psloh izustit ne morem [sm=zmeden.gif] Samo ne vem kaj si mislila, da sem njihov strošek samo prvi mesec? To je itak samo v primeru bolniške? To pa nič ne načrtujem [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|