zmedena... -> RE: Februarke 2013 (22.6.2012 16:23:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: zmedena... IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: zmedena... IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: zmedena... Dan, dan... Evo, tudi za nami je prvi pregled. Glede na to, da je bilo vse malo zmedeno so me naročili na UZ takoj naslednji dan, ko sem klicala[sm=smiley1.gif]. Se je pa vseeno izkazalo, da če bo, bo v vsakem primeru februarček[sm=bravo.gif]. Zaenkrat je bila še GV prazna, saj sem imela ZM 19.5. šele in je še prezgodaj za kaj več. Naslednji UZ imam 13.7. do takrat bo pa verjetno tudi že kaj videti[sm=smiley1.gif] Pol sva midve na istem... Moja ZM je bila pa 20.5., samo pregled imam prej kt ti... No, ja bomo vidli kako bo.... Anonimna6 No, boš poročala, kako bo [sm=smiley1.gif]. Kdaj pa imate pregled? Sem že zgori napisala, da sem ga mela zjutri, naslednjega pa 2.7., torej spet dost hitr [sm=zmeden.gif] Aja sori, sej sm prebrala, ampak tud sproti pozabila [sm=smiley36.gif]. Jah, to pride z leti, nimaš kej [sm=smiley36.gif] A ne ne, ni sam z leti, tud z nosečnostjo... Fishy fishy fishy... Meni se moj že smeje [sm=smiley1.gif] Maš prov, zdej nam marsikaj lahko tudi če sicer ni res pride prav za izgovor [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|