RE: Februarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

amii -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 8:57:57)

Ta zaspanost na začetku ja, ufffffff..... Samo to mine in v 2. tromesečju dobiš ful energijo.

Glih danes sva se z možem dogovorila, da se bom vsak dan, ko pridem iz službe, za 1 uro vlegla. Pa če se naš 2 letni sinek obesi na kljuko od vrat in tuli eno uro mamamamamamama...., ga bo že moral mož malce bolj animirati [sm=smiley36.gif].
To sem delala v 1. nosečnosti ful napako. Nisem si vzela niti minute za počitek, do zadnjega dne ne. Ponoči sem imela nespečnost. In jzdaj sem prepričana, da je zato sinek že od rojstva nespeč in non stop na nogah - če pa mu je tak kazala mama ko je bil še v trebuščku.

Sem prej zmeraj kritizirala noseče ženske, ki so, po takratnem mojem mnjenju, lenarle in čez dan spale in počivale. Za mene so bile lenuhinje. Povzela sem mišljenje, saj nosečnost ni bolezen, vse je isto kot je bilo Ma ja...... Če mi kdo to zdaj reče, lahko z njim debatiram, dokler ne pridem do konca.
Ženske, počivajte, spite, če vam kdo reče da lenarite, pa kaj......... Itak nas čaka po porodu veliko nespanja (no, večino mamic), pa veliko stanja na nogah, utrujenosti...

Lep dan je pred nami, uživajmo ga, pa pazite se vročine!!

zaspančka -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 9:05:21)

Hej, [sm=nosecka.gif]!

Kako ste? Jaz odštevam dneve do pregleda. Še 12 dni! [sm=smiley36.gif] Ampak saj vem, da bo vse ok, ker se ne bi mogla počutit bolj nosečo. Slabo mi je, od utrujenosti bom po moje umrla vsak čas, lačna sem kar naprej, zredila sem se skoraj 3 kg, modrci me pa tud že tiščijo. [sm=jezicek.gif] Ah ja, nosečniške radosti...

Tangerina -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 9:23:00)

Hallljooooo vsem novim članicam [sm=bravo.gif]

Mi smo dva dni pred prvim pregledom, živčni vsak dan bolj... Seweda še kar v strahu... [sm=smiley13.gif]
z današnjim dnem se mi je začela uradna nosečniška slabost, vednar še ni popolna [sm=smiley36.gif] Jutranja slabina, vendar do izbruha vulkana še ni prišlo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bomo vidli kaj bo s časom... Sicer pa, tko kot pravte, modrci že vsi tiščijo, prsa s stranni blazno bolijo... ajej :/ pa že zdj mam modrc E, ne vem ki naj dobivam še večje... to bo cela diploma... [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 9:42:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Matejkaa

ucit se pa morem

Sam ta zaspanost pa...

kako ste vi [sm=nosecka.gif]? a ste ze kej okrogle ;))))

Jst se tud moram učit, stari grehi so mi ostal in sem se jih zdej lotla - to je stres št. 1 [sm=smiley5.gif]

Zaspanost - kar počivat, tko k je rekla amii, nič pametovat, to mine v drugem tromesečju... Jaz sem prvič kar lepo vsakič po šihtu zadremala in mali je tud kr priden zaspanuh [sm=smiley36.gif]

Okrogla ja - še od prejšnje runde, tko da upam, da se ne bom preveč redila [sm=smiley5.gif]

amii -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 9:50:14)

Pa jaz sem tut že okrogla. V 1. nosečnosti v 8 tednu še nisem bila. V službi še nisem povedla, bom počakala na 1. pregled, pa imam občutek da se mi nosečnost itak že vidi.
Moderci ja - si moram po novega ker že tiščijo.

Anonimna - pa 100% je tak, da če pridno počivaš, da je potem tudi otrok miren in rad počiva.

Anonimen -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 9:52:47)

IZVIRNO SPOROČILO: amii

Pa jaz sem tut že okrogla. V 1. nosečnosti v 8 tednu še nisem bila. V službi še nisem povedla, bom počakala na 1. pregled, pa imam občutek da se mi nosečnost itak že vidi.
Moderci ja - si moram po novega ker že tiščijo.

Anonimna - pa 100% je tak, da če pridno počivaš, da je potem tudi otrok miren in rad počiva.

Jaz v 1. nosečnosti nisem dobila nič do 5. meseca, pol pa vse za nazaj v šusu [sm=zmeden.gif]

Jaz bom v službi povedala kmalu - stres št. 2 [sm=smiley13.gif]

Moje zize so pa še čist mlahave [sm=zmeden.gif]

Ah 100% ni, sam se pa fajn sliši, tko da kr počivaj [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 10:21:25)

Bubamaraa: mislim, da se ne poznave ampak vidim da se ti odštevajo dnevi do Danajinega roj. dne [sm=smiley1.gif]

Jaz bom v službi povedala po prvem pregledu, zato ker že zdaj v pisarni sedim z odpetim gumbom na hlačah [sm=jezicek.gif]

lep pozdrav vsem nosečkam, Anonimna5

Matejkaa -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 12:20:51)

vas bom pridno ubogala in grem kar zadremat zdej [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
knjige pa naj mal pocakajo ;)
ene vidim, da daje slabost [sm=smiley13.gif] boge revce..upam, da vam bo hitr minila! pri meni pa upam, da se ne pojavi:) se tipkamo, ko se prebudim iz nosecniskega spanca [sm=smiley36.gif]

JasJas -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 12:57:49)

Ja dobrodošle vse nove februarke .... [sm=bravo.gif] za [sm=modricrtici.gif].... Ja tudi mene bolijo prsi, zgaga me peče pa še VROČE MI JE!!!!! [sm=hudicek1.gif] Jutri dobim klimo.... upam da bo boljše. Sem v 8. tednu, pojutrišnjem grem na 1. pregled, upam, da bo vse OK-to bo najlepše rojstnodnevno darilo.....[sm=darilo.gif]

Ja nič, uživajte in mirkajte se.... Lep pozdrav do petka, ko se vam spet oglasim....

amii -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 13:56:14)

Kličem spet sestro za ta nesrečni 1. pregled, itak reče da me pokliče nazaj (kot že 4. do sedaj). Eh, spakam stvari in upoštevam vaš nasvet, pa peški do ambulante (jo imam blizu službe)
A veste kdaj sem bila napisana na seznamu? Jutri dopoldan!
Jaz pa od jutri do pon. na morju.
Ja nič, dopoldan na pregled, pol pa via morje........

Sem pa vprašala sestro kdaj me je mislila poklicat - sploh ni imela namreč napisane moje telefonske! Pa kaj bi se jezila.........

belicof -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 14:54:26)

Pozdravljene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

Evo tudi jaz pričakujem februarja, določili smo mi 16. Pregled sem imela že v ponedeljek, vendar imam ponovno v petek, ker je bilo še prezgodaj, samo potrdila je nosečnost.
Imamo že enega fantka doma, skoraj 2 leti je star.
V prvi nosečnosti sem imela nekaj težav in so me že sedaj fejst prestrašili, a se ne damo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Seveda moram veliko počivati in v petek mi bo določila za naprej, a že bolniška ali malo še dopust... Upamo samo, da bo z otročkom ok.

Sem pa iz Savinjske, če je še mogoče katera [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Prijetno se hladite.
LP

Anonimen -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 15:18:32)

amii - bi jih v luft vrgla, ampak neeee, ne smemo se zdej razburjat, mirno kri ohranjat a ne [sm=smiley2.gif]

belicof dobrodošla [sm=bravo.gif]

Joj jaz bom do nadaljnjega tečna tule gor, ker bova do NS skrivala, tko da vas že vnaprej opozorim [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 15:19:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

amii - bi jih v luft vrgla, ampak neeee, ne smemo se zdej razburjat, mirno kri ohranjat a ne [sm=smiley2.gif]

belicof dobrodošla [sm=bravo.gif]

Joj jaz bom do nadaljnjega tečna tule gor, ker bova do NS skrivala, tko da vas že vnaprej opozorim [sm=smiley36.gif]

Aja, se bom podpisovala z Anonimna6

atena777 -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 18:03:31)

Malo sem prebrala vaše poste. Joj kar veselje jih je brati.
Pa kako živahne ste že, celih 5 strani popisanih.[sm=smiley1.gif]
No jaz sem menda v 6.tednu, če prav računam, PDP po mojih izračunih bi moral biti 18.2.2013.
Na pregled sem naročena šele 19.7., prej zaradi dopustov ni šlo. Vidim, da imate vse že kar hitro preglede.
Jaz pa še skoraj mesec dni nič[sm=zmeden.gif]. To je moja druga nosečnost in sem mnogo manj nestrpna kot prvo.
Imam pa podobne težave kot ve, gor sem šla že za 3kg, prsa ko Pamela Anderson, razpoloženjska nihanja huhu, bruhanje je tudi že bilo, sicer pa slabosti na srečo praktično ni. Ne še, v prejšnji nosečnosti so bile slabosti prisotne šele po 7.tednu.
Sicer pa prsi bolijo, občutek imam , da vsi kar vejo, čeprav uradno še nič ne povem, do nuhalne svetline, nekeko se držim načela, da je previdnost je mati modrosti pri teh zadevah...Vsi me gledajo v treuh, ker čakajo ko tempirano bombo [sm=smiley1.gif]
Vidim, da bom imela dobro družbo. No se še kaj javim,ko kaj več izvem.

Matejkaa -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 18:50:11)

atena777, naj te potolazim, da imam tudi jst prvi pregled sele 18.7 [sm=zmeden.gif] tako, da se bova se nacakale ;))
tiste, ki imaste pa kmalu pregled, pa le porocajte kako je bilo :) *

ava_sa -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 22:48:21)

evo, še malo glasu od mene. na veliko sem utrujena, dneve ko ne delam, hodim z mojim lumpom 2xdnevno spat. trenutno naju oba najbolj ubija vročina. bomo tudi verjetno klimo montirali, ker tako ne gre več. lani smo 3 mesece vročine preživeli brez klime - z novorojenčkom in je bilo za znoret.
malo me matra tudi nizki pritisk. prejšnji teden sem šla celo predčasno iz službe, ker se mi je tako vrtelo, meglilo pred očmi in ko so mi začele drveneti roke in obraz, sem rekla zdaj pa dosti. in nič, pritisk sicer nizek, sladkor ok, tako da sem dobila neko injekcijo proti slabostim ipd.
prvi pregled imam pa šele v torek.
bo še katera imela tako majhno razliko med otročki? pri nas bo 19 mesecev.

zmedena... -> RE: Februarke 2013 (21.6.2012 8:49:59)

Dobro jutro nosečke...

...no, pa bi se vam tudi jaz pridružila, če lahko [sm=smiley1.gif]

Včeraj sva tudi midva z dragim zagledala [sm=modricrtici.gif]. V prejšnjem mesecu sem se sicer že javila januarkam, ker so bili znaki, zame precej očitni, vendar ni bilo kot kaže na koncu nič iz tega. Gre za to, da mi je že M aprila zamujala, sicer samo 1 dan, vendar so bile prisotne občasne slabosti in pa boleče prsi ves čas. Bila sem prepričana, da je to to, nakar dobim M. Sicer je tudi ta trajala le dva dni, ponavadi je 4, no tokrat pa je sploh več ni bilo . [sm=bravo.gif]. Danes zjutraj sem klicala h G. in glede na to, da sem imela že prejšnji mesec neke 'znake' me je na UZ naročila že takoj jutri zjutraj, da vidimo kje in kako daleč smo [sm=smiley1.gif].
No, jaz sem se priključila kar k vam, saj imamo doma že enega februarčka in mi je to že lepo domače [sm=smiley36.gif]

Bubamaraa -> RE: Februarke 2013 (21.6.2012 8:57:00)

dobrodošleeeee vse noveee... kollk je tole lepo videt, da se tkole fočkate.. več nas bo, bolj bo luštno pa čvekanja....hihiihih

jst sm včeri ostala doma, sem se ful slabo počutila..in sem prespala ceu dan skor....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

dons pa že veselo v službi... :)

lep pozdrav vsem iz vroče Ljubljane :)

Tangerina -> RE: Februarke 2013 (21.6.2012 9:22:21)

Tudi od mene še enkrat lep pozdrav vsem novim članicam!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif]
Jaaaaa, nas je že kar nekaj, upam da se bomo tudi s obdržale do konca in da bomo februarja svoje [sm=duda.gif] že veselo cartkale [sm=bravo.gif]

Mi še enkrat spimo, in imamo pregled, jupiiiiiiii [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Komaj čakamo :) Zjutraj pregled, popoldan pa razgovor za službo, to bo še pestro jutri... :D

Lepo se imejte pa držte se v senčki punce [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Februarke 2013 (21.6.2012 21:13:06)

Živjo punce, kot kaže, se vam bom tudi jaz kmalu pridružila  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] prvi test sem naredila in je bil +, ponovim čez kakšen dan še enkrat, potem pa veselo na pregled [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] PDP po mojih izračun je 27.2. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tangerina -> RE: Februarke 2013 (21.6.2012 21:15:10)

Anonimna, čestttittttaaaaaam za [sm=rozacrtici.gif] in seveda dobrodošla med nami [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

SaMaa -> RE: Februarke 2013 (21.6.2012 21:22:56)

v

Tangerina -> RE: Februarke 2013 (21.6.2012 21:24:26)

Držim peščičke da bo vse ok [sm=pikapoka1.gif] [sm=smiley1.gif]
Mi mao pa jutri prvi pregled, in sm tut šele skoraj v 6.tednu... upamd a bo vse ok, straha se kar ne morem znebiti... [sm=smiley13.gif]

K_a_t_j_a -> RE: Februarke 2013 (21.6.2012 21:53:06)

Dobrodošle vse nove! Več nas bo, bolj fajn bo klepetat. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]
Jaz imam pa še en teden do pregleda. Že res komaj čakam, čeprav bom šla s strahom na pregled. Tale vročina ubija+slabost zraven[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/img] pa še zaspanost... Ma naj bo, sam da bo dete zdravo.  Jaz sem pa danes dopolnila 7t po ZM. Štartamo 8. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]

Tangerina -> RE: Februarke 2013 (21.6.2012 21:55:50)

Katja, super, res je, najbolje se je držt v senci, a kaj ko imam še v stanovanju 29°... [sm=smiley29.gif] sicer mam pržgan ventilator, vendar v mejah normale, da se ne bi še kajprehladil... sicer pa ta itak sam zrak meša [sm=smiley1.gif]

Utrujenost - ne govori... včas sm kul včas pa tko kot da me je vlak povozo...[sm=smiley1.gif] ampak kot praviš, za naše [sm=duda.gif] vse!! [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>