amii -> RE: Februarke 2013 (20.6.2012 8:57:57)
|
Ta zaspanost na začetku ja, ufffffff..... Samo to mine in v 2. tromesečju dobiš ful energijo. Glih danes sva se z možem dogovorila, da se bom vsak dan, ko pridem iz službe, za 1 uro vlegla. Pa če se naš 2 letni sinek obesi na kljuko od vrat in tuli eno uro mamamamamamama...., ga bo že moral mož malce bolj animirati [sm=smiley36.gif]. To sem delala v 1. nosečnosti ful napako. Nisem si vzela niti minute za počitek, do zadnjega dne ne. Ponoči sem imela nespečnost. In jzdaj sem prepričana, da je zato sinek že od rojstva nespeč in non stop na nogah - če pa mu je tak kazala mama ko je bil še v trebuščku. Sem prej zmeraj kritizirala noseče ženske, ki so, po takratnem mojem mnjenju, lenarle in čez dan spale in počivale. Za mene so bile lenuhinje. Povzela sem mišljenje, saj nosečnost ni bolezen, vse je isto kot je bilo Ma ja...... Če mi kdo to zdaj reče, lahko z njim debatiram, dokler ne pridem do konca. Ženske, počivajte, spite, če vam kdo reče da lenarite, pa kaj......... Itak nas čaka po porodu veliko nespanja (no, večino mamic), pa veliko stanja na nogah, utrujenosti... Lep dan je pred nami, uživajmo ga, pa pazite se vročine!!
|
|
|
|