ursa1981 -> RE: Februarke 2013 (27.8.2012 15:48:24)
|
Zdravo! Če dovolite bi se vam pridružila še ena nosečka, ki pričakuje naraščaj v februarju. Pa nekaj hitrih podatkov: PDP: 10. februar, na nuhalni 5. februar - tako, da čakam morfologijo, da se zjasnijo :) nosečnost: 3 nosečnost, doma že dve pikici stari 4 leta 9 mesecv in 2 leti in 9 mesecev:) NP: 4.9.2012 , nato pa verjetno kmalu že čez kake 2 tedna morfologija (če sem prav gledala po materinski knjižici naj bi bila zdaj tam nekje v 18 tednu - tokrat mi je res vse postavljeno na glavo okoli teh datumov) Od konca prvega meseca nosečnosti sem imela celodnevne slabosti, ki sem jih v službi dobro skrivala doma sem se pa zbruhala :) Tako, da je mož rekel, če nebi kar v službi ostajala. Je pa res, da sem imela podobne težave v obeh nosečnostih s to razliko, da sem drugo nosečnost preležala celih 6 mesecev. Tokrat upam, da zdržim pokonci do konca. Še vedno nimam pravega okusa za hrano, se mi kar naprej spahuje po hrani, me daje kislina in me sili na bruhanje, čeprav bruhanja v zadnjem času res ni veliko. vidim, da sprašujete glede nuhalne in kako gledajo ginekologi na to, da je prisoten zraven starejši otrok. Pri nas sem pri drugi in tudi pri tokratni nosečnosti imela s sabo otroke (prvič eno, zdaj pa dve) in so bili čisto ok, in mislim da je tako povsod nekaj normalnega. Pri nas bo težava samo morfologija, kjer bo prisoten mož otroci pa ne, ker je ginekologinja preseljena zaradi obnove ZD in ima UZ v sobici 2*2 metra :) Toliko na kratko, se pa še oglasim, a danes me čaka še izpit na faksu tako, da je zame pester dan :) LP Urša
|
|
|
|