Tangerina -> RE: Februarke 2013 (14.9.2012 13:48:56)
|
Uf ja, jaz nosim nosečniške hlače že od nekje 12.tedna naprej, ker svojih več nism mogla zapret [sm=smiley36.gif] do zdaj sem si kupila take poletne nosečniške hlače, spodaj na patent, zdaj pa ko bo hladneje bo pa treba še za kakšne konkretne kavbojke pogledat. Ravno danes sem bila v H&M, pa nimajo še tkaih modelov kot sm si jih jaz zamislila (ozke, na korenčka, za v kavbojke), vse so ravne ali pa na zvon [sm=smiley1.gif] Upam da še kaj kmalu pridejo nove [sm=smiley1.gif] Noseckec23, hvala, res je že velik, spanje na trebuhu že zdavnja odpade, najbolj mi sede na boku z deknco med nogami [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi bomo jutri dopolnili 18t, na morfologijo me sicer še ni naročila, imam pa v sredo redno kontrolo, sam mislim da bo to še prezgodaj da bi mi morfologijo delala, ali pač? Sicer pa tudi mene blazno peče, če mi bo potrdila na nuhalni napovedanega dečka [sm=smiley36.gif] Pušenjak je sicer povdaril da ni 100% da bo deček, na kontroli po nuhalni je pa rekla da se na nuhalnih ponavadi spol samo ugiba, zato mi tudi ni hotela potrditi ali zanikati [sm=smiley36.gif] Mi gremo jutri v II. del oberatve. Prejšnji teden belo, jutri ostalo, prejšnji teden v kratkih hlačih, jutri v jaknah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, se bo pa vsaj normalno dalo dihat [sm=smiley1.gif] Lep vikend vsem [sm=nosecka.gif] ter vašim [sm=rozacrtici.gif] in [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|