pikapoka.78 -> RE: Februarke 2013 (27.8.2012 13:22:22)
|
Živjo. Eno vprašanje, kje pa boš naročala posteljico pa pohištvo? Tudi midva sva v raziskovanju za pohištvo-za otroško sobico, samo nimam tok izkušenj s temi stvarmi preko interneta. Bi bila hvaležna kake dobre ideje [sm=smiley1.gif] Hvala, lp [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: kislina Živjo! Vidim da že veselo kupujete vozičke...jaz sem ga že izbrala, v petek ga grem pogledat, preizkusit, potem pa ga bom naročila v Nemčiji, ker so vozički lahko tudi polovico cenejši...Jaz sem se odločila za voziček podoben kot je Lux4kids, ker imajo ogromno barv, sem čisto nora na barvne stvari. Danes bom pa naročila posteljico z vsemi dodatki in pa tudi prenosno posteljico. Sva se odločila, da bova večino teh stvari uvozila, ker so pri nas ekstremno drage... Drugače pa je res lahko precejšen problem spravit voziček v avto, jaz v mojega (Renault 5) najbrž lepo spravim samo marelo [sm=zmeden.gif]...ampak ker se s tem avtom ne bomo vozili na daljše razdalije mi je nekako vseeno [sm=smiley1.gif] Bova pač kupila trugo za na streho v kateri bova vozila voziček [sm=jezicek.gif]. A vas je večina iz Kranja? Dizza, kakšna telovadba je to, imaš mogoče kakšen link od njih? Jaz se lahko končno začnem gibati ampak samo rekreativno, sedaj sem morala 3 mesece počivati in sem čisto brez kondicije [sm=smiley13.gif], tako da moram malce razmislit o kakšni lažji telovadbi [sm=smiley36.gif] Vsem želim zelo prijetno nosečnost, sama sem čisto navdušena [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|