curly -> RE: II pričakujemo Julija (16.7.2012 14:07:41)
|
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Če pa to ni najbolj žalosten mesec do zdaj. [sm=zmeden.gif] Vsem, ki ste dobile [sm=hudicek1.gif] pošiljam [sm=smiley31.gif]. Počasi mi bo zmanjkalo objemčkov pa tudi tolažilnih besed.[sm=smiley13.gif] Ne vem več, kaj napisat, da bi vas potolažila. Vse se mi zdi že tako zlajnano. Prav grozno je, da se ene in iste selimo iz meseca v mesec. Pa so rekli, da so poletni meseci "bolj uspešni". [sm=smiley21.gif] LS zadnje čase si bolj redkobesedna. [sm=smiley13.gif] Te pogrešam, veš? Vseeno stiskam pesti, da nimaš PMS ampak, da si [sm=nosecka.gif], bi ti iskreno privoščila, kot vsem ostalim, ki se selite z nami iz meseca v mesec. Ko pridem z morja, zahtevam, da si [sm=nosecka.gif]! [sm=smiley36.gif] Mi smo v redu. O je mimo, zdaj pa čičaj in čakaj. Počasi že pričakujem boleče prsi, kot vedno po O. Jutri greva na morje. Upam, da ostaneva vsaj 10 dni, da mi potem doma ne bo treba gledati na koledar in računati, kdaj bi naj prišla M - no, saj to mi ni treba, še predobro vem, ampak mi bo lažje počakati na morju (BREZ TESTOV), kot pa doma s polnim predalom testov. [sm=jezicek.gif] NAVODILO ZA VSE TISTE, KI ŠE NISTE DOBILE [sm=hudicek1.gif]: DA STE MI VSE NOSEČE IN ROZA POBARVANE, KO PRIDEM DOMOV! Čirule čarule, hokus pokus, naj se vse pobarva ROOOOOZAAAAAAAA!
|
|
|
|