HeLenčica -> RE: II pričakujemo Julija (17.7.2012 8:45:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Tiste, ki ste že bile na prvem pregledu me zanima kako izgleda, ali se sam pogovarjaš in dopiš napotnice, ali ti že naredijo kak UZ?? Najprej [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Na prvem pregledu se oba pogovorita z zdravnikom o tvojem in partnerjevem zdravstvenem stanju, prejšnjih nosečnostih, tvojih ciklusih ipd. Priporočam vama, da si kakršnakoli vprašanja napišeta na list, da ne pozabita vprašat. Tudi o izcedkih pred M mu ne pozabi povedat, meni so kar takoj določili diagnozo predmenstrualnih izcedkov. No in na podlagi tega bosta dobila napotnice: najbrž on za 2 spermiograma in androloga ti pa (sicer odvisno od tvoje "situacije") za laboratorij, kjer boš dala kri 2-4 dan ciklusa ter 20-22 (progesteron), pa hormone ščitnice in FSH, ultrazvok, mogoče boš dobila celo spremljanje ciklusa (kjer hodiš bolj pogosto na UZ-je, jaz tega nisem imela, spremljajo pa ovulacijo), no, ko bo to vse opravljeno (na žalost te moram opozoriti da računaj na nekaj mesecev, ker so spermiogrami navadno 2 meseca narazen) imata kontrolo z vsemi izvidi in potem se bodo odločili v kak postopek gresta. Upam da ti je to kaj pomagalo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|