pramsky -> RE: II pričakujemo Julija (7.7.2012 14:09:26)
|
Pozdravljene, še jaz se vam pridružim tukaj, kot navijačica in čakajoča na čas za test ter seveda [sm=rozacrtici.gif]![sm=smiley1.gif] Super ste, berem vas že nekaj časa in se končno aktivno pridružujem... S fantom sva z veliko željo in pripravljenostjo aktivno pričela z delom[sm=smiley17.gif]..s tem pa seveda takoj pride zmeda...vedno sem imela redno [sm=hudicek1.gif], za kak dan odstopa mogoče...po tisti, za katero sem že upala da bo zadnja, pa po dobrih 10 dneh dobim krvavitev, ki je bila sicer zelo šibka in brez značilnih znakov, trajala pa je ravno tako kot običajna. Sumim pa, da je do slednjega prišlo zaradi stresa, ki ga je povzročilo intenzivnejše ukvarjanje s športom. Tako, da kar računam od tu naprej, ne pričakujem nekje 24.7.[sm=smiley36.gif]... okvirne datume sem si ogledala, zaradi lažjega opazovanja, zdaj pa nameravam brezskrbno in z ljubeznijo redno [sm=sloncek.gif]..enkrat se bo že prijelo[sm=smiley36.gif] Vsem vam želim veliko pozitivnih občutkov in pozitivnih znakcev![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|