tara.81 -> RE: II pričakujemo Julija (19.7.2012 13:05:11)
|
Hej punce... tudi jaz sem ena izmed tistih, ki vas redno spremlja. Ko preberem kar napišete, sama ne bi nikoli znala napisati tako, kot to uspe vam. Vedno dobim v vaši postih tolažbo in novo energijo. Tudi jaz držim pesti za čisto vsako posebej, lidik, witch, LS,...pa še vse ostale korjažno in pozitivno naprej. Kot je napisal Coelho: Če si nekaj resnično želiš..... ....celo stvarstvo stremi k temu, da se ti želja uresniči......jaz sem v to prepričana![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Te dni sem čisto zmešana. [sm=hudicek1.gif] čakam nekje okoli 25., na začetku prejšnjega tedna sem imela O, v nedeljo, ponedeljek sem pa videla na toaletnem roza-rjavo izcedek, v torek nič, včeraj spet malo. Vsega skupi je lahko bilo za nekaj kapljic... [sm=hudicek1.gif] imam zadnje leto vedno okoli 32., 33. dne, lahko kdaj da je tudi ni bilo 60 dni. Zdaj pa ne vem ali je mogoče res bila to V.K. ali ne? Glava me pogosto boli, in (.)(.) me bolijo na dotik. Zdaj je 8. krog...mogoče, da me daje pisha, kot še vsakič do zdaj [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|