RE: Še pomnite tovariši? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Hope2 -> RE: Še pomnite tovariši? (31.5.2012 11:14:16)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hope, lepilo za tekstil ma svoje mesto, je zelo uporabno pri šivanju za nekatere reči:) Nič proti lepilu za tekstil:).

Dokler mi bo majce uničeval, da jih pol še naprej ne morem dat, se lahk jezim[sm=jezicek.gif]. Ti ga bom poslala v učne ure in ga nauči[sm=jezicek.gif]

skuštrana -> RE: Še pomnite tovariši? (31.5.2012 11:30:01)

skuštrana, navadno elsatiko za gate še vedno lahko povsod kupiš, celo pri sosedu, v tavelikem vsaj - tam je celo ceneje kot v šivalnih štacunah:).

Hm, vidiš, mi pa imamo Dan mladosti pa nimamo elastike v trgovinah [sm=jezicek.gif] Jaz sem jo iskala v treh velikih marketih pa je ni bilo. Niti v naši vaški srednje veliki ne. In sem morala v center po njo...

ronja -> RE: Še pomnite tovariši? (31.5.2012 15:01:09)

Dokler mi bo majce uničeval, da jih pol še naprej ne morem dat, se lahk jezim

Meni lahko daš tudi uničene majce, jaz vse porabim[sm=smiley1.gif] Sicer se pa lepilo uporablja za aplike - našite delčke, da se ti ne premikajo, recimo, pa za kake punčke, da jim nalepiš učke, če so delčki premali, da bi jih lepo našil itd... Ne vem, če bi tvoj najdražji ravno tako majico nosil[sm=jezicek.gif]. Ali pa se učil to delat, hehe.

skuštrana, ja, za vaše vaške trgovine pa ne vem[sm=smiley36.gif], mi smo v LJ. in tu res ni noben problem dobit elastike, pa tudi v ostalih krajih zaenkrat še nisem mela problemov. So pa navadno tako v kakem kotu skrite, navite na belo modrem kartončku ene češke firme (češko= dobro in poceni, vsaj za šivanje, mimogrede)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]