Hope2 -> RE: Še pomnite tovariši? (31.5.2012 11:02:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Alda, ampak veš, včasih se je ta elastika kupila v vsaki vaški štacuni, danes pa je nimajo nikjer. Moram se prav v avto vsedit, pa v center mesta v specializirano trgovino s šiviljsko opremo da jo nabavim [sm=zmeden.gif] Kam gre ta svet? to je zato, ker hočejo da vse kupiš narejeno in nič več sam narediš - sam narest, to je že luksuz. jaz temu pravim moderna oblika potrošniškega suženjstva. taka da sploh ne dojameš da to si. hej poznam bejbo, ki je obleke, če so mele lunknjo, vrgla stran, ker ona lukenj "ne zna šivat" -true but common these days.. No, moj si je zadnjič kupil neko novo moderno tehniko šivanja- lepilo za tekstil [sm=zmeden.gif]WTF. Sem rekla, da mu to luknjico na šivu zašijem z iglo, ne, ne, ne, on bo to sam naredil s tem lepilom. No majco smo vstran vrgli[sm=jezicek.gif], lepila pa ni vrgel vstran, je rekel, ad je v bistvu super zadeva, sam naučit se mora in da zdaj že zna za drugič[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sem pa jaz pred leti tudi vse šivala, celo štunfe.... zdaj pa zadnje čase damo tudi majce vstran, sicer ne v smeti, ampak jih podarimo naprej. Štunfi in gate, romajo itak v smeti. Tale gumitvist pa j ebil zakon, pr nas smo šli pol že tak daleč, da bolj širokega si mel, večja carica si bila. Naše mame šivilje so itak tega imela na kubik, sam ko so mogle v kake hlače gumi napeljat, pa je ni bilo nikoli [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|