ronja -> RE: Še pomnite tovariši? (30.5.2012 11:55:39)
|
Joj, jaz pa sem bila vedno jezna ko vrag na svoje dolge noge, ker nisem nikoli mogla dobit dovolj dolgih hlač user posted image Če so mi bile zgoraj ok so mi bile spodaj prekratke in obratno. haha, podpis, še 1x[sm=smiley36.gif]. Pa proporci - pas in rit (mam bolj osjo postavo)... Pa lutke iz krp mi je delala.... Nama jih je pa mami par naredila, jaz pa seveda tamalima, hehe. Moja mami delala v muri, doma pa nama torbice, kikle, majčke, hlače šivala... ma sme na torbice bila vedno tako ponosno. Nimam pojma od kod je privlekla kroje... vedno po zadnji modi naredila, ap bleščice je še pol gor zalepla ali kake knofe, nalepke, ma so bolj meni zavidali drugi, kot jaz njim Ja, to tudi jaz ugotavljam, da je precej odvisno od izdelave[sm=smiley36.gif]. Moja mami ni glih komplicirala, jaz pa seveda ful kompliciram:D in mata potem punci recimo ruzak mucko, pa torbico s psičkom itd... Pismo ... jst sem tudi štrikala en šal. Malo sem malo nisem, ene 10 let Haha, jaz sem takole par let štrikala šal za lubija - ampak mi ga je potem ratalo končat in ga je celo nosil:D. Na srečo nisva šla narazen tačas, ker je res trajalo par let[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|