bambi -> oktober (8.9.2005 11:11:47)
|
Evo še mene, da se vam malo javim.... Tudi jaz sem bila prejšnji teden zopet v bolnici, ker so bili izvidi krvi in urina slabi, pa so me dali kar na vitaminsko infuzijo in še inekcije za razvoj pljučk sem dobila..... Pa slabo mi je bilo, 2x sem celo bruhala.... No, sedaj je vse OK, slabosti ni več tako močnih, mislim pa da so krive magnezijeve tablete, ki bi jih morala jemati 3x na dsn. Sedaj vzamem še samo 1 in to Fidimag 300 mg, ker mi Magnesol ni odgovarjal....pa še Rupurut proti kislini sem dobila.....
Spim enako kot ve- torej skoraj nič, celo noč se premetavam, hodim na WC, komaj proti jutru malo zaspim..... Cele dneve opazujem kaj se dogaja, ker mi je G rekla, da se lahko zgodi, da rodim prej, ker je mala miška zelo nizko, pritiska me dol, ko hodim tako, da včasih komaj stojim..... Ima pa baje že 2200 g in je kar velik otrok.... Za vsak najmanjši izcedek že čakam, da se bo vlila voda . Je pa naša miška že obrnjena navzdol ima pa zopet popkovino okoli vratu ....
Danes me tudi pride obiskat patronažna (ki jo hvalabogu poznam), da mi pove kaj še mi manjka.....
LP Bambi
|
|
|
|