KIRA -> oktober (11.9.2005 10:47:30)
|
UDB - jest mam pa občutek, da bo beba prej, kot pa mam rok. tako me naprej tišči, pa buši mam večji, kot sem imela pri prejšnji nosečnosti konc 8. mes...
sicer pa punce: jaz sem pa glede oblekce za domov nardila takole: za lepo vreme sem spakirala en tanjši kompletek, ker zna bit v najnem avtu lepo "toplo", kljub klimi (ki je ne mislim kurblat, čene bo sile..).
drgač pa z slabo vreme (dež ali veter), pa sem si pripravila en malo debelejši kompletek iz pliša, dekico pa bom itak imela v avtu pripravljeno za vsak slučaj.
pleničk bom pa vsaj 10 imela s sabo - govorijo izkušnje - so me lani sestre prosile MOJE pamperske, ker jim jih je tam baje zmanjkovalo in mi tamale niso imele v kaj preoblečt. hvalabogu sem jih imela s sabo. pa vložke. baje te reči mamice ena drugi nosijo ven iz sob, ko kateri zmanjka. jaz pa imam lepo veliko potovalko in vse lično pospravljeno, da takoj najdem.
je pa škoda, da bom zgleda sama v MB - izmed nas tlele na RR. ena ima dober teden dni pred mano rok, ena pa dober teden dni za mano, pa bosta predvidoma obe šli rodit v MB.
še ena lepa novička: teta bom! moja sestrica je 8 t in 2 dni srečka nosečka. jupi!!!!
zdaj bomo pa 3 male živžave imeli pri hiši, oz. v familiji. uj, bo to lušno tolko malih nogic!!!
LP
|
|
|
|