cmokec
|
Ojla, se še jaz malo javim.
Prejšnji teden sem imela UZ. Stanje se je pri meni uredilo in se je spet pojavila možnost, da rodim brez CR, torej naravno. Po pravici povedano, mi je čisto vseeno, kako rodim, samo da bo vse v redu. Dojenček je z glavico zasidran navzdol in naj se nebi več obračal. Upam, da res ne. Imam pa preglede že na 14 dni. Drugače sem v redu, le spanje je bolj na obroke ponoči. Veliko bi mogla pit in imam kar borbo sama s seboj, ker nikoli nisem veliko pila. Malo me dajejo krči, a jih uspešno krotim z vitamini. Kg so tudi pri meni že +16, a se ne sekiram, samo v ogledalo se ne gledam, pa je. Samo, da bo vse v redu. Aja, pa G. me je čisto zmedel s spolom, ker mi ni vedel povedat, kaj točno se vidi, tako da smo na istem, kot če nič nebi vedeli od prej.
Kupljeno imam vse, razen iz lekarne mi še kaj manjka. Je pa moj prejšnji teden na novo pobarval posteljico in čaka nekoga, da jo odnese v spalnico. Oblekce so vse, le oprati jih še moram. No, pa kako bolj toplo kapico moram še kupit.
Za v porodnišnico nimam pa še nič pripravljeno, a kombinezonček čaka doma, če bo bolj mrzlo za domov. Body z dolgimi rokavčki (namesto tetra ali mako majčke-), žabice, topel kompletek zg. in sp. dela, nogavičke, kapica in dekica so pa itak obvezen del. Napravila bom po pravilu: en rokavček več, kot odraslega.
Lepo nedeljo,
|