KIRA
|
PUNCE, NIČ NE CVIKAT ZARADI UPORABE ROBČKOV. PROBAJTE, ČE DETECE KAJ REAGIRA, DRGAČ PA NIČ NE GOVORI PROTI. JAZ SEM JIH ZAČELA UPORABLJAT TAKOJ, KO SEM ZAČELA BEBICO KOPAT.
(sorry - velike črke)
sej boste vidle, če vam robčki bolj odgovarjajo kot voda - meni so, ker mam bolj mal placa, pa še do tople vode je težko prit. pa je z robčki šlo en, dve, tri... drgač pa pravim: probajte - vnaprej ne morte vedet, kako bo dojenček reagiral na njih.
drgač pa vsem voščim dober dan in prijetno počutje!
porodniško začnem pa z 17.9., tako da se moram 16.9. odjavit iz zavarovanja, ker sem si ga sedaj skoraj mesec dni morala plačevat sama - sej ste brale kako so mi jo "zagodli".
za 6 dni v avgustu sem dobila položnico okrog 670 SIT, tako da bo za 16 dni v septembru najbež okrog 2 jurja, to pa ni taka tragedija. bi blo huje, če ga ne bi imela, pa bi me slučajno stisnilo rodit - cene so pa itak znane: navadni porod pod 300 jurjev sploh ne, CR pa okrog 5000 (info MB porodn. - ampak iz 2 roke, tako da me ne vzet za besedo9
Počutim se fino, tud posteljne akrobacije še vedno delujejo, čeprav sem bolj kot kaka ŽOGICA NOGICA. pa nima veze. Pol po CR, bo pač en cajt mir, kot je bil prejšnič, pa sedaj koristim gužvo. HIHIHI.
Drgač pa se probam prepričat, da bom rodila na termin, ker gre mož čez 2 tedna na sindikalni izlet in ga 2, 3 dni ne bo. Bi blo ful šit, če bi takrat morala v porodnišnico. Ne vem, kdo bi me peljal. si bom morala nekaj zmislit, Pa kam tamalo dat.
Tast in tašča itak odpadeta (iz že znanih razlogov), moja mama je na bolniški, pa še preveč živčna bo, sestra se je odselila na štajer, bratec je pa bolj redko doma. Si bom morala neko alternativo zmislit - vsaj za tistih par dni.
No, upajmo, da ne bo glih takrat, že zato, ker bi mož rad bil poleg, če mi ne bo treba na CR.
Lep pozdravček!
|