|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober
7.9.2005 13:54:12   
rumena
Lp se od mene. Kako ste pridne, vse imate ze nakupljeno, oprano, jaz pa bolj počasi skupaj nosim , samo da bo do konca vse, pa bo v redu. Enostavno ne morem dolgo capljati po trgovinah, ko pridem domov, samo padem dol.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   oktober
7.9.2005 14:05:03   
bernarda1
Živjo!
Pri meni pa so se težave pričele pojavljaiti hvala bogu šele sedaj.Tudi mene pečejo podplati kot sprobala sem že nevem koliko krem ter kopeli a ne pomaga nič oziroma samo nekaj minut.Midva z morama kupiti samo še postlico in bo vse nared za prihod najinega Vida.Lep dan,se tipkamo še kaj.
bernarda

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   oktober
7.9.2005 14:30:02   
URCA
Hojla!
Tudi meni se bliža PDP, 4.10! Železa nimam preveč, ne spim ponoči, pečejo me podplati, krčne žile... Ampak sem vesela, upam, da bo vse v redu in da bom zdržala do konca... Mal me je strah, čeprav je lažje ko berem vaša sporočila.
Vsem nosečkam želim lepe dneve!    

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   oktober
8.9.2005 8:17:40   
pi
Dobro juro,
kako ste kaj danes ? Za mano je spet ena neprespana noč.
Ima še katera probleme z otrdevanjem trebuha ? Mene to otrdevanje tako prestraši saj nikoli ne vem če gre zares ali pa bo minilo. Upam da bom zdržala še vsaj nekaj časa.
Vsem vam želim lepe dneve pred težko pričakovanim dnevom D.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   oktober
8.9.2005 8:56:13   
kati1
ojla

pa sem res nikakvo spala danes ... ne vem, ampak mam ful čudne in moreče sanje (že drugi dan) ... kaj to pomeni?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   oktober
8.9.2005 9:07:21   
Udb
Jutro!!!

Jaz sem pa danes prvic sama doma odkar sem frej sluzbe!! Moj srci je sel v sluzbo!! Saj danes mi je se kar fajn, pa se soncek je!! Le kaj bo cez 1 teden??

Pocutje - zadovoljivo. Ce pretiravam z aktivnostjo, potem je slabse - ampak si kar ne morem pomagat - enostavno je tolk stvari, ki bi jih rada naredila pred porodom, da ne gre drugace!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   oktober
8.9.2005 11:11:47   
bambi
Evo še mene, da se vam malo javim.... Tudi jaz sem bila prejšnji teden zopet v bolnici, ker so bili izvidi krvi in urina slabi, pa so me dali kar na vitaminsko infuzijo in še inekcije za razvoj pljučk sem dobila..... Pa slabo mi je bilo, 2x sem celo bruhala.... No, sedaj je vse OK, slabosti ni več tako močnih, mislim pa da so krive magnezijeve tablete, ki bi jih morala jemati 3x na dsn. Sedaj vzamem še samo 1 in to Fidimag 300 mg, ker mi Magnesol ni odgovarjal....pa še Rupurut proti kislini sem dobila.....

Spim enako kot ve- torej skoraj nič, celo noč se premetavam, hodim na WC, komaj proti jutru malo zaspim..... Cele dneve opazujem kaj se dogaja, ker mi je G rekla, da se lahko zgodi, da rodim prej, ker je mala miška zelo nizko, pritiska me dol, ko hodim tako, da včasih komaj stojim..... Ima pa baje že 2200 g in je kar velik otrok.... Za vsak najmanjši izcedek že čakam, da se bo vlila voda . Je pa naša miška že obrnjena navzdol ima pa zopet popkovino okoli vratu ....

Danes me tudi pride obiskat patronažna (ki jo hvalabogu poznam), da mi pove kaj še mi manjka.....

LP Bambi

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   oktober
8.9.2005 12:14:36   
Aleksandrin
Jaz sem pa danes pričela z porodniško, jupiiii! Grem lahko vsaj malo več ven, brez, da bi se bala komisije.
Za vse otečene pa to, sama sem bila toliko polna vode, da sem imela občutek, da mi bo koža popokala, pa mi je G predpisal tablete Moduretic- za odvajanje vode iz telesa, vsaki 3 dan eno. Vam povem, super. Seveda sem se potila pa lulala in kakala kot velika in izgubila 3 kg, o zatečenih nogah, rokah ni več sledu.
Nam so danes pripeljali posteljico, včeraj sem končala s šivanjem: previjalna, blazine okoli posteljice...
Začela pa sem lepit kartonaste škatle z samolepilno folijo, tako, da postanejo dekorativne, za na police, posrečeno vam povem.
No, pa dovolj nakladanja, imejte se rade.
LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   oktober
8.9.2005 12:16:49   
Aleksandrin
Sem pozabila moje trakce, ups.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   oktober
8.9.2005 12:21:54   
Udb
Aleksandrin, kaj bos pa imela po teh skatlah? Take ideje zmeraj prav pridejo! Jaz bom danes mojega maltretirala toliko casa, da mi bo namontiral policko nad previjalno - da bom imela kam zloziti kreme, vatke...

Kje se pa kupi kaksno lepo samolepilno folijo?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   oktober
8.9.2005 12:36:52   
KIRA
še jaz da se mal javim:
nalin: to drži - jaz sem tud slabokrvna in tud zaradi tega se pojavljajo vrtoglavice itd... pa nizek pritisk. tud to je vzrok. ti kar dohtarjem povej svoje!

drgač pa sem o.k. sam porodniške nisem smela začet, takrat ko sem hotela. na CSD so mi napisal novo odločbo in vztrajno trdijo, da kot brezposelna z mojim statusom ne morem nastopit porodniške 42 dni prej, ampak samo 28. tako da jo začnem komaj 17.9. še vedno sem huda, ampak vsaj finančno ni razlike... vsaj to....

se jim bom pa v brk smejala, če bo bebica kaj prej. ker me zlo tišči buši. kot me je prejšnjič šele zandji mesec. se trudim čimveč počivat, ampak tik pred selitvijo je miljon stvari naredit in nimam cajta lenarit...

Lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   oktober
8.9.2005 18:03:24   
MojcaG
pozdravljene!!

tudi pri nam se je začelo obdobje nespanja.. upam, da samo trenutno, ker ne vem, če bom takole zdržala še sedem tednov.
cotke imam vse oprane in zlikane, kompletek pripravljen za odhod iz bolnice, cele dneve bi samo stvari urejala za dojenčka in hodila po trgovinah in nabavljala.. zadnjič se mi je skoraj zmešalo v h&m, take lepe cotke.. seveda je bilo treba hitro napolniti košaro. jaz sem si pa kar v ikei kupila dve škatli, taki dekorativni, ki jih sam sestaviš, pa imam v eni kapice in copatke, v drugi pa nogavičke. v previjalno mi ne gre nič več. za kozmetiko še moram nekaj pogruntat!
zakaj vas toliko pije magnezij? zakaj so vam ga predpisali?
meni mala me pritiska navzdol, ampak navzgor..uživa, ko mi svoje male nogice tišči v rebra.. še dobro, da je bolj nežne sorte in ne brca fejst intenzivno.

vsem želim čim več užitkov v zadnjih tednih in pa predvsem mirne noči...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   oktober
8.9.2005 19:21:20   
urbancek
Počutje bedno, spanje okrnjeno - k sreči še ni prisotnih mor, pa me še čakajo (se še niso izneverile), krči ostajajo, občutek, da bo otrok pokukal vsak čas ven pa stalno prisoten, noge otečene (ne pretirano), razdražena, naveličana, okorna kot slon, naveličana vprašanj na vasi kdaj in kaj bo. Kaj pa koga briga, jim lepo razložim, da bo še letos
No ali sem vse naštela, kar paše (vsaj pri meni) v to obdobje, aja pa še slaba vest, ker ne morem tekat za ta malim. Obvezno moram imeti nekoga s seboj na sprehodih, da ga lovi, če pride kak avto.

Pripravljeno še nič, čakam na vikedn, ko bo imela ta velika čas, da mi bo pomagala škatle na podstrešni prelagat, ker moram še jesenska oblačila za mlajšega pripravit.

Drugače pa vse v redu

LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   oktober
8.9.2005 22:30:44   
nana 27
MojcaG,
pri meni je podobno. Jaz bi tudi cel H&M kupila, če bi bilo le v denarnici dovolj pa omara večja Že cel teden perem in likam (danes tetra pleničke), ki jih kar ni hotelo biti konca. Jutri moram še cunjice iz H&M-a in posteljnino.

Magnezija mi niso predpisali. Je pa super proti krčem v nogah, zato ga pijemo. Tudi moj mali je mirne sorte in ne brca zelo hudo. Ima pa kar huda premetavanja, da buši kar valovi..

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   oktober
9.9.2005 0:01:33   
Aleksandrin
Škatle vedno prav pridejo, oblekla sem različne velikosti in v dve barvi.
Vanje bom zložila čeveljčke, nogavičke, pa cunjice..., postavljene pa so na police, da zgleda molo bolj fensi.
Folije pa sem kupila v Merkurju, drugače pa se dobijo v boljše založenih drogerijah, mogoče v trgovinah s hobi programom.
LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
9.9.2005 8:39:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   oktober
9.9.2005 8:54:15   
uma
Živjo punce. Mene pa zelooo dolgo ni bilo na spregled, ker sem ostala čisto brez interneta. In to na obeh koncih. Menjali smo streho, zidali, skratka delali, delali,... no ja, delali so predvsem drugi. Moj išias je popustil po 3 tednih- hvala bogu. Zdaj lahko začnem pripravljati za . Z mojim sva bila v torek na UZ in res je , je pokazal svoje premoženje.
Drugače pa me včasih boli v spodnjem delu trebuha in v hrbtenici. Grozno. Ampak samo da ne bi bilo kaj prehitro.
Je pa 7.9. moja sestrična rodila sinčka in sem bila včeraj na obisku v porodnišnici. Cotek da te kap. To še nas vse čaka. Ko se tako približuje me je kar malo strah.
pa je tako živahen, da je moj trebuh večino časa nenevadne oblike, in me že kar boli vse po trebhu tako brca na vse pretege. Je pa obrnjen na glavico in upa, da bo tako tudi ostalo.

Kako pa ste kaj ve?
Nisem veliko brala za najzaj, saj se pravzaprav še sploh dobro ne znajdem na teh novih straneh. Moram še vse skužit.

Pozdravček iz Dolenjske!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   oktober
9.9.2005 9:24:05   
bambi
Lepo dobro jutro!
Danes sem malo boljše, ker sem kolikortoliko spala, samo zvečer se je naša tako premetavala po trebuhu in me se strah, da se ni kje zopet obrnila.... pa tako lepo je že bila z glavico navzdol.... sedaj najbolj telovadi na levi strani trebuha, kjer je prej imela ritko, sedaj pa ima očitno nogice ali pa rokice.... Joj, joj, joj, samo, da je glavica ostala navzdol.

Sem pa ugotovila, da mi ene črne hlače, nosečniške niso več prav..... Kupila sem številko S in so mi na začetku bile zelo prevelike, sedaj pa so mi po nogah prav, samo okoli trebuha me pa tiščijo, tudi ko jih nastavim na največ.....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   oktober
9.9.2005 9:25:09   
bambi
Včeraj me je patronažna lepo pohvalila, da imam vse lepo pripravljeno, samo seznam mi je še dala kaj je treba nabaviti v lekarni......

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   oktober
9.9.2005 9:39:48   
Udb
bambi, a pri vas patronažne sestre hodijo pred porodom?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   oktober
9.9.2005 9:55:39   
Felicity
Pozdravljene!

Bom še jaz dodala svoje, pa čeprav ni večjih novosti.
Počutim se kar ok, čeprav zadnje dni malce otožna, a brez vzroka.
Teži mi sedenje, saj se skozi nekaj obrača, in sili pod rebra, tako da končno sedim vzravnano (dobro za hrbet ).

Razmišljam o masaži presredka in čaju iz malinovih listov, a je zame še malo prezgodaj. Sedaj črpam le info.

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   oktober
9.9.2005 9:58:47   
rumena
Še malo pa bomo zibale naše . Ponoči zaenkrat še dobro spim, čeprav se pa obračam kot slon. Drugače pa poleg otrdevanja trebuha ni drugih nadležnosti, vsaj zaenkrat še ne. A se vam tudi vleče nosečnost ? Vaši že vsi brcajo v rebra, moj pa se še kar premetava v spodnjem delu trebuha. Drugače pa se tudi jaz spravljam začeti prati cotkice.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   oktober
9.9.2005 10:06:43   
AKŠ
jutro še od mene...

tudi jaz sedaj težko pridem do neta ko nisem več v službi..ampak saj bo...če ne prej takrat, ko bova na svojem...

sem tako žalostna, ker že skoraj tri tedne čakam les za strope v hiši in ga kar ni in ni....pa tako si želim, da bi bila zase že takrat ko rodim....če bo šlo tko naprej, potem sigurno ne bom....

drugače pa mene vse boli - najbolj pa boli ponoči-jaz samo jamram in se nikakor ne morem normalno obrnit v postelji...

no ja - saj bo kmalu vse za nami....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   oktober
9.9.2005 13:20:25   
kati1
bambi ... kako to, da si imela že patronažno na obisku? ...

jaz pa sem zamenjala noč in dan

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   oktober
9.9.2005 14:00:06   
pi
bambi, lahko prosim napišeš kaj je vse treba kupit v lekarni ?
Kako to da je bila pri tebi patronažna ?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?