Paštetka -> RE: 30% cena vrtca? (13.5.2012 20:51:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: shakira IZVIRNO SPOROČILO: benika Kakšnega razreda??? 30% cene vrtca je 30% celotne cene vrtca. Se pravi, če je polna cena vrtca 300€, pol ti plačaš 90€. Aha, a tako naj bi bilo? Zakaj so pa potem govoril, da bo za drugega otroka plačljiv 100%, potem pa 30%? Potem za mene isto ostane , ker padem v 30% razred? Ni bilo tako rečeno. Rečeno je bilo, da bo drug otrok plačljiv (nikjer ni bilo govora o 100%). Mišljeno je bilo, da se bo cena za drugega otroka plačevala isto kot za prvega, se pravi po odločbi. Pa so na koncu pristali na kompromis, da se bo za drugega otroka plačevalo maksimalno 30% polne cene vrtca. Po moje tukaj ni logike. Kaj je potem 100%? Koliko je potem to? Nekak iz statistike vem, da ne morem primerjati med sabo procente dveh različnih stvari. Razred, polna cena. Ali eno ali drugo. Torej, če bi bilo plačljivo 100 % potem bi plačala več, za drugega otroka kot prvega. [sm=zmeden.gif] saj bi po tej razlagi za prvega plačala npr. 60 €, ker je v nekem x razredu, za drugega pa 30% od 300€ . To je 90 €. [sm=zmeden.gif] Po moji logiki to ne štima.
|
|
|
|