Paštetka -> RE: 30% cena vrtca? (13.5.2012 21:15:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Da bo bolj jasno (in ker se mi lih da, čeprav bi lahko to pogledala tud avtorica sama), prepisujem iz moje letošnje odločbe o znižanem plačilu vrtca: V skladu z lestvico iz 24. člena ZUPJS, se vlagateljica uvrsti v 6. dohodkovni razred, kjer znaša plačilo 43% cene programa, v katerega je otrok vključen. Vendar, ker je v družini več kakor en otrok vključen v vrtec, se vlagateljica za starejšega otroka v skladu s prvim odstavkom 32. člena Zakona o vrtcih uvrsti v 5. dohodkovni razred, kjer znaša plačilo 35% cene programa, v katerega je otrok vključen, za mlajše otroke pa znaša plačilo 43% cene programa, v katerega je otrok vključen. Ja saj temu noben ne oporeka. To je torej za prvega otroka. Torej ti spadaš v peti razred, kjer oš plačevala, recimo 70 €. In ona zdaj sprašuje kako je pomeni 30% cena? Po moje je to 30% od tvojih 70 € in ne 30 % od 300€, torej cene programa. Ali? Ker potem bo zdaj drugi ptrok več za plačati kot prvi otrok. V čem je potem fora? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|