benika -> RE: 30% cena vrtca? (14.5.2012 13:41:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 Ok, sedaj pa še mene nekaj zanima ... Koliko bi vas stal vrtec, če bi morali plačevati polno ceno? Mi smo letos padli v 4. plačilni razred in zato plačamo 30% cene vrtca, kar nam nanese cca 130€ mesečno (za enega otroka). Zadnjič sem bila precej negativno presenečena, ko je ena za 24 ur povedala, da plačuje 175 € vrtca (vendar precej višji plačilni razred, mislim da 7.?) Je to možno? Živimo bogu za hrbtom in vrtec tu je za moje .pojme predrag - še stanovanjskega kredita nam ne upoštevajo (je rekla računovodkinja v vrtcu, da smo starši krivi, ker nismo dovolj glasni). [sm=zmeden.gif] In potem pridem iskat hči, je ponavadi cela namazana od presušenega šmrklja (si nos čisti sama), po možnosti ima hlače polulane ali pa še pokakane, vedno konatiro ven iz hlač, ker mora sama na stranišče, in za piko na i zadnjič niso niti opazili, da sem jo prišla iskat ... [sm=zmeden.gif] Kaj torej plačujem? To ste krivi pa čist starši sami. Če opazite, da otrok ni tak, kot bi moral biti, da je umazan, polulan, pokakan ipd, je potrebno rečt in v skrajnem primeru povzdignit glas. Mi plačujemo 10% vrtca (dokler nam ne obračunajo po novi odločbi) in to nanese 35€.
|
|
|
|