|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
31.5.2012 7:30:04   
zaspančka
Hej,

sem kar za vami prišla, ker se je maj takorekoč končal. user posted image Danes je že 52. dan od zadnje M. Vsake tolko se imam malo rjavega izcedka (ponavadi potem, ko se mava z možem rada user posted image ), drugače pa nič ne kaže, da bi se user posted image prikazala. Sej ne vem, al naj še kakšen test naredim. user posted image Komaj čakam, da bo 11.6., ko imam pregled pri G, da mi pove, če vse štima tam spodaj.

čiba, leychi, zgleda da smo imele skoraj istočasno SS. Tudi meni je občasno hudo, ko pomislim, kako okrogla bi že bila, zdaj bi tudi že brcike fajn čutila... Včasih sem prav jezna, zakaj se mi je moglo to zgodit, če je bil pa otroček tako zelo željen...

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 76
31.5.2012 7:31:26   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)
Tippi
žabica86 (7.krog)

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.
anonimna user posted image

16.6
Sa.je (12. krog)
monsy

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

30.6.
S*
rozi55

x.6
curly
inci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 17

user posted image NOSEČKE:

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana,
žabica86

user posted image IZPITIuser posted image

x.6
witch

Navijamo!!user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 77
31.5.2012 7:36:57   
LittleSun
Dobro jutro babike
witch navijam za izpituser posted image user posted image

Pa je že mali petek user posted image user posted image

Jaz sem ta teden brez lubija in sem čisto pozabila na user posted image . Nisem nič o tem razmišljala in upam da tako tudi ostane. user posted image se vrača v soboto in komaj čakamuser posted image user posted image Bo treba za cel teden nadoknadit user posted image user posted image

zdaj pa veselo na delo...

Neposredna povezava do sporočila: 78
31.5.2012 8:43:05   
rozi55
LS, v maju so mi ostali 4 škafi roza barve, jih pošiljam za junij user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 79
31.5.2012 10:35:26   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: rozi55

LS, v maju so mi ostali 4 škafi roza barve, jih pošiljam za junij user posted image

dankešn user posted image user posted image Z njimi polivam seznamček user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 80
31.5.2012 15:58:16   
leychi
No od jutri naprej se začne naše obodobje. :) Jaz sem določila, da jih mora vsaj 5 zagledati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 81
31.5.2012 16:00:00   
curly
Hej. Mene tudi lahko daš pod izpite. Imam še 3 za naredit. Potem pa dve diplomi. Bljak. user posted image Ne da se mi več učit! user posted image

(odgovor članu leychi)
Neposredna povezava do sporočila: 82
31.5.2012 17:14:44   
*viva*
Evo me... user posted image

No, dajte me pod navijačice, ker se moja majska user posted image še kr ni nacrtala in če je v roku 2 tednov ne bo bomo komaj videli kaj in kako naprej...

V glavnem, prosim, dajte malo akcije...jaz imam doma tako zalogo roza barve da nimam kam zlagat več, treba je jo malo porabit... user posted image user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 83
31.5.2012 21:35:04   
Sa.je
Čer! user posted image
Kako smo kaj? Teden je spet okrog in jutri je spet peteeek!! user posted image
Kako težko sem ga čakala ta teden.

Oreh ja sem vidla, da nam dež napovedujejo za v soboto - bemti user posted image
čez teden vedno sonček sije, za vikend pa nič od vremena...
No, me gremo vseeno tečt pa tudi, če ošiljene prekle dol padajo user posted image
Me pa takooo jezi...danes zjutraj sam vstala iz postelje z grozno bolečino v križu.
Sem imela namen še danes iti tečt, jutri pa počivat pa danes ni bilo nič od teka, ker me zaboli samo, da se narobe premaknem. Upam, da bo do sobote že dobro, ker drugače ne vem kaj bomuser posted image Mislim ej...prav vedno mora bit nekaj ane!!??
Tako, da sem trenirala kar sem še v pon in tor, zdaj je kar je, in bomo videli kako bo v soboto. Tistih 5 km bom pa že pretekla al kaj?user posted image Glede na to, da mi je v torek uspelo končno 7 km - sem čisto ponosna nase user posted image

Drugače pa mislim, da je moj občutek kar dober in, da to kar čutim defenitivno so ovulacije. Ko sem že poročala, sem ta mesec delala O teste in včeraj se je narisala zelo močna druga črtica, danes pa je bila spet slabše vidna. To torej najbrž pomeni, da sem imela včeraj ovulacijo kajne? Teste sem delala vsak dan zjutraj, vendar ne s prvim urinom. Včeraj zvečer smo tudi pridno user posted image zdaj pa čakat na rezultate trdega dela user posted image
Po pravici povedano ta mesec sploh nimam upanja, ker itak imam 13.6. pregled pri G in se mi kar zdi, da tokrat tudi ne bo uspelo, če zadnjih 8 mesecev ni... edino kar me pa zdaj skrbi je pa to, da bi dobila M preden bi uspela na pregled pridet, ker je ravno tam-tam.

No, sem se razpisala user posted image
Zdaj pa pod tuš in kavč hrbet ravnat user posted image

lepo se imejte pa veselo user posted image , da bo junij bolj vesel kot je bil maj!

čakamo na magični + :)

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 84
1.6.2012 7:47:08   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)
Tippi
žabica86 (7.krog)

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.
anonimna user posted image

16.6
Sa.je (12. krog)
monsy

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

30.6.
S*
rozi55

x.6
curly
inci
zaspančka

SKUPAJ NAS JE: 18

user posted image NOSEČKE:

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana,
žabica86, *viva*, zaspančka

user posted image IZPITIuser posted image

x.6
witch
curly

Navijamo!!user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 1.6.2012 7:59:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 85
1.6.2012 7:58:04   
zaspančka
Little sun, a daš mene na seznam kar pod x.6., ker se mi tud približno ne sanja, kdaj namerava user posted image pridt. Njen termin je bil 9.5., vendar jo še kar čakam. user posted image Pa prosim, daj me tudi med navijačice, ker močno navijam za vse, da bi bil cel junij ROZA. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

Neposredna povezava do sporočila: 86
1.6.2012 8:07:08   
LittleSun
zaspančka sem kar popravila zgornji seznamček user posted image

Stare borke kje ste?? Katte, mladika in ostale, dajte se malo pofočkat user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
1.6.2012 9:13:17   
Anonimen
Sem ena od odltajmeric tukaj....že nekaj časa se ne javljam, a berem pa vsak resno: Witch kaj naj ti rečem: vesela sem zate, da greš naprej, da ne stojiš na enem mestu. you go girl :D
Zanekrat bom anonimna, čeprav se vam verjetno že svita katera sem.
dajte me na seznam 15.6. krog(le kdo bi jih še štel, več kot 40)

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 88
1.6.2012 10:09:37   
rozi55
Jao *viva* in zaspančka, tale user posted image je pa res od user posted image Sočustvujem z vama, sem bila na istem v maju, potem je pa le blagovoljila priti 48. dan ... najbolj zoprno je, ko ne veš kaj se dogaja. Za vaju navijam, da je še dolgo ne bo, buši bo pa vsak dan večji in bolj brcajoč user posted image
Veselo na delo punce, jaz višam leychi na 7 nosečk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
1.6.2012 10:55:36   
HeLenčica
Punce moje drage, vsem ki ste dobile user posted image pošiljam velik objem!

A bi imela katera ovulacijske teste? Meni jih je ostalo enih 25 user posted image .

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 90
1.6.2012 11:06:07   
zaspančka
Helenčica, katere znamke teste pa imaš? Če se izkaže, da nama ni ratalo v tem ciklu in se bo M le prikazala, bi jih jaz z veseljem odkupila.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 91
1.6.2012 11:28:11   
HeLenčica
Kitajski so user posted image Ampak so OK, sem jih delala in so bili vedno OK, še nosečniški je prav pokazal. Pa podarim jih, ne prodam user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 92
1.6.2012 11:30:54   
srečki
Jutro,

evo pa sem spet malo pokukala. Ker smo prvi dan novega meseca sem prišla polivat z roza barvo in zaželeti vse skupaj srečo. Dejmo punce....

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 93
1.6.2012 12:19:09   
zaspančka

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Kitajski so user posted image Ampak so OK, sem jih delala in so bili vedno OK, še nosečniški je prav pokazal. Pa podarim jih, ne prodam user posted image

A te lahko potem prosim, če jih spraviš pa ti v roku enega tedna povem, a jih potrebujem al ne. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

Neposredna povezava do sporočila: 94
1.6.2012 13:01:19   
niinii
Helenčica jaz bi mela ovulacijske teste. Nekje naslednji teden naj bi jo mela, tko da se priporočam :)

Neposredna povezava do sporočila: 95
1.6.2012 13:02:41   
Anonimen
sem nova in bi se vam zelo rada pridružila, ter se pofočkala na seznam da je ne pričakujem 9.6 user posted image 5krog. zelo si želiva user posted image in potem mesecu če se prikaže user posted image dam možgane na off, ker mislim da je vse skupaj največ prisotna psiha user posted image uapm d je bil maj polno ljubezni in da bo mesec junij polit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 96
1.6.2012 17:37:09   
Sa.je
Junij je tuuuu!!! Polivaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa nobenih izgovorov več nočem slišat in vse, da se mi selite na temo user posted image pričakujemo ....
NAVIJAM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
1.6.2012 20:22:28   
*viva*
ooo, rozikeee....vlivam in polivam, celi žlauh sem napeljala za roza barvo user posted image user posted image user posted image user posted image

Helenčica, če me ne bo nobena prehitela, te drug teden povabim na čaj oz, sokec in se priporočam za testeke, ker drugi mesec, no ko se bo moja končno pridevala, štartam z O testi.

Se pa drugače pri meni nadaljuje obdobje čudnih dogodkov...danes zjutraj vse izgledalo kot user posted image , čez dan pa nikjer nič...drobcen rjav izcedek edino... naj se že prideva, da štartamo znova in opravim preiskave... nisem si mislila, da si bom kdaj tak želela, da bi user posted image prišla... user posted image

In končno vikend...juhuuuuu...malo počitka bo prav prišlo.

Punce moje, bodite v cvetju in pocartajte sebe čez vikend.

V pon pa prosim, začnimo z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 98
2.6.2012 8:26:08   
HeLenčica
Viva, ker si iz MB, je mogoče res najlažje da jih dam tebi user posted image Nekaj se meniva z LS za pijačo in se nama lahko pridružiš, kaj praviš?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 99
2.6.2012 14:45:31   
*viva*
Je rekel kdo pijača? user posted image

Jaz sem vedno za akcijo, hehehe. Dajta se uskladit pa mi sporočita in se vidimo user posted image
kako si drugače ti Helenčica? Počutje itak super duper, ne? ;)

Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?