Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 31.5.2012 7:30:04
|
|
|
|
zaspančka
|
Hej, sem kar za vami prišla, ker se je maj takorekoč končal. Danes je že 52. dan od zadnje M. Vsake tolko se imam malo rjavega izcedka (ponavadi potem, ko se mava z možem rada ), drugače pa nič ne kaže, da bi se prikazala. Sej ne vem, al naj še kakšen test naredim. Komaj čakam, da bo 11.6., ko imam pregled pri G, da mi pove, če vse štima tam spodaj. čiba, leychi, zgleda da smo imele skoraj istočasno SS. Tudi meni je občasno hudo, ko pomislim, kako okrogla bi že bila, zdaj bi tudi že brcike fajn čutila... Včasih sem prav jezna, zakaj se mi je moglo to zgodit, če je bil pa otroček tako zelo željen...
|
|
RE: II pričakujemo junija 31.5.2012 7:31:26
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO ALI : 10.6. tiana (3. krog po klomifenu) Tippi žabica86 (7.krog) 13.6. klopek (1. krog po laparo in histero) 14.6. anonimna 16.6 Sa.je (12. krog) monsy 21.6 niinii 22.6. LittleSun (19.krog) čiba (2.krog po SS) 23.6. leychi lidik 25.6. Poka 30.6. S* rozi55 x.6 curly inci SKUPAJ NAS JE: 17 NOSEČKE: NAVIJAČICE: S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy, Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly, klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana, žabica86 IZPITI x.6 witch Navijamo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 31.5.2012 7:36:57
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro babike witch navijam za izpit Pa je že mali petek Jaz sem ta teden brez lubija in sem čisto pozabila na . Nisem nič o tem razmišljala in upam da tako tudi ostane. se vrača v soboto in komaj čakam Bo treba za cel teden nadoknadit zdaj pa veselo na delo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 31.5.2012 8:43:05
|
|
|
|
rozi55
|
LS, v maju so mi ostali 4 škafi roza barve, jih pošiljam za junij
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 31.5.2012 10:35:26
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozi55 LS, v maju so mi ostali 4 škafi roza barve, jih pošiljam za junij dankešn Z njimi polivam seznamček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 31.5.2012 15:58:16
|
|
|
|
leychi
|
No od jutri naprej se začne naše obodobje. :) Jaz sem določila, da jih mora vsaj 5 zagledati
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 31.5.2012 16:00:00
|
|
|
|
curly
|
Hej. Mene tudi lahko daš pod izpite. Imam še 3 za naredit. Potem pa dve diplomi. Bljak. Ne da se mi več učit!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 31.5.2012 17:14:44
|
|
|
|
*viva*
|
Evo me... No, dajte me pod navijačice, ker se moja majska še kr ni nacrtala in če je v roku 2 tednov ne bo bomo komaj videli kaj in kako naprej... V glavnem, prosim, dajte malo akcije...jaz imam doma tako zalogo roza barve da nimam kam zlagat več, treba je jo malo porabit...
|
|
RE: II pričakujemo junija 31.5.2012 21:35:04
|
|
|
|
Sa.je
|
Čer! Kako smo kaj? Teden je spet okrog in jutri je spet peteeek!! Kako težko sem ga čakala ta teden. Oreh ja sem vidla, da nam dež napovedujejo za v soboto - bemti čez teden vedno sonček sije, za vikend pa nič od vremena... No, me gremo vseeno tečt pa tudi, če ošiljene prekle dol padajo Me pa takooo jezi...danes zjutraj sam vstala iz postelje z grozno bolečino v križu. Sem imela namen še danes iti tečt, jutri pa počivat pa danes ni bilo nič od teka, ker me zaboli samo, da se narobe premaknem. Upam, da bo do sobote že dobro, ker drugače ne vem kaj bom Mislim ej...prav vedno mora bit nekaj ane!!?? Tako, da sem trenirala kar sem še v pon in tor, zdaj je kar je, in bomo videli kako bo v soboto. Tistih 5 km bom pa že pretekla al kaj? Glede na to, da mi je v torek uspelo končno 7 km - sem čisto ponosna nase Drugače pa mislim, da je moj občutek kar dober in, da to kar čutim defenitivno so ovulacije. Ko sem že poročala, sem ta mesec delala O teste in včeraj se je narisala zelo močna druga črtica, danes pa je bila spet slabše vidna. To torej najbrž pomeni, da sem imela včeraj ovulacijo kajne? Teste sem delala vsak dan zjutraj, vendar ne s prvim urinom. Včeraj zvečer smo tudi pridno zdaj pa čakat na rezultate trdega dela Po pravici povedano ta mesec sploh nimam upanja, ker itak imam 13.6. pregled pri G in se mi kar zdi, da tokrat tudi ne bo uspelo, če zadnjih 8 mesecev ni... edino kar me pa zdaj skrbi je pa to, da bi dobila M preden bi uspela na pregled pridet, ker je ravno tam-tam. No, sem se razpisala Zdaj pa pod tuš in kavč hrbet ravnat lepo se imejte pa veselo , da bo junij bolj vesel kot je bil maj!
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 7:47:08
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO ALI : 10.6. tiana (3. krog po klomifenu) Tippi žabica86 (7.krog) 13.6. klopek (1. krog po laparo in histero) 14.6. anonimna 16.6 Sa.je (12. krog) monsy 21.6 niinii 22.6. LittleSun (19.krog) čiba (2.krog po SS) 23.6. leychi lidik 25.6. Poka 30.6. S* rozi55 x.6 curly inci zaspančka SKUPAJ NAS JE: 18 NOSEČKE: NAVIJAČICE: S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy, Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly, klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana, žabica86, *viva*, zaspančka IZPITI x.6 witch curly Navijamo!!
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 1.6.2012 7:59:15 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 7:58:04
|
|
|
|
zaspančka
|
Little sun, a daš mene na seznam kar pod x.6., ker se mi tud približno ne sanja, kdaj namerava pridt. Njen termin je bil 9.5., vendar jo še kar čakam. Pa prosim, daj me tudi med navijačice, ker močno navijam za vse, da bi bil cel junij ROZA.
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 8:07:08
|
|
|
|
LittleSun
|
zaspančka sem kar popravila zgornji seznamček Stare borke kje ste?? Katte, mladika in ostale, dajte se malo pofočkat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 9:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ena od odltajmeric tukaj....že nekaj časa se ne javljam, a berem pa vsak resno: Witch kaj naj ti rečem: vesela sem zate, da greš naprej, da ne stojiš na enem mestu. you go girl :D Zanekrat bom anonimna, čeprav se vam verjetno že svita katera sem. dajte me na seznam 15.6. krog(le kdo bi jih še štel, več kot 40) anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 10:09:37
|
|
|
|
rozi55
|
Jao *viva* in zaspančka, tale je pa res od Sočustvujem z vama, sem bila na istem v maju, potem je pa le blagovoljila priti 48. dan ... najbolj zoprno je, ko ne veš kaj se dogaja. Za vaju navijam, da je še dolgo ne bo, buši bo pa vsak dan večji in bolj brcajoč Veselo na delo punce, jaz višam leychi na 7 nosečk
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 10:55:36
|
|
|
|
HeLenčica
|
Punce moje drage, vsem ki ste dobile pošiljam velik objem! A bi imela katera ovulacijske teste? Meni jih je ostalo enih 25 .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 11:06:07
|
|
|
|
zaspančka
|
Helenčica, katere znamke teste pa imaš? Če se izkaže, da nama ni ratalo v tem ciklu in se bo M le prikazala, bi jih jaz z veseljem odkupila.
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 11:28:11
|
|
|
|
HeLenčica
|
Kitajski so Ampak so OK, sem jih delala in so bili vedno OK, še nosečniški je prav pokazal. Pa podarim jih, ne prodam
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 11:30:54
|
|
|
|
srečki
|
Jutro, evo pa sem spet malo pokukala. Ker smo prvi dan novega meseca sem prišla polivat z roza barvo in zaželeti vse skupaj srečo. Dejmo punce.... Lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 12:19:09
|
|
|
|
zaspančka
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Kitajski so Ampak so OK, sem jih delala in so bili vedno OK, še nosečniški je prav pokazal. Pa podarim jih, ne prodam A te lahko potem prosim, če jih spraviš pa ti v roku enega tedna povem, a jih potrebujem al ne.
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 13:01:19
|
|
|
|
niinii
|
Helenčica jaz bi mela ovulacijske teste. Nekje naslednji teden naj bi jo mela, tko da se priporočam :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 13:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
sem nova in bi se vam zelo rada pridružila, ter se pofočkala na seznam da je ne pričakujem 9.6 5krog. zelo si želiva in potem mesecu če se prikaže dam možgane na off, ker mislim da je vse skupaj največ prisotna psiha uapm d je bil maj polno ljubezni in da bo mesec junij polit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 17:37:09
|
|
|
|
Sa.je
|
Junij je tuuuu!!! Polivaaaaam zdaj pa nobenih izgovorov več nočem slišat in vse, da se mi selite na temo pričakujemo .... NAVIJAM!
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.6.2012 20:22:28
|
|
|
|
*viva*
|
ooo, rozikeee....vlivam in polivam, celi žlauh sem napeljala za roza barvo Helenčica, če me ne bo nobena prehitela, te drug teden povabim na čaj oz, sokec in se priporočam za testeke, ker drugi mesec, no ko se bo moja končno pridevala, štartam z O testi. Se pa drugače pri meni nadaljuje obdobje čudnih dogodkov...danes zjutraj vse izgledalo kot , čez dan pa nikjer nič...drobcen rjav izcedek edino... naj se že prideva, da štartamo znova in opravim preiskave... nisem si mislila, da si bom kdaj tak želela, da bi prišla... In končno vikend...juhuuuuu...malo počitka bo prav prišlo. Punce moje, bodite v cvetju in pocartajte sebe čez vikend. V pon pa prosim, začnimo z
|
|
RE: II pričakujemo junija 2.6.2012 8:26:08
|
|
|
|
HeLenčica
|
Viva, ker si iz MB, je mogoče res najlažje da jih dam tebi Nekaj se meniva z LS za pijačo in se nama lahko pridružiš, kaj praviš?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2.6.2012 14:45:31
|
|
|
|
*viva*
|
Je rekel kdo pijača? Jaz sem vedno za akcijo, hehehe. Dajta se uskladit pa mi sporočita in se vidimo kako si drugače ti Helenčica? Počutje itak super duper, ne? ;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?