Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 8:28:54
|
|
|
|
HeLenčica
|
Ja Tippi je pozitiven test - punčka, pa fantek . No, mi smo imeli včeraj NS, smo super zdravi in vse kaže da bomo imeli . Upam, da si me ne želite zdaj vse razkosat na male koščke z dolgimi kremplji. Sem želela malo pozitive vnest. Rada vas maaaaaaaaam, pupe, pa še vedno vas spremljam, vsak dan in držim pesti. Rozike, gremo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 8:36:14
|
|
|
|
witch
|
Včeraj sem se tak na hitro javila... in sem pozabila... lidik moja ne obupati! Pozitivno naprej. Saj veš, usoda nam vedno nameni tisto kar mora biti. In spremeniti tega ne moremo. Bo prišla pikica. Evo jaz še nisem obupala, se spomniš skupaj smo začeli čvekati. Ti imaš doma že malega 21.mesečnega nagajivčka. Jaz pa še vedno nič. Ampak se ne dam. LS objemčke tudi zate. Pa da se ne bom ponavljala. Vse dobro ti želim in pikica bo že prišla. Uživaj s svojim malim lepotcem. helenčica za fantička. Naj lepo raste naprej in ne nagaja preveč mamici. Je pa prav neverjetno kak hitro gre čas. Že je bila NS saj še čisto mičkeno in greš rodit Jaz pa čakam popoldan, če bo klic iz mb ali ne. Po eni strani si močno želim da že dam to enkrat skozi, po drugi strani pa bi v torek šla na izpit. Ampak bo že tako kot mora biti. Bodo višje sile poskrbele da se bo vse uredilo. Drugače pa punce nehajte z modro barvo! Prav nič ni lep ta naš seznamček kot da je Slovenijo zajela viroza neplodnosti Uživajte v prvem poletnem dnevu , še samo malo in bo podaljšan vikend in dopusti in morje in uživanje in že komaj čakam
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 8:40:16
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica No, mi smo imeli včeraj NS, smo super zdravi in vse kaže da bomo imeli . jeeeeeeej občutek me ni varal samo da je vse ok nobena ni jezna nate ali nevoščljiva, saj si se ti prav tako namučila kot me...če komu privoščim to srečo, ste pa to vse stare borke. witch ne vem če sem ti včeraj čestitala za izpit, če ne....čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 8:52:59
|
|
|
|
oreh
|
Helenčica! pa ne no, sicer favš sem ti ja, ampak razkosala pa te ne bi . Si moj navdih ob trenutkih, ko me popadejo slabe misli, da vse bo, ampak ob svojem času! Ponavljam, favš pa sem ti ja ! Joj, punce, pri nas doma je mali babycenter!moja mega razvajana snaha ima malo punčko in velik nosečniški trebuh, babica pa vnukinji vsak teden kupi kaj novega-žoge,igrače, lopatke... in zdej k sem mal sama pri sebi na off, samo pogledam čez okno in se spomnim, da nama manjka samo ena mala pikica. No vidiš helenčica, da imam tarčo, ki pa bi jo z veseljem razkosala ja! sam ne moreš pa jim kar rečt, če lahko te stvari umaknejo. K**** jih gleda, nekoč bodo tudi za najino družinico to kupovali, a ne? Joj, sem danes zaradi tega kar mal v slabo voljo spet zapadla, ampak sam še 2 dni pol pa na oddih za podaljšan vikend! Kolk imate pa kaj dopusta?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 9:14:32
|
|
|
|
čiba
|
Mene pa lahko ta mesec obarvate.................. ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Držim pesti za vas, močno, močno!! Še na nogah!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 9:26:06
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: čiba Mene pa lahko ta mesec obarvate.................. ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Držim pesti za vas, močno, močno!! Še na nogah!! jeeeej lepe novice danes...krasno za prvi poletni dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 9:26:54
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO ALI : 9.6. nova anonimna 10.6. tiana (3. krog po klomifenu) Tippi žabica86 (7.krog) 12.6 lorna4 (k.rog) 13.6. klopek (1. krog po laparo in histero) 14.6. 16.6 Sa.je (12. krog) monsy 21.6 niinii LittleSun (19.krog) 22.6. čiba (2.krog po SS) 23.6. leychi lidik 25.6. Poka 26.6. curly 30.6. S* rozi55 x.6 inci halči zaspančka SKUPAJ NAS JE: 23 NOSEČKE:3 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy, Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly, klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana, žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85 IZPITI x.6 witch curly Navijamo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 9:28:15
|
|
|
|
Sa.je
|
Čiba kako lepo, končno spet ena nova želim ti prelepih preostalih 8 mesecev in zdravega
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 9:33:58
|
|
|
|
niinii
|
Čiba jeeeeeeeeeeeeeeeeej. Jst pa še čakam, al bo prtekla danes al ne, če ne bom jutri lulala :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 9:42:03
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: niinii Čiba jeeeeeeeeeeeeeeeeej. Jst pa še čakam, al bo prtekla danes al ne, če ne bom jutri lulala :D stiskam pestke, da je ne bo curly kje siiii??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 9:57:12
|
|
|
|
čiba
|
IZVIRNO SPOROČILO: niinii Čiba jeeeeeeeeeeeeeeeeej. Jst pa še čakam, al bo prtekla danes al ne, če ne bom jutri lulala :D DRŽIM PESTI!!!!! Hvala punce, tako sem srečna!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 10:07:37
|
|
|
|
niinii
|
Hvala punce. Ampak se je ravnokar pokazala v vse svoji lepoti. Tko da zgleda gremo v naslednji krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 10:11:53
|
|
|
|
HeLenčica
|
Čiba toooooooooooooooooooooooooo! Jupijej, pa sem nekaj prinesla gor (ja, malo si lastim zasluge). Čestitam, pa naj bo čisto, čisto brez problemov in zdravo do konca! No, katera je naslednja? niniii? Curly? Witch, hvala . Pa še res je. Še malo pa rodit . Čestitke za izpit in kje si bla v ponedeljek? LittleSun, ja imaš dober šesti čut . Sej fantki so super, ne? Oreh, ajajaj . Itak bojo vama tudi kupovali. Še več, ker bojo tak srečni da sta KONČNO noseča (tak so meni rekli njegovi starši, da so že mislili da bova samo pse imela pri hiši ). Rozi55, ne boš verjela, jaz se te še spomnim in pogrešala sem te!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 10:52:50
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica LittleSun, ja imaš dober šesti čut . Sej fantki so super, ne? Najboljši so, z veliko začetnico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 12:51:49
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: čiba Mene pa lahko ta mesec obarvate.................. ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Držim pesti za vas, močno, močno!! Še na nogah!! jAAAAAAAAAAAAAAA! Čestitam! In želim čudovito nosečnost!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 12:57:28
|
|
|
|
Tippi
|
LS in Helenčica hvala za razlago. sej se mi je zdelo da je nekako tako, ampak še vedno sem rahlo zbegana. Ena rr-jevka potem v naslednjem postu pa pravi, da je dovolj modre barve...zdej pa spet gruntam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 12:58:45
|
|
|
|
Tippi
|
Drugače pa punce nehajte z modro barvo! Prav nič ni lep ta naš seznamček kot da je Slovenijo zajela viroza neplodnosti Evo, tukaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 12:59:36
|
|
|
|
Tippi
|
Jaaaaaaaaaaa, danes imam dolgo lajtngo. zdej sem poštekala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 13:30:12
|
|
|
|
leychi
|
Hej, tudi jaz se selim v julij. Krvni test pokazal debelo 0. Čestitke Čiba!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 13:37:23
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: leychi Hej, tudi jaz se selim v julij. Krvni test pokazal debelo 0. Pa kaj je to no res upam, da bo julij rozast! Na polno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 14:51:35
|
|
|
|
srečki
|
Sa.je če čakaš dolgo na poseg moraš jemati KT. Meni jih ni bilo treba in hvala bogu, ker mi nikoli niso odgovarjale. jaz sem imela poseg prejšnji teden 13.06. so pa rekli naj počakam eno M in lahko začneva. Jah ne vem jaz bi ti sicer predlagala, da se odločiš jo odstraniti sploh če si imela že 1x SS. Odločitev je tvoja. SREČNO! uh na hitro sem zasledila, da je ena nova nosečka....JUPIII srečno do konca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 16:52:51
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: čiba Mene pa lahko ta mesec obarvate.................. ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Držim pesti za vas, močno, močno!! Še na nogah!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Čestitke iz srca ter lepih !!
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 19:28:59
|
|
|
|
tiana
|
Pozdravljene! Vas nisem nič spremljala ker nisem imela računalnika. Tudi jaz sem bila ta mesec razočarana...tko da z klomifenom je konec, septembra pa imam pregled v neplodnosni-spet... ah ja kdo ve kdaj bomo dočakale ... Čestitke pa vsem ki ste nalulale
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 22:06:54
|
|
|
|
*viva*
|
Čiba ŽElim ti krasnih 8 mesecev in potem prečudovite trenutke z malim razgrajačeem! Helenčica za pubeca, to bodo akcije In nikakor ne moremo biti "faušne" vesele smo s tabo in za tebe...predvsem ker nam vlivaš upanje in optimizem za naprej...vemo da so še predori s svetlim koncem...sploh pa nam s tvojo pozitivo lepšaš dneve in tudi kak večer No, mogoče pa le bo še kaj pozitivnega v tem emsecu, ali...? LS glavo gor pa v nove boje, nekje tam se skriva test, ki bo pokazal , verjemi mi. Bomo še kdaj počvekale pa bo takoj lažje, prav? no ja, pri meni tudi nekaj čudno vse skupaj. Jutri moram ponovno dat kri za progesteron ampak se bojim da bo spet slab rezultat, ker sem danes dobila neki mini mini roza izcedek... pitaj boga, kto se reče, kaj je to zaj za eno sranje... No, mogoče me pa preseneti pa bo izvid ok... Kako kaj prenašate vročino? In kako kaj vam misli uhajajo k bebicam? Meni se zdi, da kamorkoli ko grem je okoli mene poooolno nosečnic...heehe No, se grem malo hladit, je pričel lahni veterček... sladko spite in lepo sanjajte. Nočko. Lp ž
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 21.6.2012 22:47:54
|
|
|
|
curly
|
Čiba, ISKRENE ČESTITKE!!!! FUL SEM VESELA ZATEEEEEE! Punce moje, curly je imela tehnične težave... Ni računalnika, ni interneta... No, zdaj sem back, ampak bolj za kratek čas... No, danes smo 10. dan po IUI in seveda me je testek iz predala klical: POLULAJ ME, POLULAJ ME... Ker pač že cel mesec nisem lulala, sem ga morala polulat... REZULTAT = ENA ČRTICA, kaj pa drugega!? Celo ni prevelikega razočaranja, glede na to, da so nam na kliniki lepo povedali, da ta mesec so pa možnosti res minimalne... Helenčica, beautiful novičke! Nisem ti fauš, ker vem, da si dolgo čakala na ta trenutek in sem vesela, da si ga dočakala!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?