|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
21.6.2012 8:28:54   
HeLenčica
Ja Tippi user posted image je pozitiven test - punčka, user posted image pa fantek user posted image .

No, mi smo imeli včeraj NS, smo super zdravi in vse kaže da bomo imeli user posted image user posted image .

Upam, da si me ne želite zdaj vse razkosat na male koščke z dolgimi kremplji. Sem želela malo pozitive vnest. Rada vas maaaaaaaaam, pupe, pa še vedno vas spremljam, vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti. Rozike, gremo!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 301
21.6.2012 8:36:14   
witch
Včeraj sem se tak na hitro javila... in sem pozabila...

lidik moja user posted image user posted image user posted image ne obupati! Pozitivno naprej. Saj veš, usoda nam vedno nameni tisto kar mora biti. In spremeniti tega ne moremo. Bo prišla pikica. Evo jaz še nisem obupala, se spomniš skupaj smo začeli čvekati. Ti imaš doma že malega 21.mesečnega nagajivčka. Jaz pa še vedno nič. Ampak se ne dam.

LS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image objemčke tudi zate. Pa da se ne bom ponavljala. Vse dobro ti želim in pikica bo že prišla. Uživaj s svojim malim lepotcem.

helenčica user posted image user posted image user posted image user posted image za fantička. Naj lepo raste naprej in ne nagaja preveč mamici. Je pa prav neverjetno kak hitro gre čas. Že je bila NS user posted image saj še čisto mičkeno in greš rodit user posted image

Jaz pa čakam popoldan, če bo klic iz mb ali ne. Po eni strani si močno želim da že dam to enkrat skozi, po drugi strani pa bi v torek šla na izpit. Ampak bo že tako kot mora biti. Bodo višje sile poskrbele da se bo vse uredilo.

Drugače pa punce nehajte z modro barvo! Prav nič ni lep ta naš seznamček user posted image kot da je Slovenijo zajela viroza neplodnosti user posted image

Uživajte v prvem poletnem dnevu user posted image , še samo malo in bo podaljšan vikend in dopusti in morje in uživanje in že komaj čakam user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 302
21.6.2012 8:40:16   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

No, mi smo imeli včeraj NS, smo super zdravi in vse kaže da bomo imeli user posted image user posted image .

jeeeeeeej user posted image user posted image user posted image občutek me ni varaluser posted image user posted image

samo da je vse ok
nobena ni jezna nate ali nevoščljiva, saj si se ti prav tako namučila kot me...če komu privoščim to srečo, ste pa to vse user posted image stare borke.

witch ne vem če sem ti včeraj čestitala za izpit, če ne....čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 303
21.6.2012 8:52:59   
oreh
user posted image user posted image Helenčica! pa ne no, sicer favš sem ti ja, ampak razkosala pa te ne biuser posted image user posted image . Si moj navdih ob trenutkih, ko me popadejo slabe misli, da vse bo, ampak ob svojem času! Ponavljam, favš pa sem ti jauser posted image !

Joj, punce, pri nas doma je mali babycenter!moja mega razvajana snaha ima malo punčko in velik nosečniški trebuh, babica pa vnukinji vsak teden kupi kaj novega-žoge,igrače, lopatke... in zdej k sem mal sama pri sebi na off, samo pogledam čez okno in se spomnim, da nama manjka samo ena mala pikica. No vidiš helenčica, da imam tarčo, ki pa bi jo z veseljem razkosala ja! sam ne moreš pa jim kar rečt, če lahko te stvari umaknejo. K**** jih gleda, nekoč bodo tudi za najino družinico to kupovali, a ne?
Joj, sem danes zaradi tega kar mal v slabo voljo spet zapadla, ampak sam še 2 dni pol pa na oddih za podaljšan vikend! Kolk imate pa kaj dopusta?

Neposredna povezava do sporočila: 304
21.6.2012 9:14:32   
čiba
Mene pa lahko ta mesec obarvate.................. ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vas, močno, močno!! Še na nogah!!user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 305
21.6.2012 9:26:06   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: čiba

Mene pa lahko ta mesec obarvate.................. ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image lepe novice danes...krasno za prvi poletni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.6.2012 9:26:54   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

9.6.
nova anonimna user posted image

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)
Tippiuser posted image
žabica86 (7.krog)user posted image

12.6
lorna4 (k.rog)user posted image

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.
anonimna user posted image user posted image

15.6.
anonimna user posted image user posted image
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)user posted image
monsyuser posted image

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)user posted image

22.6.
čiba (2.krog po SS)user posted image

23.6.
leychi
lidikuser posted image

25.6.
Poka

26.6.
curly

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image
zaspančkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 23

user posted image NOSEČKE:3

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana,
žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85

user posted image IZPITIuser posted image

x.6
witchuser posted image
curly

Navijamo!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 307
21.6.2012 9:28:15   
Sa.je
Čiba user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo, končno spet ena nova user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti prelepih preostalih 8 mesecev in zdravega user posted image

čakamo na magični + :)

Neposredna povezava do sporočila: 308
21.6.2012 9:33:58   
niinii
Čiba jeeeeeeeeeeeeeeeeej. user posted image user posted image user posted image

Jst pa še čakam, al bo prtekla danes al ne, če ne bom jutri lulala :D

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 309
21.6.2012 9:42:03   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: niinii

stiskam pestke, da je ne bo

curly kje siiii??

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.6.2012 9:57:12   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: niinii

DRŽIM PESTI!!!!!user posted image user posted image user posted image

Hvala punce, tako sem srečna!!

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 311
21.6.2012 10:07:37   
niinii
Hvala punce. Ampak se je ravnokar pokazala v vse svoji lepoti. Tko da zgleda gremo v naslednji krog.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 312
21.6.2012 10:11:53   
HeLenčica
Čiba toooooooooooooooooooooooooo! Jupijej, pa sem nekaj prinesla gor user posted image (ja, malo si lastim zasluge). Čestitam, pa naj bo čisto, čisto brez problemov in zdravo do konca! No, katera je naslednja? niniii? Curly?

Witch, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še res je. Še malo pa rodit user posted image . Čestitke za izpit in kje si bla v ponedeljek?

LittleSun, ja imaš dober šesti čut user posted image . Sej fantki so super, ne? user posted image

Oreh, ajajaj user posted image . Itak bojo vama tudi kupovali. Še več, ker bojo tak srečni da sta KONČNO noseča (tak so meni rekli njegovi starši, da so že mislili da bova samo pse imela pri hiši user posted image user posted image user posted image ).

Rozi55, ne boš verjela, jaz se te še spomnim in pogrešala sem te!

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 313
21.6.2012 10:52:50   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

LittleSun, ja imaš dober šesti čut user posted image . Sej fantki so super, ne? user posted image

Najboljši so, z veliko začetnico user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 314
21.6.2012 12:51:49   
Tippi

jAAAAAAAAAAAAAAA! Čestitam! In želim čudovito nosečnost! user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 315
21.6.2012 12:57:28   
Tippi
LS in Helenčica hvala za razlago. sej se mi je zdelo da je nekako tako, ampak še vedno sem rahlo zbegana. Ena rr-jevka potem v naslednjem postu pa pravi, da je dovolj modre barve...zdej pa spet gruntam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 316
21.6.2012 12:58:45   
Tippi

Drugače pa punce nehajte z modro barvo! Prav nič ni lep ta naš seznamček user posted image kot da je Slovenijo zajela viroza neplodnosti user posted image

Evo, tukaj user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 317
21.6.2012 12:59:36   
Tippi
Jaaaaaaaaaaa, danes imam dolgo lajtngo. zdej sem poštekala user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 318
21.6.2012 13:30:12   
leychi
Hej,
tudi jaz se selim v julij. user posted image user posted image
Krvni test pokazal debelo 0. user posted image

Čestitke Čiba!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.6.2012 13:37:23   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: leychi

Hej,
tudi jaz se selim v julij. user posted image user posted image
Krvni test pokazal debelo 0. user posted image

user posted image
user posted image user posted image

Pa kaj je to no user posted image res upam, da bo julij rozast! Na polno!

(odgovor članu leychi)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.6.2012 14:51:35   
srečki
Sa.je če čakaš dolgo na poseg moraš jemati KT. Meni jih ni bilo treba in hvala bogu, ker mi nikoli niso odgovarjale. jaz sem imela poseg prejšnji teden 13.06. so pa rekli naj počakam eno M in lahko začneva.
Jah ne vem jaz bi ti sicer predlagala, da se odločiš jo odstraniti sploh če si imela že 1x SS. Odločitev je tvoja. SREČNO!

uh na hitro sem zasledila, da je ena nova nosečka....JUPIII srečno do konca.

Neposredna povezava do sporočila: 321
21.6.2012 16:52:51   
K_a_t_j_a

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Čestitke iz srca ter lepih user posted image !!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.6.2012 19:28:59   
tiana
Pozdravljene! Vas nisem nič spremljala ker nisem imela računalnika. Tudi jaz sem bila ta mesec razočarana...tko da z klomifenom je konec, septembra pa imam pregled v neplodnosni-spet... ah ja kdo ve kdaj bomo dočakale user posted image ...

Čestitke pa vsem ki ste nalulale user posted image  user posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.6.2012 22:06:54   
*viva*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čiba ŽElim ti krasnih 8 mesecev in potem prečudovite trenutke z malim razgrajačeem!

Helenčica user posted image user posted image za pubeca, to bodo akcije user posted image In nikakor ne moremo biti "faušne" vesele smo s tabo in za tebe...predvsem ker nam vlivaš upanje in optimizem za naprej...vemo da so še predori s svetlim koncem...sploh pa nam s tvojo pozitivo lepšaš dneve in tudi kak večer user posted image

No, mogoče pa le bo še kaj pozitivnega v tem emsecu, ali...?

LS glavo gor pa v nove boje, nekje tam se skriva test, ki bo pokazal user posted image , verjemi mi. Bomo še kdaj počvekale pa bo takoj lažje, prav? user posted image

no ja, pri meni tudi nekaj čudno vse skupaj. Jutri moram ponovno dat kri za progesteron ampak se bojim da bo spet slab rezultat, ker sem danes dobila neki mini mini roza izcedek... pitaj boga, kto se reče, kaj je to zaj za eno sranje... No, mogoče me pa preseneti pa bo izvid ok...

Kako kaj prenašate vročino? In kako kaj vam misli uhajajo k bebicam? Meni se zdi, da kamorkoli ko grem je okoli mene poooolno nosečnic...heeheuser posted image

No, se grem malo hladit, je pričel lahni veterček... sladko spite in lepo sanjajte. Nočko.

Lp

ž

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 324
21.6.2012 22:47:54   
curly
Čiba, ISKRENE ČESTITKE!!!! FUL SEM VESELA ZATEEEEEE! user posted image user posted image user posted image

Punce moje, curly je imela tehnične težave... Ni računalnika, ni interneta... user posted image

No, zdaj sem back, ampak bolj za kratek čas... No, danes smo 10. dan po IUI in seveda me je testek iz predala klical: POLULAJ ME, POLULAJ ME... Ker pač že cel mesec nisem lulala, sem ga morala polulat... REZULTAT = ENA ČRTICA, kaj pa drugega!?
Celo ni prevelikega razočaranja, glede na to, da so nam na kliniki lepo povedali, da ta mesec so pa možnosti res minimalne...

Helenčica, beautiful novičke! Nisem ti fauš, ker vem, da si dolgo čakala na ta trenutek in sem vesela, da si ga dočakala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?