srečki
|
sa.je hm jaz nisem bila na UZ nič kaj posebi opozorjena, glede na M. Mi je dr. Tomaževič takoj rekel, da je nekaj z maternico narobe, sva šla na UZ in je potrdil, da je pregrada in to kar velika. Čudno mi je samo da moja G tega ni videla. Ker če je pregrada je pregrada, sploh so mnenja, da tudi majhna povzroča SS in težave. Če si naroče pri Tomaževiču si vzami cel dan čas, ker jaz sem bila tam od 8-14.30 ure, se ga kar dolgo časa čaka, ker je precej vmes odsoten. Ko potrdijo, da gre za pregrado, dobiš napotnico, greš v staro porodnišnico se naročiti. Kako naročajo ne vem, ampak če imaš kakšne veze se da priti zelo hitro, če ne pa na žalost lahko tudi kar čakaš. Jaz sem bila naslednji mesec na vrsti, ene pa so čakale od decembra, ali pa dva do tri meseca. Odvisno kako se zmeniš.Upam, da dobiš čim prej (edino zoprno je ker med poletjem tega ne delajo) se pravi šele konec avgusta. Pa seveda, če dolgo čakaš moraš piti še tabletke. To boš izvedela tam in sevda vse kaj moraš prinesti s sabo na poseg in kam moraš priti. Ko te sprejmejo, preden dobiš posteljo te čaka še en kup preiskav, popoldan ne smeš več jesti samo piješ lahko, drugi dan čakaš, da prideš na vrsto (nas je bilo 6) jaz sem bila druga, te odpeljejo, uspavajo in odstranijo pregrado. Ne boli čisto nič, malo si omotična od narkoze, zvečer dobiš večerjo in počutje je že čisto super, samo malo špika spodaj k da bo M pritekla. Zadnji oz. 3 dan počakaš še na vizito (pogovor z dr. ki te je operiral) ti pove kako velika je bila pregrada, in da napotke za naprej. Nato greš lahko domov....dobiš 7 dni bolniške. Ti pa toplo priporočam, da si neseš kaj za jesti, sploh za prvi dan, ker se boš res načakala, da opraviš vse preiskave in lahko vmes ješ. Skratka tam so zelooo prijazni, če imaš super punce v sobi, se lahko imaš te tri dni krasno. Meni ne bi bil problem še kakšen dan ostati, ker sem spoznala ogromno krasnih punc. Če te še kaj zanima pa kar vprašaj. Pa SREČNO! Pa ne pozabi poročati, držim pesti, da to čim prej opraviš.
|