|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
19.6.2012 9:30:09   
oreh
LS mogoče boš pa v neplodnostni nalulala, kaj naj ti drugega rečem, starine več ne padamo na komentarje, oh daj no, je sam prezgodaj...

Drgače pa jaz tudi lulam mal tako zaradi polnega mehurja, pa še vsak dan na O teste ta mesec. in je vedno taka čist blaga črtica, sicer sem 4 dni pred O. Ampak meni so leto nazaj, ko sem delala te teste cel mesec kazali blago črtico. kaj pa ostale, ki imate PCO in uporabljate O teste, kakšne so črtice?

LS res bi lahko naredile čist novo temo, nova imena in pol bi ugotavljale katera je katera. Seveda s čist drugim stilom pisanja, recimo: a se nej obesim, če mi po dveh mesecih ne rata zanosit?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.6.2012 11:38:34   
Sa.je
Helou!!

Kakšna žalost spet...nobenih user posted image

pošiljam user posted image vsem, ki je spet pritekla....punce ne obupat.... vsaka user posted image je korak naprej proti user posted image
in držim pesti za vse, ki še čakate ta mesec

LS dobra ideja tole o novi temi, vse šatrtamo iz nule in v poku pol leta vse postanemo srečke user posted image user posted image user posted image

no, jaz sem pa danes imela pregled pri G in mi je rekla, da ona bolj verjame, da bom spet zanosila, ker enkrat že sem in potem je rekla, da me bo danes malo bolj pogledala in odkrila manjšo pregrado na maternici.
Pravi, da je lahko ta pregarada kriva in za splav in za to, da se sedaj ne prime. Dala mi je napotnico za 3D UZ v Leonišču in imam tudi že datum - 3.7.
Pravi, da bi bilo to pregardo smiselno odstranit, potem bom pa videla kaj še v Leonišču pravijo.
Upam, da mi odstranijo sedaj to pregardo in, da potem končno zagledam user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.6.2012 12:01:54   
niinii
Blah blah blah!

Pr men se že tečka najavlja. Sem že mozolčke dobila. Ponavadi to pomeni dan ali dva preden prteče.

Tko da zgleda bomo šli v nove boje user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.6.2012 12:06:19   
čiba
Jaz nimam nobenih znakov. Nič me joškice ne bolijo, nič me v maternici ne špika, nič v jajčnikih, nič nisem tečna (si lahko mislite?) Torej: nič od ničuser posted image

Držim pesti za rozike in objemček vsem, ki vas je obiskalauser posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.6.2012 12:18:25   
ROXY_
kakšna vročina......user posted image user posted image
Absoltno apeliram na čas dopustov, da nam poveča povprečje videnih user posted image user posted image

Pri meni nobenih znakov, user posted image itak prihaja šele konec tedna...24.6.
tale mesec je tako utopično da kaj pričakujem, glede na posteljne aktivnosti okrog O user posted image user posted image

Držim pesti za vse ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.6.2012 17:45:49   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

LS mogoče boš pa v neplodnostni nalulala, kaj naj ti drugega rečem, starine več ne padamo na komentarje, oh daj no, je sam prezgodaj...

Se strinjam, na žalost tudi jaz ne verjamem več v: mogoče si lulala prehitro in še ni dovolj hormona v urinu...

Drgače pa jaz tudi lulam mal tako zaradi polnega mehurja, pa še vsak dan na O teste ta mesec. in je vedno taka čist blaga črtica, sicer sem 4 dni pred O. Ampak meni so leto nazaj, ko sem delala te teste cel mesec kazali blago črtico. kaj pa ostale, ki imate PCO in uporabljate O teste, kakšne so črtice?
ROXY

Jaz sem porabila 5 O testov in imam PCO pa se ne spomnim, če sem vedno imela rahlo črtico... Mislim, da v dveh ali treh je bila belina kot na N testu...

LS res bi lahko naredile čist novo temo, nova imena in pol bi ugotavljale katera je katera. Seveda s čist drugim stilom pisanja, recimo: a se nej obesim, če mi po dveh mesecih ne rata zanosit?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa.je, držim pesti za operacijo.. Potem bo pa uspelo, boš videla!!!user posted image
niinii user posted image vseeno upam, da ne pride.
čiba, to da nimaš znakov je najboljši znak za user posted image !user posted image
ROXY, mogoče je pa bilo vseeno dovolj za user posted image !

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 281
19.6.2012 21:02:28   
lillith82
Kaj pa če bi me to čakanje na user posted image prestavle na jesen? Ker očitno tile poletni meseci niso plodni. user posted image
Jaz bi morala včeri dobit user posted image . Polulala test ki sem ga še našla v predalu in je pokazal..nič. Danes je še vedno ni, malo me vsake tolko špikne tam dol, drugih znakov ki jih mam ponavadi pa ni. Še celo tečna nisem user posted image Ampak itak bo prišla. Bolj me jezi to, da se mi bo prestavla in jo bom imela ko bom na morju user posted image
No jaz bom začela spet v jeseni upat da je ne bo. Zdej grem pa nazaj na pavzo, ki sem jo ta mesec prekinla in grem raj na teraso eno pivičko spit. user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.6.2012 21:52:28   
sonček85
littlesun:seveda se spomnem ,saj ste stale meni ob strani ko sem to najbolj potrebovala ,sedaj je čas da ste ve na vrsti ;))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 283
19.6.2012 23:02:29   
rozi55
Čer ženskice.
Mogoče se me kakšna še spomni user posted image Jao, cajt me bo pokopal, samo sebe lovim za rep, norija. Še ta teden, pa še naslednji, pol pa na off ... Pol pa spet ne bom imela časa pisat user posted image
V glavnem vidim, da je spet ena revšna user posted image To ni za nikamor user posted image Zdaj pa, če je kaj pravice na tem svet, bomo vse noseče v roku 2 mesecev! Takrat bo pri meni že 2 leti in to res ni ničemur podobno, a se strinjate?
Jaz sem zdaj 1. krog klomifena, brez uz, grrr. Me je kar basal, totalno menska oblivanja ponoči, pa bolečine v jajčniku, da sem že skoraj klicala ravnatelja, da grem na urgenco in naj sredi noči najde nekoga drugega, ker sem imela filing, da mi bo vse skup razneslo. Tud če bi bila doma, ne bi moglo bit nič z akcijo user posted image Radi se imamo ko znese, plan je bil sicer na 2 dni, pa pol mogoče kar vsak dan, ampak ne znese user posted image Nimam nekega upanja, ker 1. tud ni bilo učinka, ampak ok, do jeseni poskusim še to.
Držim pesti za vse, ki še čakate, pa pošiljam objemčke obisanim s strani tečke, komentirat pa ne morem vsake, ker mi možgani ne delajo user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 284
20.6.2012 6:49:23   
lidik
no jaz sporočam spet eno modro novičko. Je danes zjutraj pritekla, tako da curly, nič ni bilo
z nalulanim plusom, je bil kar lepo minus. Tista vmesna krvavitev je pa očitno pomenila, da
me misli menda spet vse skupaj malo hecati. Tako da mene obarvajte modro in se selim v julij.
Za vse pa ki še čakate pluseke, pa stiskam pesti, da bi bil junij čimbolj rozast !!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 285
20.6.2012 7:01:59   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

9.6.
nova anonimna user posted image

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)
Tippiuser posted image
žabica86 (7.krog)user posted image

12.6
lorna4 (k.rog)user posted image

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.
anonimna user posted image user posted image

15.6.
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)user posted image
monsyuser posted image

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidikuser posted image

25.6.
Poka

26.6.
curly

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image
zaspančkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 23

user posted image NOSEČKE:2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana,
žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85

user posted image IZPITIuser posted image

x.6
witch
curly

Navijamo!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
20.6.2012 7:11:14   
*viva*
Dooobroooo jutroooo!

Samo še danes pa je že mali petek...in potem kmalu podaljšani vikend...jeeeeeiiiuser posted image user posted image user posted image

Ta teden je tako naporen, da res komaj čakam, da se konča. Pa spet mi RR štrajka, te dni sploh nisem mogla nič napisat na forum, mi sploh ni odprlo okna za tekst.

Tak da lepo po vrsti:

1. Curly .... tvoj post me je zelo ganil, res. V pozitivnem smislu. Sem si pri sebi rekla go,go,go girl! Moraš pa vedet, da tudi če ti ne boš imela nekih upov po + bomo me še vseeno držale pesti zate, to tako je. user posted image

2. OK, zaj pa tak. Kaj se to pravi? je katera rekla, da je modra lepša od rozike? Samo naj se pazi tista. Gremo v akcijo pa lulat da malo popravimo statistiko zadnjih mesecev...

3. LS ja, res bi mogli dat en hard reset. Vse se na novo registriratpa na novo temo, tipa kot si rekla: hej, stara sem 27, z dragim sva se odločila da pričneva delati na otroku. Kaj je možno da nama takoj uspe al to more trajat nekaj časa? user posted image user posted image

4. Ne bom več težila, se grem počasi pripravit za službo, sem bila včeraj preveč dolga pa imam danes nagrado, lahko začnem ob 8. user posted image user posted image

Tak da babike moje, bodte dobro, naj vam ne bo preveč vroče, z mislimi bodite pri vikendu, ki je že skoraj tu in predvsem bodite v cvetju.

Lp

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 287
20.6.2012 7:58:22   
LittleSun
Dobro jutro babike

oreh kot si rekla, nam starinam nima smisla govorit, da je bilo prehitro ali kaj podobnega, ne padamo več na te fore user posted image user posted image ta mesec sem tole pričakovala in sploh ni tako hudo, malo že imaš upanja, nekje globo v sebi, pa bolj kot kaj druga me prijema jeza, zakaji in takšne stvari, ampak je zunaj preveč lepo vreme da bi se pustila gospe depri user posted image user posted image

viva mene v službi tut včasih jezi in mi ne odpre, ampak se vztrajnost izplača user posted image user posted image

šibam delat, lep dan vsem

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.6.2012 9:32:10   
LittleSun

9.6.

10.6.
Tippiuser posted image

12.6

13.6.

14.6.

15.6.
črtica1

16.6
monsyuser posted image

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)user posted image

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidikuser posted image

25.6.
Poka

26.6.
curly

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image

x.6
witch
curly

Neposredna povezava do sporočila: 289
20.6.2012 9:32:55   
LittleSun
No evo pa grem tut jaz v modro, izcedek je že tukaj. Z optmizmom naprej, ni druge.

Neposredna povezava do sporočila: 290
20.6.2012 9:38:31   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

No evo pa grem tut jaz v modro, izcedek je že tukaj. Z optmizmom naprej, ni druge.

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 291
20.6.2012 10:09:06   
Anonimen
LS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ahhh pa je res sama plava barva (skoraj) na seznamu....ajde babnice, jaz nisem obupala pa krogov že več sploh ne štejem (40+ če ne že 50+ krogov), pa rosno mlada tudi nisem več ajdmo, dajmo se skulirat pa skoncentrirat pa naše desce klofnit dvakrat okoli kepe (saj ne zezam se....ampak če bi to pomagalo bi tudi to naredila hahahaha....madoniš sem kruta)

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
20.6.2012 12:19:02   
srečki
Najprej en lep sončkast in topel pozdravček vsem

hm...ne vem kaj naj rečem, si mislim ampak je res žalostno ko sem pogledala na seznamček :(((
Vsem ki vam je pritekla pošiljam user posted image user posted image

Curly hvala. Sicer verjetno ne poznaš moje zgodbe...jaz sicer zanosim precej hitro (no vsaj do sedaj je bilo tako), pri meni je bil problem donositev, sicer v prvo sem imela prezgodnji porod (mrtvorojenost) in v drugo SS v 16t. In na žalsot sem imela tako fajn G, ki ni videla moje pregrade, še hvala bogu, da sem šla do dr. Tomaževiča.
Čestitke za tvoj post....si zelo lepo napisala.

Sa-je v leonišču so itak mnenja, da tud če je majhna pregrada jo je treba odstraniti (splog če je bil SS). Tako, da srečno! Hm a drugače nisi mogla dobiti prej datuma, ker od 15.07.-20.8 ne delajo. Probaj iti vsaj na pregled samoplačniško, pa se zment že za poseg do 15.07. ker drugače se boš res načakala. Še 1x SREČNO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
20.6.2012 12:32:45   
witch
Tudi pri meni gre čas preveč hitro. Vstanem in je že noč. Še dihati pozabim včasih.

LS lahko me barvaš user posted image vijolično seveda user posted image user posted image izpit opravljen z 8, zagovor uspešno opravljen, v torek grem še na en izpit in je junij popoln
user posted image
No tisto pravo popolnost je zmotila tetka nezaželjena. Tudi pri nama ni bilo nič ta mesec. Čakam četrtek če me pokličejo da grem na ta poseg in v nove boje.

Drugače pa eno pametno vprašanje. Če se ta cikel uvrstim na seznam za laparpskopijo, me v četrtek pokličejo in v ponedeljek grem v bolnico? Je vedno tako? Jaz bi namreč v torek rada šla na izpit...

curly kako pa je s tvojimi izpiti?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 294
20.6.2012 13:21:08   
LittleSun

9.6.

10.6.
Tippiuser posted image

12.6

13.6.

14.6.

15.6.
črtica1

16.6
monsyuser posted image

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)user posted image

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidikuser posted image

25.6.
Poka

26.6.
curly

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image

x.6
witchuser posted image
curly

Neposredna povezava do sporočila: 295
20.6.2012 13:24:24   
Sa.je
Srečki baje, da ti 3D UZ delajo v drugi polovici cikla, zato mi je šele takrat dala datum. Pa saj to je kar hitro, čez 14 dni.
Mi je pa že moja G rekla, da bom za pregled hitro dobila datum za poseg pa zna malo dlje trajati.
A ti si bila hitro na vrsti? So ti tudi delali histeroskopijo? Mi lahko kaj poveš kako to izgleda?
Meni je že zdaj malo neprijetno, ker bolnic nisem navajena. To bo pravzaprav prvič , da bom morala bit v bolnici več kot par ur.
Ma res upam, da pridem čimprej na vrsto in, da mi čiprej odstranijo tole pregradico, ki baje dela probleme.
In res upam, da je to najino edina ovira in edini razlog zakaj je bil SS in zakaj o user posted image ni ne duha ne sluha.
Sem že rekla mojemu, da potem me pa sploh ne zanima nič več - ma, da rata do novega leta pa pika! user posted image
Koliko časa si bila ti v bolnici in koliko časa potem še na bolniški?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.6.2012 14:30:17   
srečki
sa.je hm jaz nisem bila na UZ nič kaj posebi opozorjena, glede na M. Mi je dr. Tomaževič takoj rekel, da je nekaj z maternico narobe, sva šla na UZ in je potrdil, da je pregrada in to kar velika. Čudno mi je samo da moja G tega ni videla. Ker če je pregrada je pregrada, sploh so mnenja, da tudi majhna povzroča SS in težave. Če si naroče pri Tomaževiču si vzami cel dan čas, ker jaz sem bila tam od 8-14.30 ure, se ga kar dolgo časa čaka, ker je precej vmes odsoten.
Ko potrdijo, da gre za pregrado, dobiš napotnico, greš v staro porodnišnico se naročiti. Kako naročajo ne vem, ampak če imaš kakšne veze se da priti zelo hitro, če ne pa na žalost lahko tudi kar čakaš. Jaz sem bila naslednji mesec na vrsti, ene pa so čakale od decembra, ali pa dva do tri meseca. Odvisno kako se zmeniš.Upam, da dobiš čim prej (edino zoprno je ker med poletjem tega ne delajo) se pravi šele konec avgusta. Pa seveda, če dolgo čakaš moraš piti še tabletke. To boš izvedela tam in sevda vse kaj moraš prinesti s sabo na poseg in kam moraš priti.
Ko te sprejmejo, preden dobiš posteljo te čaka še en kup preiskav, popoldan ne smeš več jesti samo piješ lahko, drugi dan čakaš, da prideš na vrsto (nas je bilo 6) jaz sem bila druga, te odpeljejo, uspavajo in odstranijo pregrado. Ne boli čisto nič, malo si omotična od narkoze, zvečer dobiš večerjo in počutje je že čisto super, samo malo špika spodaj k da bo M pritekla. Zadnji oz. 3 dan počakaš še na vizito (pogovor z dr. ki te je operiral) ti pove kako velika je bila pregrada, in da napotke za naprej. Nato greš lahko domov....dobiš 7 dni bolniške. Ti pa toplo priporočam, da si neseš kaj za jesti, sploh za prvi dan, ker se boš res načakala, da opraviš vse preiskave in lahko vmes ješ. Skratka tam so zelooo prijazni, če imaš super punce v sobi, se lahko imaš te tri dni krasno. Meni ne bi bil problem še kakšen dan ostati, ker sem spoznala ogromno krasnih punc. Če te še kaj zanima pa kar vprašaj. Pa SREČNO! Pa ne pozabi poročati, držim pesti, da to čim prej opraviš.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.6.2012 15:57:45   
Sa.je
Srečki hvala ti za tako izčrpen odgovor user posted image
Ja meni je že moja G rekla, da moram za UZ poklicat med M, ker mora biti pregled v tretjem tednu cikla, no ker sem pa ravno po M sem pa kar klicala in res dobila v tretjem tednu cikla. Sem pa naročena pri prof. Bokalovi.
Drugače pa je meni G omenila, da se vidi minimalna pregrada že lani, ko sem bila na pregledu, ko sem nehala KT jemat. Ampak je takrat rekla, da mi nebi smela problemov delat.
No zdaj, ko sem bila pa spet pri njej na pregledu je pa rekla, da je lahko ta pregrada, čeprav je res minimalna, kriva in za SS in zato, da zdaj ne zanosim.
Je rekla, da jo bo treba kar odstranit, hkrati pa mi je rekla, da se mi pa zdaj vseeno ni treba nič pazit in, da če prej zanosim, da tudi prav. Tako, da se malo zbegana, ker kaj pa, če res zdaj zanosim in mi ta pregrada spet povzroči SS user posted image
No-pa, da ne delam problemov tam kjer jih ni.
O kakšnih tabletkat si to govorila, da jih je treba jemat, če dalj časa čakaš na operacijo?
Kdaj si pa ti imela operacijo? Kdaj po operaciji so ti rekli, da lahko začneš spet na bebici delat?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 298
21.6.2012 6:40:10   
Tippi
Ker sem dokaj frišna na RR, nikakor ne morem pogruntat, kaj sta user posted image . Najprej sem pomislila, da je to O, potem sem zasledila pri eni RR, da to pomeni da gre v naslednji krog, torej da ni nič user posted image , zdej sem pa čisto zmedena.

Trapasto vprašanje, ampak prosim brez zamere, rahlo blond sem user posted image

Navijam za še kakšno nosečko srečko v juniju!! user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 299
21.6.2012 7:56:54   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Ker sem dokaj frišna na RR, nikakor ne morem pogruntat, kaj sta user posted image . Najprej sem pomislila, da je to O, potem sem zasledila pri eni RR, da to pomeni da gre v naslednji krog, torej da ni nič user posted image , zdej sem pa čisto zmedena.

Trapasto vprašanje, ampak prosim brez zamere, rahlo blond sem user posted image

user posted image in user posted image pomenijo pozitiven nosečniški test.

Dobro jutro pupe...mali petek je tukaj user posted image user posted image

še maloooo in podaljšan vikend, bo pasalo malo oddiha user posted image user posted image

kdo danes lulaa??

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?