kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: kat von d slučajno na Jadranski cesti? hvala bogu, da nisem pogosto dol, bi bla še jaz česa kriva Na Jadranski cesti, ja A misliš, da premoreš toliko zlobe kot ta soseda, da bi lahko bila česa kriva?? IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama he, he , smo sosede , ampak kot deklica si pa bila iz norbedov oz. tam nekje? A ne, ne.. Si me najbrž s kom zamenjala Sem ves čas že tukaj IZVIRNO SPOROČILO: mateyka čaki mal, kako niste sodili, saj niste vedeli da mate pričo, ko ste zvonili na vrata, niti ko ste klical policijo.. a poznate tega soseda iz sosednjega bloka? a se razumeta s to gospo? neki si rekla da je noben ne mara, mogoče pa hoče nagajat tej stari mamki, ker mu gre na živce? kok je stara, 75 pa vozi avto? faca. no, mamkam se rado zgodi da se mal zakalkulirajo.. mogoče pa niti ni dojela da vas je obdrgnila in je zdaj valjda užaljena da jo tkole obtožujete.. mislim, čist možni scenarij imo. Čuj.. Sva šla dol do avta in se čudila kdo za vraga bi lahko to naredil, če pa nihče tukaj ne parkira razen naših 2 avtov.. In greva mimo njenega mercedesa in zagledava na zadnjem odbijaču na desni strani veliko prasko bele barve in te je prej ni bilo.. Če je on ne mara ne vem.. Se ne družimo kaj preveč!! Poznamo s eže od prej, ker sem jaz v tistem bloku stanovala, ko sem bila majhna.. Ve, da imam otroka in da sem skozi doma ter da dragi dela po cele dneve pa je rekel, da bo počakal, ko naju bo videl in povedal.. Pa je videl že včeraj popoldan, ko je dragi slučajno prej prišel domov za iskat ene papirje.. Čez kašen mesec bo imela 75 let.. Ma, sej ne vem.. Lahko je tudi zanalašč naredila, ker bi najraje tam bila sama.. Njej se je po mojem kar želodec obrnil, ko smo se preselili v to stanovanje, ker ni bilo dobra 3 leta nikogar tukaj pa še prej sta bila stara gospa in gospod s katerima je počela kar je želela in onadva sta se pustila- na žalost.. Sedaj ju ni več med nami- bila sta pa super soseda (poznam ju že od malih nog in ta nono mi je vedno popravljal kolo, ko sme bila majhna ).. Užaljena gor ali dol.. Naj prizna krivdo, ker midva še nikoli nisva nikogar obsodila brezveze.. Res ne vem kako ji je tako težko dat kupon in bi rešili med sabo in stvar bi bila rešena.. IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Kaj zdaj, priča je ali ni? IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Zdej pa še mene zanima... In lih tole - identično. IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ja, mene tud. p.s. še dobr da mam Ankico, da vse počekira ko jaz "zaslišujem" Upsss, pardon.. Sem želela nekaj napisat pa sem ponesreči skrajšala.. Sem želela napisat, da priče katero bi ona videla je ni bilo (vsaj ona je tako rekla policaju.. Kao: sej nimate priče) Pa se je potem prikazala.. Sem po nesreči skrajšala.. Ko pa imam toliko stvari v glavi in potem pol pozabim preden napišem IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ampak kimi, ti si to nam pisala že pred kakim mesecem - točno o tem, da hoče soseda, da umakneš omarico, potem ko si na hodnik postavila še drugo; pa da si potem umaknila tamalo, pa še vedno ni bila zadovoljna, ker je hotela, da umakneš taveliko. To ni bilo včeraj, je bilo že pred kar nekaj časa! Tak da ne vem, če je tu ravno samo ta nesreča problem... No, da razložim.. 8mescev nazaj je bila samo majhna omarica na hodniku pa smo nabavili še veliko in jo postavili zraven.. 3 mesce nazaj, ko se je ona dokončno preselila iz Kanade sem (prej je hodila sem samo od aprila do oktobra) je rekla, da tako ne moremo imet in naj kašno omarico odstranimo.. Pa sem odstranila tamalo in potem je bil mir.. Torej, 3 mesce kasneje jo sedaj tudi ona moti in zgolj samo iz razloga, ker je užaljena, ker smo poklicali policijo, ker ona ni hotla priznat krivde..
|