kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea rada bi prebrala, kaj je tako nezaslišanega storila ta gospa, da tebe sedaj tako kuri (ali pa se ti sedaj samo pripravljaš, da ti bo dovolj vroče in boš lažje preživela mraz, ki ga napovedujejo za čas ledenih mož?) upam, da je res kaj zanimivega, ker počasi še meni začenja domišljija delat Včeraj nam je razbila avto, medtem, ko je šla v rikverc in naredila zadosti škode, da je potrebno popravljat (avto na novo narejen, registriran komaj 10 dni, pripravljen na prodajo).. Prič sicer ni, drugi ne more bit nobeden, ker samo najin in njen avto sta tam parkirana, njen avto pa ima zadaj na odbijaču popraskano z belo barvo- naš avto je bele barve.. Ker pa na našem avtu ni nobene praske (ker je avto lakiran in s ene pozna odrgnin), je samo udolbljena predna maska, počena luč). Je moj šel do nje na vrata in lepo povedal kaj in kako, ona se je pa kar naenkrat začela dret in sprva rekla, da ona ni slišala nič, potem pa kar naenkrat izjavila, da ona ni bila, drugi pa noben ne more bit, kar je absurd.. In ker se nista mogla dogovorit je moj poklical policijo in ona je to tako zamerla, da je takoj čez 1uro klicala našo najemodajalko in začela postavljat pravila.. Ja čuj, če nekdo pride na lep način do tebe, da priznaš krivdo in če noče vseeno priznat in se začne dret nate pa naj policija potem poskrbi.. Moj dragi hoče samo, da se mu poplača za škodo, ki je naredila.. A je zdaj kaj bolj jasno?? IZVIRNO SPOROČILO: ronja Rada bi, da ji nekdo napiše, da je soseda res zatežena in da nima nobene pravice njej očitat tiste omarice. Pa tega na njeno žalost ni napisala niti nobena na naši temi, zdaj pa še tu ne, zato ji pač ni všeč. Saj štekam, včasih nočemo slišat, ampak to ne pomeni da ni res. Meni so tudi punce pisale, da preveč kompliciram - in mele prav . Ker res nisem mela časa ne jest ne pit, ker sem mislila, da moram otroke tisti trenutek zrihtat, ko se oglasijo. Nič je ni motilo, dokler sta mela na hodniku tamalo omarico, potem ko sta poleg ene male dala še eno večjo, se je pa pritožila - saj si nam to že pred nekaj časa pisala... In potem si ti tamalo umaknila in pustila taveliko na hodniku. Sosedi dostikrat tolerirajo male reči, če pa se jim zdi, da začne nekdo to malo izkoriščat, potem pa zatežijo in ne pustijo tudi tega, kar prej so. Logiš, pač postavijo meje. Enako je bilo pri nas s čevlji. Ne, ne bi rada tega slišala Ne, si narobe razumela.. Že, ko sva se uselila v to stanovanje (slabih 8 mescev nazaj), sva takoj zamenjala majhno omarico za tavečjo.. In ni bilo nobenih problemov.. Sem že napisala zgoraj zakaj je do tega prišlo..
|