|
RE: premoženje pri OD, znižanem plačilu vrtca 13.6.2012 12:58:38
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Mislim da 30m2 na osebo. Vsaj ko sem jaz gledala, bi lahko imeli 150m2, ker nas je pet. a potem se vpiše samo razlika ali kaj? Ker če smo štirje in je stanovanje 124 m2, bi mogla na odločbi kaj pisati? Dovoljena kvadratura je 2-kratnik velikosti primernega bivališča. Vi ste štirje, torej je to 130 m2. Če je stanovanje večje, bi morali vzeti samo vrednost tiste razlike, na to vrednost pa potem obračunajo fiktivne obresti. Ti ne pišeš nič, CSD sam pridobi vse podatke. VEm, da jaz nič ne pišem. Stanovanje je manj kot 130 m2. Zanimalo me je, če je stanovanje glede na to, da je bilo na odločbi vpisano noter potem zajeto noter. Ker na odločbi sem videla, da je bilo vpisano stanovanje + parkirni prostor 2x, + klet. Pa zraven so bile cifre - vrednosti. To pomeni, da so mi zraven šteli k premoženju. ker, drugače kot te razumem sploh ne bi smelo biti napisano na odločbi. Ali? ja, prav misliš kar je zapisano na odločbi, to upoštevajo v izračunu in delov stanovanja (PM, klet) ti ne bi smeli šteti zraven, ker gre za celoto; verjetno pa je problem, kako so podatki zavedeni v bazi GURS-a (ločeno, kot samostojne enote, zato potem aplikacija CSD zajame vse dele stanovanja kot tri neodvisne enote) ; napiši pritožbo, vendar pa dvomim, da bodo hoteli upoštevat - se bodo verjetno izgovarjali na to, da so pridobljeni podatki z GURS-a pravilni sem že napisala pritožbo, vendar tega nisem napisala. A če bo pritožba zavrnjena, misliš, da bodo upoštevali, če še to dam zraven? Pa pismo, nekaj mi ništimalo, če sem dobila vrtec 3x več
|
|
|