nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (27.11.2012 10:05:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux Jaa, jaz tudi komaj čakam praznike [sm=bravo.gif] Čez vikend pravijo, da se bo končno ohladilo in začelo snežiti..upam, da nas tudi v LJ kaj doseže tale snegec. Se mi pa zdi, da bo letos kar cel december v prazničnem vzdušju..delanje voščilnic, peka piškotkov, smrekico bo treba okrasit... [sm=bravo.gif] zunaj vonj po snegu..edino nakupovanje daril v gužvi bo malo bolj smotano..pa bomo že, še vsako leto je šlo [sm=smiley1.gif] Pri meni je glede jemanja vitaminov prevladalo to, da imam tudi sicer bolj občutljiv imunski sistem in sem čisto vedno vse viruske pobrala, pa še veliko sem z otroki in sem jih rajši kot preventivo začela jemati. Poleg tega sem bila zaradi prenove skoz v prahu in mislim, da je kar koristilo. Zdaj, ko so se zadeve umirile in tudi okoli otrok nisem več toliko, pa se mi zdi, da dobim dovolj s hrano ja. Tudi jaz se včasih vprašam, kako smo mi preživeli v tistih časih [sm=smiley36.gif] Pa očitno nam je zelo dobro uspelo [sm=jezicek.gif] jaaaaa! jst bom letos tut mela cajt, da napečem pišotkov [sm=bravo.gif] voščilnice še imam pa od lani. smrekico moramo pa letos kupt novo. lani smo jo meli še pri babici, letos pa bomo imeli čisto svojo [sm=bravo.gif] razmišljam o kakšni malo bolj ekstravagantni obliki. npr. da bi bila žičnata al kj. sj na konc bomo meli pa čisto klasiko [sm=smiley36.gif] letos smo obdarovanja skenslali. darilo dobi samo Brin, midva pa se bova letos odpovedala darilom. že tko so bili stroški z nabavo opreme, januar bo brez ene plače in še najbrž februarnja ne bo nič, ker vprašanje kako dolgo bodo mučkali z odločbo na CSD... študenti itak vedno kratko potegnemo. najbrž bom lično zapakirala piškotke in podarila kaj takšnega. nakupovanje po željah, kot smo imeli prajšnja leta, pa odpade. jaz nekak ne obozujem lih tega casa. vcasih mi je bil zakon, zdaj pa je vse preraslo ze na meje nenormalnega. vsi so nekaj zivcni, pa lufajo, pa kupujejo bedarije. ne mores verjet kak blesavi so ljudje. jaz sem delala v trgovini z medicinskimi pripomocki in so 24.12. prisli ljudje noter s stavkom "dajte kaj imate"...mislim kje je pol smisel obdarovanja. mi imamo ze nekaj let navado, da se na listek napisejo vsi druzinski clani in vsak pol 1 izzreba in tistemu kupi za kakih 30 EUR. se tud malo bolj posvetis, ko ves da mores samo 1 darilo kupit. drugace pa pri nas dobijo vedno otrocki, midva z mojim pa se ne obdarujema nekaj, ker se mi zdi noro to. raje grema na kako dobro vecerjo al pa kaj takega. imamo pa vedno smrekico, ceprav si neke bajne ne mormo privoscit, ker imamo dihurje, ki bi jo podrli...adijo ej, kaka zurka bi bla to. letos morem edino mojega prepricat, da kupima pravo, on je namrec proti, ker pol te iglce odpadajo skoz. je pa treba skoz cistit, da nebi zivalce doble kakih norih idej in jedle to. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|