RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (24.11.2012 19:02:59)

Daj mi prosim posreduj naslov, kje si kupila voziček. Rabim za prijateljico, ki tudi razmišlja, da bi kupila Stokke.

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

jaooo bijoux. jaz bi verjetno kr znorela. Kako gre meni to eno izgovarjanje na živce [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
Midva sva najinega stokka naročila na tej nemški strani, prišparala sva kr veliko denarja, ker je bil dost cenej, dobila točno na datum, ki ga zagotavljajo in tudi denarja niso odtrgali z računa nič prej, dokler voziček ni bil v najinih rokah. Jaz bi šla tja na tvojem mestu, jim povedala, da si naj oni te svoje nadomestne vozičke lepo vtaknejo nekam in da naj ti dobavijo voziček v roku enega tedna, ker je to zavajanje kupcev in jih boš prijavila inšpekciji. Saj pa to ni normalno. [sm=lev.gif][sm=lev.gif] Mogoče boš edino tako kaj dosegla, ker kot zgleda enostavno drugače tukaj ne gre al kaj [sm=zmeden.gif]

nusika2013 še malo, pa bo vsega konec [sm=bravo.gif] po drugi strani pa glej na to tako, da se vedno nekaj dogaja okrog tebe in ti bo tako prej minil čas, da boš objela svojo štručko [sm=9nebesa.gif][sm=duda.gif]

jaz pa sem se končno zmenila za termin akupunkture in začnem prvi teden decembra [sm=bravo.gif]

inigo to sem te želela vprašat, ali če katera druga ve. Kaj ta ribodermin, ki ga imaš ti za Brina ima verjetno vonj po ribah? Vsaj malo arome?

ziček ni bil v najinih rokah. Jaz bi šla tja na tvojem mestu, jim povedala, da si naj

vesper -> RE: Januarke 2013 (24.11.2012 21:10:53)

renata81 evo stran babyonlineshop.de

Bijoux -> RE: Januarke 2013 (24.11.2012 21:42:49)

Ja, zdaj bom počakala do ponedeljka, da vidim, če bojo kakšne novice in če bojo res šli osebno na Poljsko se zment v tovarno. Potem pa težim naprej [sm=hudicek1.gif]..dnevi tko hitro tečejo, da bo vsak čas tukaj januar..

Kako ste kaj drugače? Se dobro počutite? Malčki in malčice veselo brcajo?
Meni se zdi, da se počutim celo bolje kot v drugem trimesečju. Sem sicer utrujena, ampak če se malo usedem ali pa malo poležim, je takoj boljše in potem lahko spet skačem okoli [sm=smiley1.gif]

Bo katera imela mogoče babyshower? Pri nas v družbi sva z organizacijo teh zabav začeli jaz in še ena kolegica in res super izpade. Se je pa meni zgodilo, da bom imela kar dva babyshowerja, prvega že jutri [sm=smiley36.gif]

vesper -> RE: Januarke 2013 (24.11.2012 22:01:18)

bijoux kdaj imaš ti rok?
Glede vozička pa boš videla ja, v kolikor je to res, da bi naj šli na Poljsko se zmenit za njega, pol ga itak moreš v kratkem dobit. Če ne, pa treba it tja in nardit halo [sm=hudicek1.gif]

Moje počutje je tudi sicer ok, sem ful polna energije, le križ me boli in trebuh mi ful otrdeva na čas, ampak to itak mora bit baje [sm=smiley36.gif] Drugače pa naš otrok tako brca, da je joj, me kr boli že prav. Ful se razteguje noter, kot da mu je dolgčas ali kaj [sm=jezicek.gif]
Aja, pa da seveda ne pozabim na zgago, ta pa mi daje vetra [sm=lev.gif][sm=lev.gif]

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (24.11.2012 22:05:50)

Jaz bi samo spala cele dneve... Dobesedno.

O babyshowerju še razmišljam, prvič sem ga mela (kolegice smo se dobile pri meni no, nismo pa kakih iger organizirale, pač babji čvek), zdaj pa se mi ga ne ljubi organizirat... Saj sem rekla, da sem na višku lenobe ne...
Kako to zgleda pri vas?

Bijoux -> RE: Januarke 2013 (24.11.2012 22:57:48)

Rok imam 20. 1. [sm=smiley1.gif]

Babyshower..ja me se tega kar resno lotimo [sm=smiley36.gif] Nosečka je razbremenjena posebne organizacije, edino kar je, po navadi poskrbi za pijačo in/ali prigrizke..odvisno, kako se zmenimo. Po večini se organizira kar pri nosečki doma, organizatorka(-e) okrasi(-jo) prostor, poskrbi se za sladico - kar je po večini kar torta, ki je na nek način povezana z [sm=duda.gif]. Malo je odvisno od števila povabljenih, ampak v vsakem primeru organizatorka tudi zbira denar (do zdaj smo zbirale tam okoli 10€ na osebo - kar je verjetno realno tudi znesek, ki bi ga zapravila vsaka sama za neko darilce) in potem se nosečki kupi neko skupno darilo oziroma več manjših daril. Se pa tudi po navadi pozanima, če ima nosečka še kakšno posebno željo ali če česa mogoče še nima, pa bi ji res prav prišlo.
Pri eni kolegici smo res super naredile, povabila je celotno skupino s faksa, bilo nas je 15 in smo morale najeti en prostor. Poskrbele smo pa res za vse..od hrane, pijače, okraskov in seveda za en velik kup daril.
In ja, najpomembnejše, za nosečko in tudi vse ostale udeležene se pripravi nekaj igric, vse v povezavi z [sm=duda.gif]. Na tem babyshowerju, ko nas je bilo tako veliko, smo celo točkovale vsako igrico in zmagovalki na koncu podarile priznanje. Pa še vsaka udeleženka je dobila neko simbolno darilce, ker je prišla - naprimer majhno dišeče milce - res minimalen strošek, ampak lepa pozornost [sm=smiley1.gif]

Meni je to res v užitek organizirati [sm=smiley36.gif] Komaj pa čakam, da vidim, kaj so zdaj pripravile meni, ker pridno skrivajo vse podrobnosti [sm=smiley36.gif]

neonaia -> RE: Januarke 2013 (24.11.2012 23:41:53)

hej punce!

tok da sporočim, da sm predvčerajšnjim začela pit malinov čaj! sm pa v 33. tednu. prodajalka mi je rekla da naj bi se začel pit vsaj 6,7 tednov pred porodom...da pa ni nč narobe če ga prej oz. tut če bi ga celo nosečnost pila, nebi blo nč narobe.ne sproži poroda, ampak pripravi maternični vrat, da je bolj prožen in porod hitreje in lažje steče [sm=ocala.gif]

kako je pa s črpalkami za mleko? ima kera izkušnje? zdi se mi zelo praktično da bomo lahko skočile kam in pustile tamale z očijem k bo mel pripravljeno mamino mleko [sm=smiley36.gif]
..seveda to pol...po kakšnemu mesecu...al kok?

moj buši je pa kot vaši...na polno se premika! tamala je zlo živahna (tut ponoči) in že komi komi čakam, da jo vidm in pocrklam [sm=sloncek.gif]
pa sej zdej bo december in bo ful hitr minil...

lahko nočko vsem[sm=zaspan.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (25.11.2012 8:22:21)

hei punce.

to pa je ful dobro z babyshowerjem. po moje more biti zabavno. ful dobra ideja je to. upam, da bos uzivala :)

pri meni je isto z mojo soncico. skoz se nekaj premika, pa rita. sam ko pa je malo pri miru, pa so ze bozam, pa malo pikam, da vidim, ce je vse ok :) hihihi....res komaj cakam, da jo bom lahko drzala v rokah.

jaz pa bom naslednji teden zacela piti malinov caj. saj po moje res ne more sproziti poroda. sicer pa kaj vse poslusas kaj vse bi ga naj sprozilo, bi ze tak vse mogle roditi. eni imajo res nore ideje :)

Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 8:51:44)

nusika - huraaa! pa sj smo tko vedle od začetka, a ne? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bijoux - drek pa tti vozički! [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] očitno januarke nekak nimamo najbolj sreče. z izjemo vesper [sm=smiley36.gif] ti se kr razkuri in zahtevaj vse možno, malo jim zagrozi s svetom potrošnikov - se prec zmigajo!

vesper - a pol že veselo furate po stanovanju? a n kk je fajn? [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] sam men ga je pol dragi lepo zapakiral nazaj v škatlo in dal na omaro [sm=zmeden.gif] tko, da buljim samo v škatlo... in se spominjam kako fajn je [sm=jezicek.gif]

ribodermin - ja, ma malo vonja. ampak ne smrdi! ima tak blag vonj... ne vem kk ti naj opišem. ni kot konzerva rib al pa tune [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] je lepi vonj. ni moteče.

naj vam povem še eno veselo novico [sm=bravo.gif] včeraj se je našemu pobiču koilcalo in mami je to čutila! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pa ne sam mami, tut ati [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] prvič, reeeeees prvič, da sm to čutila. Brinu se nikol ni kolcal, al pa se u je tk kolcal, da jst nism čutla. se mu pa zdj tolk bolj.

babyshower - noup! nimamo te navade. žal... bi pa mela ja. najbrž bova šle samo s prijateljico na večerjico al kj tko.

neonaia - kak je pa kj okus? a je sprejemljiv al ga treba brez dihanja eksat? morm tut jst it kupit. pri Brinu ga sicer nism pila, zdj bom pa probala. bo šlo še hitrej kot pr Brinu (sm prvič rodila v 3 urah). [sm=smiley36.gif]

črpalke za mleko - jst sm mela 3. mela sm najprej tommee tippee, pa je bla ok. pol sm kupila aventovo in sm jo vrnila, ker je bila katastrofa! in pol sm kupila od MAM in je bla enkratna! si lahk celo moč vakuma naštimaš in mi je bla res zakon. sm si pa kr dost črpala. na začetku zato, kr sm mela take viške mleka, da je blo noro, kasneje, če sm šla na faks, da so malemu dali moje mleko in potem na koncu, ko se je mali odstavu in sm js upala, da si premisli, pa sm si črpala, da bi mleko ostalo... no, pa pol ni pršu nazaj, jst sm pa tut vse skup opustila. in zdj bom kupila MAMovo. kr jo bom zihr potrebovala. majo jo pa sam v Pikapolonici. če si njihov član je celo cenej...

evo, še zadnji teden v službi, potem pa "počitnice"... upam, da mi hitro mine.

Mala BB -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 9:33:01)

Zdravo vsem, upam da je za vami lep vikend. Punce nekaj me zanima - a so se vaši otročki že obrnili? Sem v 34. tednu in mali veselo sedi na ritki, brca, uživa in se razteguje. Ste že kaj razmišljale o zunanjem obratu ali bi se odločile kar za CR?

Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 9:41:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Zdravo vsem, upam da je za vami lep vikend. Punce nekaj me zanima - a so se vaši otročki že obrnili? Sem v 34. tednu in mali veselo sedi na ritki, brca, uživa in se razteguje. Ste že kaj razmišljale o zunanjem obratu ali bi se odločile kar za CR?

ja, se je že obrnil. je pa bil do nekje 30. tedna na riti... sem prav čutila kako se je obrnil...

glede zunanjega obrata - more bit dovolj plodovnice. če je ni dovolj, ne gre. zdaj, če bi mogla it na zunanji obrat, se defenitivno odloči zanj. baje ni prijetno, ampak tistih par minut boš že nekako zdržala, je še vedno lažje kot CR, ki je cela operacija. mislim pa da ge ne delajo v vsaki P. pa saj to ti bo tako tvoja G povedala kako in kaj. sem malo brala pri decemberkah - tam je šla ena na zunanji obrat, pa ji šlo... malo preberi ali pa jo kontaktiraj kako je bilo.

Dada81 -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 9:52:31)

Jutro,....

tudi naša beba je živa, da joj, kobaca in se premetuje, da je moj trebuh kot valovito morje,[sm=smiley36.gif]
Jutri imam ta pregled v rizični, da vidimo kaj je s trebuškom našega dojenčka.....
Zanima me,ali ima katera izkušnje z vozičkom LUX FOR KIDS?
Kaj ste kaj razmišljale o onem porodnem gelu Dianatal?

Lepo se imejte....in lep ponedeljkov dan,...sicer jaz še kr gagam po službi, ampak bom počasi že začela odštevat dneve....

fjonda -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 10:16:08)

Mala BB, jaz sem v 32T in mala še kar sedi. [sm=zmeden.gif] Je sedela tudi prva in sem probala tudi z zunanjim obratom, sam ni šlo. Sem poskušala tudi rodit v medenični, pa spet ni šlo. [sm=smiley1.gif] Ni pa ta obrat nič tako groznega. Vsaj meni se ni zdelo, no. Mogoče je malce neprijetno, ker me tako skrbno in nežno božamo trebuhe, oni pa kar konkretno grabijo, ni pa res nič groznega in bolečega. Pričakujem, da bomo tudi v drugo probali dete obrnit, če pa ne bo šlo... carski. Ni druge.
Uživajte!

Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 10:18:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Dada81

Jutro,....

tudi naša beba je živa, da joj, kobaca in se premetuje, da je moj trebuh kot valovito morje,[sm=smiley36.gif]
Jutri imam ta pregled v rizični, da vidimo kaj je s trebuškom našega dojenčka.....
Zanima me,ali ima katera izkušnje z vozičkom LUX FOR KIDS?

Lepo se imejte....in lep ponedeljkov dan,...sicer jaz še kr gagam po službi, ampak bom počasi že začela odštevat dneve....

a ni to fajn, ko so tk živahni? men je tk všeč, ko ga res vseskozi čutim [sm=9nebesa.gif] jst sam upam, dan e bo taka norišnica, ko se rodi... takrat bi bla pa vesela, če bi tu in tam dal kj mir [sm=smiley36.gif] ampak kot reče moja mati: želeli ste, poslušajte.

lux for kids - sm že slišala, malo pogledala po netu, v živo pa sem že gotovo videla kakšnega, ampak ne da bi vedela zdaj točno kateri je... meni se zdijo tako ogromni. mi niso všeč. si ga že videla v živo, sprobala kj?

dianatal - ne. se mi zdi cela reklama, haska pa nič. ne vem... se mi zdi, da tudi ne gre kaj preveč v uporabo in da se ne kupuje na veliko. sj je tut cena taka. jst mislim,da ti s stvarmi v P lahk dost dobr pomagajo, tako da se za to zagotovo ne bom odločila.

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 10:18:32)

Dan. Za nami kar naporen vikend, včeraj smo šli na en mini izlet, smo šli kupit košek za malo bibo (rabljeno). Tako da zdaj imamo vse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Danes sem mela pregled. Kot kaže bo CR, ker se posteljica še ni dvignila dovolj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Biba pa je ok, mičkeno prehiteva v rasti (ima tudi malo večji trebušček, pa ni nič komplicirala), spola pa ni upala potrdit, ker je mela nek slab UZ. Naslednji pregled čez 3t.

Dada81 -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 10:29:18)

Ja, drži, da ima lux for kids velika k olesa in je malo večji od ostalih. Videla sem ga v ivo-trgovno imajo v city Maribor v kleti, ampak glede na to, da imamo doma še en košček neasvaltirane ceste, se mi kolesa zdijo primerna.

Glede gela pa ja,..niti ga ne dobiš v vsaki lekarni,....drag je,..sem pa slišala, da je učinkovit, da si bolj prožen,se ne raztrgaš,..ene 4 so mi že rekle, da je ok,....glede tega se bom še odločila.

Drgače sem pa v 31t in je naša beba že kak mesec obrnjena dol,...ampak še vedno obstaja možnost da se obrne nazaj, tak mi je g rekla,...se pa tud lahko v zadnjem tednu obrnejo dol.....

Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 10:48:16)

Ja, drži, da ima lux for kids velika k olesa in je malo večji od ostalih. Videla sem ga v ivo-trgovno imajo v city Maribor v kleti, ampak glede na to, da imamo doma še en košček neasvaltirane ceste, se mi kolesa zdijo primerna.

Glede gela pa ja,..niti ga ne dobiš v vsaki lekarni,....drag je,..sem pa slišala, da je učinkovit, da si bolj prožen,se ne raztrgaš,..ene 4 so mi že rekle, da je ok,....glede tega se bom še odločila.

Drgače sem pa v 31t in je naša beba že kak mesec obrnjena dol,...ampak še vedno obstaja možnost da se obrne nazaj, tak mi je g rekla,...se pa tud lahko v zadnjem tednu obrnejo dol.....

ja ja, morš preštudirat kje ga boš največ uporabljala. tut mi ga bomo fural po makedamu - urejenem, večinoma bo pa mesto, tako da "traktorja" ne rabimo [sm=smiley36.gif] ko bosta kupovala, ga ne pozabit probat dat u avto pa to... da ne bota pol ugotovila, da vama u prtljažnik ne bo šel.

glede obračanja nazaj so pa tako majhne možnosti... enako kot, da se bo v zadnjem tednu pa obrnil na glavo. imajo že tako malo prostora, vedno manj je plodovnice in se ne more obrnit. ne gre. zato so tudi zunanji obrati vprašljivi. se pa defenitivno splača probat.

Rose Bay -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 11:30:11)

V kranjski porodnišnici stane 40€. Jaz prej nisem razmišljala, da bi ga uporabila, potem sem malo prebrala o tem in zdaj me kar mika, sploh glede na ceno.
Je pa res, da se tudi meni zdi, da že narava sama poskrbi, da vse štima tam spodaj [sm=smiley36.gif]. Če ne pa laneno seme jest, to baje tudi pomaga, da se tvori več sluzi.

Jaz pa sploh ne vem kako je naše dete obrnjeno [sm=zmeden.gif]. Zdaj sem ga par dni čutila čisto spodaj, kot da bi me v mv brcal ali pa v mehur. No zdaj me spet brca pod rebri in v zgornjem delu trebuha. Predvidevam da je na glavico obrnjen. Pregled imam drug teden, ampak lege mi sigurno ne bo gledala, ker sem naročena na uz šele v 34. tednu. Bomo takrat videli kako pa kaj.

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 12:11:23)

pozdravcek!

moja je ze kr lep cas obrnjena na glavo in bo po moje tud tak ostala. bogi revi se ene 3-4 krat na dan kolca, tako da skoz nekaj poskakuje. drugace pa se ponavadi zjutraj zbudi lih malo pred mojo budilko in me zacne brcati, tako da vem da bo pocasi zvonilo :) drugace je vse ok zaenkrat. v cetrtek imam spet UZ v bolnici, pa se naslednji teden pri moji G. Mogoce se bo keri zdelo noro, sam se jih sploh ne veselim, ko sem bla zdaj 2 tedna tako na trnih. pol pa spet kaj komentirajo in se spet sekiram. po moje je to od G odvisno. sem lih v petek zvedla, da je od kolegice tamali imel celo nosecnost vecjo glavico, pa niso nic komplicirali, evo mene pa takoj v B pa na milijon ultrazvokov, pa amnio....me kr mine, ko se nazaj spomnim.

Inigo jaz tud se cist malo delam...se samo 2 tedna. komaj cakam, da bom doma :) jeeeej!

eno vprs...a vas tud proti popoldnevu in zvecer tak trebuhi bolijo? jaz dobim cist trdega in komaj sedim. cez noc je pol ok, pol pa spet ob kakih 3, pa do vecera.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 12:25:55)

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

pozdravcek!

moja je ze kr lep cas obrnjena na glavo in bo po moje tud tak ostala. bogi revi se ene 3-4 krat na dan kolca, tako da skoz nekaj poskakuje. drugace pa se ponavadi zjutraj zbudi lih malo pred mojo budilko in me zacne brcati, tako da vem da bo pocasi zvonilo :) drugace je vse ok zaenkrat. v cetrtek imam spet UZ v bolnici, pa se naslednji teden pri moji G. Mogoce se bo keri zdelo noro, sam se jih sploh ne veselim, ko sem bla zdaj 2 tedna tako na trnih. pol pa spet kaj komentirajo in se spet sekiram. po moje je to od G odvisno. sem lih v petek zvedla, da je od kolegice tamali imel celo nosecnost vecjo glavico, pa niso nic komplicirali, evo mene pa takoj v B pa na milijon ultrazvokov, pa amnio....me kr mine, ko se nazaj spomnim.

Inigo jaz tud se cist malo delam...se samo 2 tedna. komaj cakam, da bom doma :) jeeeej!

eno vprs...a vas tud proti popoldnevu in zvecer tak trebuhi bolijo? jaz dobim cist trdega in komaj sedim. cez noc je pol ok, pol pa spet ob kakih 3, pa do vecera.

ti čist verjamem, da maš že poln kufer teh UZ. ko je preveč, je preveč. in takrat si že naveličan in sploh ni več zanimivo.

jst kr čutim utrujenost proti koncu dneva. če se le da, ko pridem iz službe, pol urce malo odležim, da lahko funkcioniram do večera. sicer pa zvečer stokam za vsemi možnimi bolečinami: boli me želodec, zgaga me peče, boli me pr jajčnikih - malo celo peče, rebra tk al tk... in potem se prekladam po kavču sem in tja, dokler nism že sama na sebe jezna in grem spat [sm=jezicek.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 13:03:14)

pri meni je zjutraj vse super. pol pa gre navzdol. ce prehitro hodim me zacne cel spodnji del trebuha bolet, tam okoli 3 postane cist trd in valda da ni prijeten obcutek, tak da zvecer ze komaj pokonci sedim. ko pa se vlezem v postlo, pa ni polozaja, da bi mi pasal, seveda se poleg razmisljam, da bi bila cimvec na levem boku, o bolecinah v hrbtenici pa tak boljse, da ne govorim. hehehe...zdaj sem tak napisala, kot da sem adijo. saj ni tolko hudo, sam sem mislila, ce imate druge tud take probleme.

araucaria -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 13:09:46)

Zivjo punce,

Lustno vas je brat:) Jaz sem danes doma, ker sem staknila nekje prehlad. Na sreco brez vrocine. Popoldne grem k dohtarju, da mi napise potrdilo za par dni pocitka doma in preveri ali je s pluci vse ok - to me najbolj skrbi po 3eh pljucnicah... Mi bo cist pasal, da bom par dni doma, ker se mi zdi, da sem zadnje tedne vedno nekam hitela, stres v sluzbi pred koncem leta in nespecnost - se znam zbudit ob 4ih ali 5ih zjutraj in imam oci odprte kot sova, spat grem pa okoli polnoci.

Tasco sem dala na hladno zarad imena:), zgaga manj pece, pa tudi tablete proti zgagi sem nabavla, sedaj sem pripravljena. Zamenjala sem tablete dodatek vitaminov in mineralov, ker je v drobnem tisku pisalo, da so brez kalcija, pa sem potem doma ugotovila, da na skatli pise, da je kalcij vseeno notri. Bomo videli kako bo, zaenkrat ok; imam pa problem, ker imam prevec kalcija v telesu, pa ce ga potem vnesem se dodatno, mi ga zacne telo iz kosti crpat, ker ga je prevec, to pa boliiiii, boliiiii, najveckrat iz zapestja, roke, rame ali prstov... vglavnem sklepov... zurka!

In v soboto mi je slo konco it malo v shopping, pa sem nabavla bodije, pizame in pajace... jeeeej! Enih 10 kosov vsakega bo ok, a? Inigo je nekje napisala, da priporoca za vsak dan v tedno po 2. Bo ze vedela, men se zdi veliko, bom videla, drgac pa po internetu narocim ali pa dragega posljem v shopping - to bi bilo zabavno videt:)

Bodite lepo:)

Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 13:46:20)

IZVIRNO SPOROČILO: araucaria

Zivjo punce,

Lustno vas je brat:) Jaz sem danes doma, ker sem staknila nekje prehlad. Na sreco brez vrocine. Popoldne grem k dohtarju, da mi napise potrdilo za par dni pocitka doma in preveri ali je s pluci vse ok - to me najbolj skrbi po 3eh pljucnicah... Mi bo cist pasal, da bom par dni doma, ker se mi zdi, da sem zadnje tedne vedno nekam hitela, stres v sluzbi pred koncem leta in nespecnost - se znam zbudit ob 4ih ali 5ih zjutraj in imam oci odprte kot sova, spat grem pa okoli polnoci.

Tasco sem dala na hladno zarad imena:), zgaga manj pece, pa tudi tablete proti zgagi sem nabavla, sedaj sem pripravljena. Zamenjala sem tablete dodatek vitaminov in mineralov, ker je v drobnem tisku pisalo, da so brez kalcija, pa sem potem doma ugotovila, da na skatli pise, da je kalcij vseeno notri. Bomo videli kako bo, zaenkrat ok; imam pa problem, ker imam prevec kalcija v telesu, pa ce ga potem vnesem se dodatno, mi ga zacne telo iz kosti crpat, ker ga je prevec, to pa boliiiii, boliiiii, najveckrat iz zapestja, roke, rame ali prstov... vglavnem sklepov... zurka!

In v soboto mi je slo konco it malo v shopping, pa sem nabavla bodije, pizame in pajace... jeeeej! Enih 10 kosov vsakega bo ok, a? Inigo je nekje napisala, da priporoca za vsak dan v tedno po 2. Bo ze vedela, men se zdi veliko, bom videla, drgac pa po internetu narocim ali pa dragega posljem v shopping - to bi bilo zabavno videt:)

Bodite lepo:)

ja sj ko zložiš cote na kup, je res dost. ampak sam če poštudiraš... bo kj kakec šel čez pleničko, pa se bota mogla cela preoblečt. pa se bo pobruhal, ker se bo preveč napokal, pa se bo spet treba preoblečt... pridejo take situacije. pridejo pa dnevi, ko bi lahk mel 3 dni isti pajac gor [sm=smiley36.gif] tko ga boš mogla včasih po 4x na dan preoblečt, včasih pa niti 1x ne.

Dada81 -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 13:58:12)

Nusika tud mene boli spodnji del trebuha,..tam nekje od 13-15h me začne bolet, ampak čisto spodaj,..meni je g rekla, da je to od sedenja ( imam namreč sedeče delo) naj se probam čimvečkrat vstat in naredit kakšen korak,..je pa rekla naj spijem 2 magnesola na dan,..enega zjutraj, enega pa okoli 12h,..in se mi zdi da mi je boljše.
In ko pridem domov, grem obvezno mal počivat,pol je pa boljše,..da o kobacanju zvečer po kavču niti ne govorim,ko mi nič ne paše,..spim pa tak z 4 pojštri, da se mi že moj smeji. 1 velikega in 1 majhnega pod glavo, enega pod trebuh,enega med noge,...huh,...ni nam lahko,..ampak vse,vse za naše bebe :)

Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 14:00:35)

Nusika tud mene boli spodnji del trebuha,..tam nekje od 13-15h me začne bolet, ampak čisto spodaj,..meni je g rekla, da je to od sedenja ( imam namreč sedeče delo) naj se probam čimvečkrat vstat in naredit kakšen korak,..je pa rekla naj spijem 2 magnesola na dan,..enega zjutraj, enega pa okoli 12h,..in se mi zdi da mi je boljše.
In ko pridem domov, grem obvezno mal počivat,pol je pa boljše,..da o kobacanju zvečer po kavču niti ne govorim,ko mi nič ne paše,..spim pa tak z 4 pojštri, da se mi že moj smeji. 1 velikega in 1 majhnega pod glavo, enega pod trebuh,enega med noge,...huh,...ni nam lahko,..ampak vse,vse za naše bebe :)

hahahaha [sm=smiley36.gif] nekak tk je pomoje kr pr vseh. sj še mal, pa bomo lažje spale... [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>