Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.11.2012 13:46:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: araucaria Zivjo punce, Lustno vas je brat:) Jaz sem danes doma, ker sem staknila nekje prehlad. Na sreco brez vrocine. Popoldne grem k dohtarju, da mi napise potrdilo za par dni pocitka doma in preveri ali je s pluci vse ok - to me najbolj skrbi po 3eh pljucnicah... Mi bo cist pasal, da bom par dni doma, ker se mi zdi, da sem zadnje tedne vedno nekam hitela, stres v sluzbi pred koncem leta in nespecnost - se znam zbudit ob 4ih ali 5ih zjutraj in imam oci odprte kot sova, spat grem pa okoli polnoci. Tasco sem dala na hladno zarad imena:), zgaga manj pece, pa tudi tablete proti zgagi sem nabavla, sedaj sem pripravljena. Zamenjala sem tablete dodatek vitaminov in mineralov, ker je v drobnem tisku pisalo, da so brez kalcija, pa sem potem doma ugotovila, da na skatli pise, da je kalcij vseeno notri. Bomo videli kako bo, zaenkrat ok; imam pa problem, ker imam prevec kalcija v telesu, pa ce ga potem vnesem se dodatno, mi ga zacne telo iz kosti crpat, ker ga je prevec, to pa boliiiii, boliiiii, najveckrat iz zapestja, roke, rame ali prstov... vglavnem sklepov... zurka! In v soboto mi je slo konco it malo v shopping, pa sem nabavla bodije, pizame in pajace... jeeeej! Enih 10 kosov vsakega bo ok, a? Inigo je nekje napisala, da priporoca za vsak dan v tedno po 2. Bo ze vedela, men se zdi veliko, bom videla, drgac pa po internetu narocim ali pa dragega posljem v shopping - to bi bilo zabavno videt:) Bodite lepo:) ja sj ko zložiš cote na kup, je res dost. ampak sam če poštudiraš... bo kj kakec šel čez pleničko, pa se bota mogla cela preoblečt. pa se bo pobruhal, ker se bo preveč napokal, pa se bo spet treba preoblečt... pridejo take situacije. pridejo pa dnevi, ko bi lahk mel 3 dni isti pajac gor [sm=smiley36.gif] tko ga boš mogla včasih po 4x na dan preoblečt, včasih pa niti 1x ne.
|
|
|
|