Inigo -> RE: Januarke 2013 (28.11.2012 9:50:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dada81 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: Dada81 hja,...pol pa res ne vem no,...nusika2013,..kdaj si ti mela zadnji dan menstruacije? Kdaj imaš rok? Mah ja, saj ne more bit nič strašnega,po mojem, samo si pa vseeno v skrbeh,..madona pol jim pa zaupaj,če ti za vsako rečejo drugače,....Drugače pa ja, hodim v dabetično ambulanto, inzulin imam po potrebi,če bi se mi slučajno kaj dvignilo, drugače imam pa enote v mejah normale. lej tule maš eno aplikacijo za izračun: http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Mini%20nosecniski%20koledarcek.html če maš to 1.2., si zdj noseča 30 tednov in 5 dni. glede meritev je pa tko en čufimufti. vsak drgač. sj ni možno prav izmerit. je le informativno oziroma okvirno... niti se ne moreš glede na datum zadnje M zanašat. ker otroc različno rastejo in se razvijejo. eni se malo prej, drugi pa še rabijo kakšen teden ali dan zraven. šolski primer tega sm jst zdle... mam 3 roke postavljene [sm=smiley36.gif] Hvala za link....sem vpisala datume,in ja, 30t5dni, mogoče se res ni za sekirat,...držala se bom navodil ( stroga dieta) pa bomo vidli kaj bo čez 3 tedne....ni mi drugega,...sem pa lačna kot volk [sm=jezicek.gif], ampak dojenček je baje tud iz zaloge,zaloge pa zlepa ne bo zmanjkalo [sm=smiley2.gif] probaj se držat kar so ti rekli... ampak ne stradaj. hrustaj kake japke al kj, od tega ti ne bo cukr podivjal [sm=smiley1.gif] kk ste pa kj s kilami? jst trenutno sm na +10 al tam nek.
|
|
|
|