RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

nitta -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 9:26:11)

Da se malo javim in da malo poklepetamo... Naša migica v trebuščku se je zgleda odločila da mamici pokaže vse kar zna, tako da že par dni kasiram konkretne brcke 24/7. Do zdaj sem super spala, to noč pa sem se samo obračala med tem ko je tamičkena trenirala borilne veščine :) v petek sva bila na CSD in dobila vse obrazce ki jih morava izpolniti, toliko je teh papirjev da je groza in če ne greš direkt tja, si kot tak lolek ki nimaš pojma, ker nikjer točno ne povedo. Danes greva v šolo za starše, morava it v Brežice ker imajo samo tukaj normalno uro, ob 17h, Novo mesto ima predavanaj že ob 14h (glede na to da jst delam v Lj do 15h in moj do 14h v NM, nama je ta ura čisto mimo). Imajo pa meni zelo zanimiv program, nisem vedela da se tako razlikujejo med seboj, tukaj imamo 4 predavanja in to sta 2 o porodu in vsem kar spada zraven pa potem nega novorojenčka in dojenje. Se mi nekako zdi to tudi najbolj pomembno v tem trenutku... In po vsakem predavanju imamo še nekaj nasvetov v zvezi s telovadbo med in po nosečnosti.
Zakaj mi vsi pravijo da sm okroglolična postala...a ne vedo da to ni ravno kompliment [sm=smiley36.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 9:38:49)

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Da se malo javim in da malo poklepetamo... Naša migica v trebuščku se je zgleda odločila da mamici pokaže vse kar zna, tako da že par dni kasiram konkretne brcke 24/7. Do zdaj sem super spala, to noč pa sem se samo obračala med tem ko je tamičkena trenirala borilne veščine :) v petek sva bila na CSD in dobila vse obrazce ki jih morava izpolniti, toliko je teh papirjev da je groza in če ne greš direkt tja, si kot tak lolek ki nimaš pojma, ker nikjer točno ne povedo. Danes greva v šolo za starše, morava it v Brežice ker imajo samo tukaj normalno uro, ob 17h, Novo mesto ima predavanaj že ob 14h (glede na to da jst delam v Lj do 15h in moj do 14h v NM, nama je ta ura čisto mimo). Imajo pa meni zelo zanimiv program, nisem vedela da se tako razlikujejo med seboj, tukaj imamo 4 predavanja in to sta 2 o porodu in vsem kar spada zraven pa potem nega novorojenčka in dojenje. Se mi nekako zdi to tudi najbolj pomembno v tem trenutku... In po vsakem predavanju imamo še nekaj nasvetov v zvezi s telovadbo med in po nosečnosti.
Zakaj mi vsi pravijo da sm okroglolična postala...a ne vedo da to ni ravno kompliment [sm=smiley36.gif]

predavanja se res ful razlikujejo. ko sm prvič v MB poslušala je bla čist druga zgodba kot zdaj v Velenju. V MB mi je blo velik bolj všeč.

a da si okroglolična? hahahaha [sm=smiley36.gif] ti sam reč, da se jim to zdi zarad trebuha. jst sm pa zadnč znanko srečala in mi je rekla, da sm pa dj že precej okrogla, v bistvu mi je rekla, da sm bajsika. in pol pojamra, da se je ona tut zredila... in kr je bla tk grozn pametna, ji pa tut jst nism ostala dolžna in sm rekla, da men bo januarja v parih urah tole dol šlo, kaj pa njej?! no, in sm jo u trenutku utišala. tolko o komplimentih... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 9:39:56)

a vam še neki povem? danes je 14 tednov vozek naročen... tolko o njihovih 4 do 6 tednih... [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]

nitta -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 9:43:41)

hihi, dobro si jo :D ma meni te baročne linije nikakor niso všeč [sm=smiley36.gif] ampak se tolažim da imam potem do poletja dovolj časa da stvar spravim nazaj v moje mere, imam motivacijo da imam prelepe cote od prej da bi jih stran vrgla, pač hlače ne moreš širit, rit pa lahko zmanjšam :)

Aja še eno vprašanje, ta vikend grem po previjalno torbi in jo napolnim (zihr je zihr), pa glede na to da zraven Bogabooja nisem dobila torbe, me zanima če sploh obstaja? če ne...kje že naj dobim kako lepo, ki ne zgleda kot del otroške sobe, jo bo lahko kdaj nosil tudi moj dragi in ne izgleda kot šolska torba :) iamva namen it v Zagreb, upam da bo tam kaj več izbire. Pa še to iščem, en lep tepih za otroško sobico, v obliki kake rožice ali kaj podobnega, pa ne najdem nič pametnega ali pa je drago kot žafran...

Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 9:56:33)

hihi, dobro si jo :D ma meni te baročne linije nikakor niso všeč [sm=smiley36.gif] ampak se tolažim da imam potem do poletja dovolj časa da stvar spravim nazaj v moje mere, imam motivacijo da imam prelepe cote od prej da bi jih stran vrgla, pač hlače ne moreš širit, rit pa lahko zmanjšam :)

Aja še eno vprašanje, ta vikend grem po previjalno torbi in jo napolnim (zihr je zihr), pa glede na to da zraven Bogabooja nisem dobila torbe, me zanima če sploh obstaja? če ne...kje že naj dobim kako lepo, ki ne zgleda kot del otroške sobe, jo bo lahko kdaj nosil tudi moj dragi in ne izgleda kot šolska torba :) iamva namen it v Zagreb, upam da bo tam kaj več izbire. Pa še to iščem, en lep tepih za otroško sobico, v obliki kake rožice ali kaj podobnega, pa ne najdem nič pametnega ali pa je drago kot žafran...

men se ni primlo nikjer drge kot zgornji del nog. mislim maščevje. tam sm se res zredila. ampak ne ful. tole bom kamot do poletja dol dala. po trebuhu, rokah pa nič. tudi v obraz ne. sm kr srečka. ampak, sj še nismo konc, ne?! [sm=smiley13.gif]

previjalna torba - men je to ful potrata denarja. sm jo mela pr Brinu pa sm jo mela bolj za okras kot kaj drugega. previjalne podloge ne boš rabla (ga boš previla doma, če pa greš h komu, pa ga boš ruknala na kavč in previla, v NC maš previjalne mize, ki jo pokriješ s tetra pelnico in je rešeno...), in pol imaš še nevem koliko prostora za... kaj že?! brezveze. jst sm pol kupila malo večjo toaletno torbico in jo dala v spodnjo košaro. v to torbico sm dala pa 2 tetra plenici, par pleničk, kremico za rit in mokre robce. drugega pa ne potrebuješ. in zakaj bi potem potrebovala celo torbo? bugaboo ima pa še sploh spodaj tako veliko košaro, da ti gre notr še malica zate in malega, flaška zate in malega, kj za preoblečt... telefon in denarnico boš pa najbrž tko mela v svoji torbici. jst ponavad nosim tele za čez telo obesit. sm se tk navadla, kr z malimi otroki ne morš letat okol z enoročajkami [sm=smiley36.gif] in če te že moti, to svojo obesiš na ročaj vozička in je. če pa kam greš za cel dan, pa je itak bolj praktično naložit vse potrebno v kak nahrbtnik. to so moje izkušnje in se mi zdi res bv. pa itak to še lahk kasnej kupiš, če boš vidla, da ti manjka.

sm že mal pozabla... kakšne barve maš ti bugabooja?

nitta -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:03:11)

Naš je bež-roza kombinacija, no tista njihova roza je skoraj že ciklam. Imaš prav glede previjalne, bolše da vse nabažem v en nahrbtnik in pripravil za v porodnišnico, al pa še bolše, kako majhno potovalko :D Jst vem da sem dobila boke, ker jih prej nisem imela-logično da so se pojavili, al je moglo telo nardit prostor, in bedrce tut, se mi zdi da isto pojem kot prej ampak ker se manj gibljem in ker to moje telo 100% izkoristi delež vnešenih kalorij :P se mi pač pozna...trebuh pa je tako trd da mislim da ni maščevja, sploh ker se tako lepo vidi dete ko se kam zgužva, lahko kar rečeš kje je glavica ali pa rita in kam gredo nogice, ker je kot tak rogljiček, potem pa vleče moj bogi popek (ki si ni čisto nič več podoben) v vse smeri :D
Kaaaj 14 tednov? kaj so hecni malo??? eh saj sploh ne rabiš komentirat....

Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:11:53)

Naš je bež-roza kombinacija, no tista njihova roza je skoraj že ciklam. Imaš prav glede previjalne, bolše da vse nabažem v en nahrbtnik in pripravil za v porodnišnico, al pa še bolše, kako majhno potovalko :D Jst vem da sem dobila boke, ker jih prej nisem imela-logično da so se pojavili, al je moglo telo nardit prostor, in bedrce tut, se mi zdi da isto pojem kot prej ampak ker se manj gibljem in ker to moje telo 100% izkoristi delež vnešenih kalorij :P se mi pač pozna...trebuh pa je tako trd da mislim da ni maščevja, sploh ker se tako lepo vidi dete ko se kam zgužva, lahko kar rečeš kje je glavica ali pa rita in kam gredo nogice, ker je kot tak rogljiček, potem pa vleče moj bogi popek (ki si ni čisto nič več podoben) v vse smeri :D
Kaaaj 14 tednov? kaj so hecni malo??? eh saj sploh ne rabiš komentirat....

waw, ful fajn. tista ciklamna je fuuuul lepa [sm=bravo.gif]

čak, ka zdj ti rabiš torbo za porodnišnico al previjalno torbo za na vozek? kr za v porodnišnico mam jst mali kufer spakiran... ne maram torb. kufer si lahk lepo pelem za seboj - čista razvada, sj ni drugo. pa lepš so stvari not zložene. [sm=smiley36.gif]

nitta -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:22:29)

pa ja jst sm mislila to vse v enem met, torbo za v porodnišnico in potem še kot previjalno, pa mislim da ne bo dovolj :) bolše mali kufer pa da najdem stvari na hitro potem v porodnišnico, ko bom tak cela zgublena :D jst že če sm samav bolnici se ne znajdem, kaj šele ko bomo obe :) jojoj sej pol se pač nasmejim tem mojim "biserom" in si mislim da nisem edina kokoš :D Kako ste kaj pri vas inigo? tisto alarmantno stanje prejšenga vikenda se je sedaj čisto umirilo? kdaj imate pregled naslednjič, pri najini najbolši ginekologinji (res mi je fajna, čeprav je stroga).

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:40:35)

He he Inigo, fajn si jo zabila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz sem se tud samo v trebuh pa boke zredila, drugam sploh ne (jeeee). Isto kot prvič, upam, da bo zdaj tud v 3m šlo vse dol brez težav.

Hm, ne bom komentirala teh 14 tednov... So pa res smotani...

Previjalne torbe jaz tud nimam. Sem ponavadi mela v enem manjšem nahrbtniku (onih otroških, so uporabni tudi kasneje) vse za preoblečt, pa kako malico, previjalno podlogo za enkratno uporabo in pleničke. Pa vse vržeš v košaro pod vozek in je.

Jutri pa dobimo posteljico nazaj, pa kolegica mi cotike od njene male prinese, jupi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bom mela kaj za počet ta teden. Danes mam pa kar malega doma, sva se zaspala zjutraj... Pa itak mi ni blo v takem dežju za ven hodit...

Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:42:36)

pa ja jst sm mislila to vse v enem met, torbo za v porodnišnico in potem še kot previjalno, pa mislim da ne bo dovolj :) bolše mali kufer pa da najdem stvari na hitro potem v porodnišnico, ko bom tak cela zgublena :D jst že če sm samav bolnici se ne znajdem, kaj šele ko bomo obe :) jojoj sej pol se pač nasmejim tem mojim "biserom" in si mislim da nisem edina kokoš :D Kako ste kaj pri vas inigo? tisto alarmantno stanje prejšenga vikenda se je sedaj čisto umirilo? kdaj imate pregled naslednjič, pri najini najbolši ginekologinji (res mi je fajna, čeprav je stroga).

eeeh, pa nimaš osnovnih, da spraviš v tako malo torbo vse za v P! [sm=smiley36.gif] ti ga pa pihneš... [sm=jezicek.gif] dej pobrski nazaj, boš vidla ka sm vse jst zmetala not v kufer. boš vidla, da rabiš kr mal večjo torbo/kufer [sm=smiley1.gif] jst mam namreč po tistem preplahu čist spakiran kufer. sam polnilca za telefon nimam not pa krtače za lase.

naše stanje se je umirilo. ampak mi ful otrdeva trebuh. skos. kr naprej. prej nč, zdj pa noro!

pregled mam pa v sredo. sj že komi čakam. da me pogleda kako je stanje spodaj, da ni maternični vrat kj skrajšan al kj... to me mal skrbi, kr mi je tut trebuh dol padu. ne nosim več tk visoko kot je blo prej. in če se je mali kj spustu, bom mela strog počitek. to je pa pr men isto kot da bi reku, da ne smem več dihat [sm=zmeden.gif] jst upam, da je stanje še sprejemljivo.

stroga je pa res! sj se najbrž spomneš, ko sm pisala kk me je skregala, da sm se preveč zredila... sam jst še vedn trdim, da njihova vaga ni ok. kr zdj po enem mesecu (doma) še vedn nimam tok kil kot jih je tam pokazal. tk da... sj sm se zdj odločla, da se bom jst lepo tam zvagala, povedala bom pa cifro, ki jo doma pokaže. pa me baš boli... [sm=jezicek.gif]

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:45:37)

Jaz bom torbo kupila. In sicer po vsej verjetnosti to http://www.babyartikel.de/produkt/wickeltaschen/laessig_casual_shoulder_bag_kollektion_2012_ribbon_black. Za nahrbtnike ravno nisem. Ta torba pa se mi zdi, da ne zgleda ravno kot previjalna in mi po še potem prišla prav. Imaš pa zraven še eno naramnico, tako da jo lahko po moje nosiš tudi kot messenger torbo (čez telo). Pa še tole http://www.youtube.com/watch?v=dkGuetsQ_5k

Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:50:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Renata81

Jaz bom torbo kupila. In sicer po vsej verjetnosti to http://www.babyartikel.de/produkt/wickeltaschen/laessig_casual_shoulder_bag_kollektion_2012_ribbon_black. Za nahrbtnike ravno nisem. Ta torba pa se mi zdi, da ne zgleda ravno kot previjalna in mi po še potem prišla prav. Imaš pa zraven še eno naramnico, tako da jo lahko po moje nosiš tudi kot messenger torbo (čez telo). Pa še tole http://www.youtube.com/watch?v=dkGuetsQ_5k

ful so lepe. sam men so ful prevelike... tkle še zgledajo, ko jo pa u živo vidiš, je pa vse ful veliko. že če pogledaš razmerje, ko je obešena na vozičku.

ne vem... men je preveč. so mi pa všeč iz tega vidika, da ne zgleda kot previjalna torba.

nitta -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:53:00)

Joj tebe že lep čas čakam da se javiš, ta torba mi je všeč in bi jo še potem uporabljala za v službo ko moram ponavadi malo več papirjev seboj vlačit. Pošiljajo v Slovenijo? si že naročala, kako je z naročilom? lepo lepo prosim za te informacije... hvala že v naprej...

ja inigo, se spomniš sem jaz tudi pisala da me je kregala glede kilaže, samo da takrat nisem vedela da govoriva o isti ginekologinji :)
p.s. ne ji povedat sam jst sm tut zadnič eno kilco manj povedala kot je tam napisalo hehe, če pa doma tudi tako kaže no....

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:55:16)

Pri nas pa sestra zmeraj odšteje 1-1,5kg, kao ker tolk oblačila znesejo. Tak da nismo nikol kregane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Rose Bay -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 10:58:35)

Ojla

Da se malo javim [sm=smiley1.gif].

Mi smo se v soboto fajn imeli v Ikei in veliko nakupili, moški del odprave je pa tudi preživel [sm=smiley36.gif]. Kupila sem rjuhice za posteljo, nepremočljivo podlogo, tetra pleničke, vrečo za spanje, odejico... Res škoda da že imam posteljnino, ker so imeli res take luštne. Pa cel kup drobnarij sem kupila za otroško sobico, da si bom lahko organizirala po predalih. Dobila sem dosti idej, imajo res praktične stvari pa poceni [sm=smiley20.gif].
Naše dete je tudi zelo aktivno ponoči, sem šla danes okrog 2h na WC in ko sem se ulegla nazaj v posteljo je začel pa razgrajat. Pa to ne čist malo, ampak je imel celo žurko [sm=smiley36.gif].

Ne vem, meni še nihče ni rekel da sem se kaj zredila, ponavadi vsi pravijo da fajn zgledam [sm=smiley36.gif]. Tudi če ne, rajši to slišim, če že morajo kaj komentirat. Pa po pravici povedano mi je čisto vseeno, kg bodo sigurno šli dol, jaz zdaj rajši uživam v tem stanju.
Jaz tudi ne bom posebej kupovala torbe za previjat, imam eno lepo za čez rame še s faksa in bomo to uporabljali.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 11:14:44)

Joj tebe že lep čas čakam da se javiš, ta torba mi je všeč in bi jo še potem uporabljala za v službo ko moram ponavadi malo več papirjev seboj vlačit. Pošiljajo v Slovenijo? si že naročala, kako je z naročilom? lepo lepo prosim za te informacije... hvala že v naprej...

ja inigo, se spomniš sem jaz tudi pisala da me je kregala glede kilaže, samo da takrat nisem vedela da govoriva o isti ginekologinji :)
p.s. ne ji povedat sam jst sm tut zadnič eno kilco manj povedala kot je tam napisalo hehe, če pa doma tudi tako kaže no....

hahaha, ne bom nč povedala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 11:16:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Pri nas pa sestra zmeraj odšteje 1-1,5kg, kao ker tolk oblačila znesejo. Tak da nismo nikol kregane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

naša nč ne odšteje. mi je pa zadnč rekla, naj bom brez skrbi, ker je itak najbolj realno to, ko se tehtam doma naga zjutraj. in da to najbolj pove. če bi se tam veliko zredila, je za skrbet. tkle sred popoldneva, ko si poln hrane in vode pa še oblečen, pa ni panike.

sam je bla pa pol panika pr G [sm=zmeden.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 11:19:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay

Ojla

Da se malo javim [sm=smiley1.gif].

Mi smo se v soboto fajn imeli v Ikei in veliko nakupili, moški del odprave je pa tudi preživel [sm=smiley36.gif]. Kupila sem rjuhice za posteljo, nepremočljivo podlogo, tetra pleničke, vrečo za spanje, odejico... Res škoda da že imam posteljnino, ker so imeli res take luštne. Pa cel kup drobnarij sem kupila za otroško sobico, da si bom lahko organizirala po predalih. Dobila sem dosti idej, imajo res praktične stvari pa poceni [sm=smiley20.gif].
Naše dete je tudi zelo aktivno ponoči, sem šla danes okrog 2h na WC in ko sem se ulegla nazaj v posteljo je začel pa razgrajat. Pa to ne čist malo, ampak je imel celo žurko [sm=smiley36.gif].

Ne vem, meni še nihče ni rekel da sem se kaj zredila, ponavadi vsi pravijo da fajn zgledam [sm=smiley36.gif]. Tudi če ne, rajši to slišim, če že morajo kaj komentirat. Pa po pravici povedano mi je čisto vseeno, kg bodo sigurno šli dol, jaz zdaj rajši uživam v tem stanju.
Jaz tudi ne bom posebej kupovala torbe za previjat, imam eno lepo za čez rame še s faksa in bomo to uporabljali.

valda! to pa vse rade slišimo [sm=smiley36.gif] praviš, da ste tut veselo zapravljali... men je blo super fajn. in še dobr, da majo vsepovsod neke kavče in stole in podobno - sm vsake tolko malo rit odložila in počila [sm=smiley1.gif] kr vozek je bil že tk poln, da se mi je že malo tut motlo, ko sm pomisla kolko bova plačala [sm=smiley29.gif] no, na koncu je blo slabih 200eur, in potem še v toysu skor 100eur, pa potem v seiersbergu še nekje 40eur, pa šla sva jest in benz... seštevala pa raj spet nebi [sm=jezicek.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 11:34:14)

pr men sestra tud vedno odsteje 1-1,5kg. Valda ce prides na pregled ob 2 popoldan, si ze nekaj zmazal, pa zdaj ko smo bolj toplo oblecene, pa ze vcasih v skornckih, pol nanese. Jaz sem se vceraj zjutraj tehtala in sem se zredila za 6,5 kg. Je pa res, da samo v trebuh. Mi jih je par celo reklo, da prav suha zgledam glede na stanje :) Pa tud vse spodnje hlacke se dobim gor, brez da bi me stiskale in tud hlace, samo pac zapret ne grejo. Jaz sem trdno prepricana, da bo to takoj dol slo. Zato si iz principa nisem kupla nic za nosecnost, razen 1 hlac.

jaz bi tud se sla v ikeo...sem mislila, da boma z mojim se kaj sla, pa sma zdaj vse nakupla ze, tako da ni neke potrebe. Pac ocke bi se sla malo past :)

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 12:30:48)

Jaz še nisem naročala bom pa v kratkem. Pošiljajo pa tudi v Slovenijo. Piše da je poštnina 9,90 eur in pošljejo v 5 delovnih dneh. Sem pa pogledala kar nekaj internetnih strani in je to najcenejša verzija. Jaz sem vedno hotela Ju-Ju Be torbo, ampak so predrage. Pa še preveč pisane so, to pa lahko potem uporabljaš še v vsakdanjem življenju. Glede velikosti je pa tako. Jaz zdaj uporabljam starejši odel te torbe http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_5231_1208808_akcija__samsonite_torba_za_prenosnik_american pa je približno iste velikosti kot je previjalna torba pa mi ni nič prevelika. Sem že navajena na malo večje torbe.

nitta -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 12:39:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Renata81

Jaz še nisem naročala bom pa v kratkem. Pošiljajo pa tudi v Slovenijo. Piše da je poštnina 9,90 eur in pošljejo v 5 delovnih dneh. Sem pa pogledala kar nekaj internetnih strani in je to najcenejša verzija. Jaz sem vedno hotela Ju-Ju Be torbo, ampak so predrage. Pa še preveč pisane so, to pa lahko potem uporabljaš še v vsakdanjem življenju. Glede velikosti je pa tako. Jaz zdaj uporabljam starejši odel te torbe http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_5231_1208808_akcija__samsonite_torba_za_prenosnik_american pa je približno iste velikosti kot je previjalna torba pa mi ni nič prevelika. Sem že navajena na malo večje torbe.

Iz kje pa si? lahko bi skupaj naročale pa si delimo poštnino...

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 12:43:54)

Jaz sem iz Šmarjeških Toplic.

neonaia -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 13:16:25)

hej hou!

js bi šla tut u ikeo! [sm=smiley13.gif] še nikol nism bla...pa že par let govorim da bom. no takoj k bo sobica narjena, gremo! [sm=bravo.gif] pobarvala sva jo že (fuul luškano-k u risanki...hribčki in oblački..iii..), laminat je tut skor že, sam še pohištvo..morm pa še kupt jogi, postelnino, odejico, pouštr, kozmetiko, kšne oblekce,...velik je še tega.

a bo še kera pila čaj iz malinovih listov? baje pomaga pr krepitvi in sproščanju mišic in porod poteka lažje in hitreje...js ga bom nasledn tedn začela pit (32.tedn). mi ga je pa ena zlo dobra prjatlca priporočla...prejšn mecec je rodila prvič in čist brez problemov...je bla že 8cm odprta k je pršla u porodnišnco...vsa nasmejana! [sm=smiley16.gif]

jah...kile...nikol u življenju mi ni blo trba pazt kaj jem.od nekdaj obožujem sladkarije...zdej morm pa baje pazt...čeprov se mi ne pozna drugam kot u trebuh in rit [sm=smiley19.gif]
useen si prvoščm neki sladkega vsak dan...pa valda jem tut sadje, zelenjavo in ostale zdrave stvari.

tamala je že obrnjena (večkrat morm lulat), aktivna je tut ful...komi čakam da vn pride[sm=smiley36.gif] se pa strinjam da je bolš da se januarja rodijo k decembra (čeprov si vse želimo da bi blo to čimprej)...sej so vendar januarčki! [sm=smiley2.gif]

aja kombinezončki...a ste kuple prou tazga k je k bunda al mislte da je dost un k je kt medo (mehek pliš z dlako na zunanji strani). js sm ji namreč kupla tega medota, pa zdej ne vem a morm še "smučarskega" kupt al ne.. itk bo spodi oblečena, pa še s kšno dekco pokrita u vozičku...res ne vem..

LP, N

nitta -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 13:21:57)

ooo, super, blizu smo :) kdaj imat PDP? mogoče se še kje srečamo, jaz sem iz Škocjana...

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 13:37:52)

Če se nisva že srečali [sm=smiley36.gif]. Ali pa se celo poznava. Jaz sem iz Griča pri Klevevžu. Fant je pa iz Škocjana.

Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>