Inigo -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 9:56:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nitta hihi, dobro si jo :D ma meni te baročne linije nikakor niso všeč [sm=smiley36.gif] ampak se tolažim da imam potem do poletja dovolj časa da stvar spravim nazaj v moje mere, imam motivacijo da imam prelepe cote od prej da bi jih stran vrgla, pač hlače ne moreš širit, rit pa lahko zmanjšam :) Aja še eno vprašanje, ta vikend grem po previjalno torbi in jo napolnim (zihr je zihr), pa glede na to da zraven Bogabooja nisem dobila torbe, me zanima če sploh obstaja? če ne...kje že naj dobim kako lepo, ki ne zgleda kot del otroške sobe, jo bo lahko kdaj nosil tudi moj dragi in ne izgleda kot šolska torba :) iamva namen it v Zagreb, upam da bo tam kaj več izbire. Pa še to iščem, en lep tepih za otroško sobico, v obliki kake rožice ali kaj podobnega, pa ne najdem nič pametnega ali pa je drago kot žafran... men se ni primlo nikjer drge kot zgornji del nog. mislim maščevje. tam sm se res zredila. ampak ne ful. tole bom kamot do poletja dol dala. po trebuhu, rokah pa nič. tudi v obraz ne. sm kr srečka. ampak, sj še nismo konc, ne?! [sm=smiley13.gif] previjalna torba - men je to ful potrata denarja. sm jo mela pr Brinu pa sm jo mela bolj za okras kot kaj drugega. previjalne podloge ne boš rabla (ga boš previla doma, če pa greš h komu, pa ga boš ruknala na kavč in previla, v NC maš previjalne mize, ki jo pokriješ s tetra pelnico in je rešeno...), in pol imaš še nevem koliko prostora za... kaj že?! brezveze. jst sm pol kupila malo večjo toaletno torbico in jo dala v spodnjo košaro. v to torbico sm dala pa 2 tetra plenici, par pleničk, kremico za rit in mokre robce. drugega pa ne potrebuješ. in zakaj bi potem potrebovala celo torbo? bugaboo ima pa še sploh spodaj tako veliko košaro, da ti gre notr še malica zate in malega, flaška zate in malega, kj za preoblečt... telefon in denarnico boš pa najbrž tko mela v svoji torbici. jst ponavad nosim tele za čez telo obesit. sm se tk navadla, kr z malimi otroki ne morš letat okol z enoročajkami [sm=smiley36.gif] in če te že moti, to svojo obesiš na ročaj vozička in je. če pa kam greš za cel dan, pa je itak bolj praktično naložit vse potrebno v kak nahrbtnik. to so moje izkušnje in se mi zdi res bv. pa itak to še lahk kasnej kupiš, če boš vidla, da ti manjka. sm že mal pozabla... kakšne barve maš ti bugabooja?
|
|
|
|