vesper -> RE: Januarke 2013 (2.11.2012 16:42:57)
|
se strinjam Helenčica, v Ikei se določene stvari ful splačajo kupit. Jaz sem tudi kupila kr nekaj stvari tam. Recimo previjalno mizico, pa košarice, pa odejico in povštrček. Pleničke tetra bi jaz takoj vzela takrat, čeprav sem videla samo po dve v paketu, ampak da bi bile obe bele. Ker so pa res ful kvalitetne na otip, bolj kot te od tosame se mi zdi [sm=smiley1.gif] Posteljnine takrat nisem našla nobene fajne, bom pa šla še enkrat pogledat, ker so cene res neprimerljive z našimi tukaj. [sm=smiley13.gif] Se mi zdi, da imajo te posteljnine ponekod ful nabite cene no. Saj eno ali dve že kupiš, ostalo pa se mi zdi smotano kupovat tak drago, ko pa jih moraš itak menjavat pogosto. kaj se tiče tiščanja navzdol še pri meni ni take panike, razen na kakšnih daljših sprehodih ali nekih prehitrih gibih. Jaz imam problem z tiščanjem navzgor, ker mi hoče želodec dobesedno raznest po hrani [sm=zmeden.gif] pa takooo bi jedla, pa ne morem ker hočem umret potem [sm=smiley36.gif] Pa spet so se mi svinjarije začele luštat, prej pa celo nosečnost nič. Zdaj pa bi spet jedla mc donalds, pa same pice, pa sladkarije, pa smokije. Jaoooo kaj so to eni hormoni ej, kr nekaj zahtevajo od ženske [sm=jezicek.gif] kaj se tiče pripravljenih stvari, mi imamo kupljeno že skoraj vse, pripravljeno še nič [sm=smiley36.gif] Zdaj se moram pa res en dan spravit zraven in nardit akcijo. Preprat cotike in posteljnino, vse zložit na svoje mesto, sestavit posteljico do konca, sestavit previjalno mizo itd...potem pa točno pogledat še kakšne malenkosti rabim za porodnišnico in počasi nardit torbo in čakat na dan D [sm=bravo.gif] Čas neusmiljeno beži in nikol ne veš kaj nas preseneti. Jaz pa sem bolj ziheraš, tak da nimam glih rada, da me kaj presenti, ker sem potem nervozna, če nisem vse tipi topi nardila [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|