RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

vesper -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 21:14:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Renata81

Ja voziček, ker to pa že res dolgo packajo. Jaz sem ga naročila konec septembra pa sem ga že dobila. Razen tekstila.

Renata ne, saj jaz sem ga naročila preko nemške spletne strani. Se čaka dva tedna. Nisem ga hotela v Baby centru naročit, ker me je bilo strah, da ga ne bi dobila [sm=zmeden.gif] rekli so mi od 3-6 tednov. Ampak glede na to kaj se dogaja inigo, da že čaka na svojga bugabooja 14 tednov, ki ga je naročila v Baby centru. nisem želela tvegat. No, pa še ceneje sem ga tam dobila. Tako da sem zelo zadovoljna [sm=bravo.gif]
Drugače pa hvala vseeno [sm=smiley31.gif]
Katerega pa imate vi?

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 21:15:54)

Jaz imam Bugabooja.

vesper -> RE: Januarke 2013 (5.11.2012 21:19:27)

ja, zelo lep voziček. Mogoče se inigo kaj oglasi tukaj gor, pa vidi tvoj pos, ker po moje bo kr znorela ko tak dolgo čaka na voziček [sm=zmeden.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 8:16:39)

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

ja, zelo lep voziček. Mogoče se inigo kaj oglasi tukaj gor, pa vidi tvoj pos, ker po moje bo kr znorela ko tak dolgo čaka na voziček [sm=zmeden.gif]

ja res bom... do konca tedna počakam, v petek ti pa Renata povem. če ga ne bo, mi ga prosim naroč tam, pa da vidimo če bo tam kj prej. pa se pol sam premik nardi - kar zahteva 1 dan.

HeLenčica -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 8:19:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Vesper - ravno brskam po spletu, kdaj bi se naj začel piti ta malinov čaj. Pa nekje piše po 32. tednu, nekje, da šele v zadnjem mesecu, po 36.tednu, tko, da ne vem, imam pa ravnokar kuhanega in ne vem, ali ga naj spijem, ali stran zlijem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz sem trenutno v 33. tednu, pa ga še ne pijem, čeprav imam namen...gre pač zato, da čaj mehča maternični vrat in glede na to, da je otroček do 36. tedna nedonošenček se ni za zafrkavat s tem...no, to je moje mnenje. Začnem pa z masažo presredka v soboto, ko nastopim 34. teden. S čajem bom najbrž počakala vsaj do 35.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 8:25:23)

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Vesper - ravno brskam po spletu, kdaj bi se naj začel piti ta malinov čaj. Pa nekje piše po 32. tednu, nekje, da šele v zadnjem mesecu, po 36.tednu, tko, da ne vem, imam pa ravnokar kuhanega in ne vem, ali ga naj spijem, ali stran zlijem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz sem trenutno v 33. tednu, pa ga še ne pijem, čeprav imam namen...gre pač zato, da čaj mehča maternični vrat in glede na to, da je otroček do 36. tedna nedonošenček se ni za zafrkavat s tem...no, to je moje mnenje. Začnem pa z masažo presredka v soboto, ko nastopim 34. teden. S čajem bom najbrž počakala vsaj do 35.

jst mam jutr pregled pa bom vprašala G in vam sporočim [sm=smiley1.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 8:32:36)

vesper - super za voziček! sm ful vesela! kk maš pa pol z garancijo? morš gor poslat vozek al lahk kje pr nas koristiš servis (uvoznik za stokke al kj)? prlep nam link. si mogoč gledala če majo kake dodatke za bugabooja?

Rose Bay -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 8:54:45)

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Me smo na FB imele debato o teh papirjih, baje jih ni potrebno oddati mesec dni pred porodniškim...lahko se oddajo kasneje...jaz recimo bi naj šla v porodniško 25.12, in jih bojda lahko še decembra oddam in se mi potem novembrska plača še šteje zraven [sm=bravo.gif]

To se zdaj tudi jaz sprašujem. Na tistem papirju, ki sem ga dobila za CSD piše, da mati uveljavlja pravico do porodniškega dopusta 60 dni pred PDP. Zdaj pa ne vem ali to pomeni obvezno 60 dni prej? Tiste, ki ste že rodile sigurno veste. Ker jaz bi tudi rajši decembra oddala.

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 8:58:29)

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Sadrika: jaz imam UZ naslednji ponedeljek ali 16:30 ali pa 18:00 (od 17-18 hodim k sestri Pavlini na nosečniško telovadbo [sm=smiley1.gif] ...aja drugače je pa cena samoplačniškega UZ 40 eur pri dr. Gašperlin. Komaj čakam, in upam da bo vse ok
[sm=smiley1.gif] ...kdaj greš pa v materinsko šolo? Mi2 greva jutri

glede previjalne torbe jaz imam iz BC: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200898
mi je prelepa, je pa res da je zelo prostorna. Podobno ima od brata punca, in vsakič ko pride na obisk jo ima zraven in ima skos polno..tako da...verjetno že pride prav [sm=jezicek.gif]

glede kg...hja...meni je bilo tudi rečeno da se močnejši manj zredimo...čisto odvisno od človeka...jaz sem se sigurno preveč in me je G tudi na to že opozorila [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif]

Mi2 imava pregled prej in sicer ob 15h, verjetno se potem ne srečava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Kdaj sta se pa vi2 naročila za materinsko? Jaz sem namreč klicala v septembru in sem naju hotela naročiti tudi zdaj v novembru, pa ni bilo več prostora (razen dopoldan) in naju je zato dala v december, pa ne vem kako bom lahko takrat zdržala tam tiste 4 ure [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Prosim poročaj kako bo!

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:01:41)

sadrika sem ti pozabila odgovorit. Nisem še dobila nič papirjev, imam v četrtek zdaj pregled. Kaj naj ji rečem, al mi bo sama dala?

Meni je nazadnje jih pozabila dat (predvidevam, da je pozabla, ker mi je na prejšnjem pregledu obljubila, da mi jih bo, je pa imela ful gužvo in sem ji tudi sama pozabla rečt), pa sem bila v 30.tednu, tako, da ji bom sedaj v pon., ko bom v 34.tednu spomnila

Žana23 -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:02:30)

Vesper bi te res prosila da bi mi link prilepla,...ker bom sigurno kupovala...pa če je tolk bolj poceni super [sm=bravo.gif]
Jaz bom vzela za v porodnišnico kar previjalno torbo iz vozička...za tamalo je dovolj velika,..svoje stvari pa bom v eno potovalko manjšo dala pa gas :) [sm=smiley36.gif].
A je katera ko se je odločila za akoponkturo?

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:05:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Za G dvomim, da ti bo sploh priporočala, ker je to že alternativna medicina, tko kot za smrljičko, ko sva jo mi2 pila, ker nisva mogla zanosit, zdravniki celo pravijo, da je strupena.
Če pa vprašaš babce, ti bo pa vsaka priporočala, vendar, da ne pretiravaš, tako kot z vsako stvarjo. Če pretiravaš s pitjem nr.tudi kamiličnega čaja, ni ok in je lahko v večji količini prav tako škodljiv.
Inigo kako pa je danes stanje v Velenju glede poplav?

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:08:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Žana23

Vesper bi te res prosila da bi mi link prilepla,...ker bom sigurno kupovala...pa če je tolk bolj poceni super [sm=bravo.gif]
Jaz bom vzela za v porodnišnico kar previjalno torbo iz vozička...za tamalo je dovolj velika,..svoje stvari pa bom v eno potovalko manjšo dala pa gas :) [sm=smiley36.gif] .

Ne, za akupunkturo sicer še nisem izvedela, da bi bila kje v bližini Ce, pa tudi najbrž se ne bi zanjo odločila. Bom pa nesla Tens s sabo.

HeLenčica -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:12:05)

Jaz tudi tens, akupunkturi se bom odpovedala, bom raje za ta denar plenice kupila [sm=smiley36.gif]

Žana23 -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:12:52)

V Mariboru jo dela dr.Gostenčnikova. Vsi ful hvalijo...v 36.tednu se začne. Jaz grem pa da vidim kak bo :)
[sm=smiley1.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:15:40)

Za G dvomim, da ti bo sploh priporočala, ker je to že alternativna medicina, tko kot za smrljičko, ko sva jo mi2 pila, ker nisva mogla zanosit, zdravniki celo pravijo, da je strupena.
Če pa vprašaš babce, ti bo pa vsaka priporočala, vendar, da ne pretiravaš, tako kot z vsako stvarjo. Če pretiravaš s pitjem nr.tudi kamiličnega čaja, ni ok in je lahko v večji količini prav tako škodljiv.
Inigo kako pa je danes stanje v Velenju glede poplav?

to maš pa čist prav. vprašal bom, pa da vidimo kaj poreče. čeprav zdaj tudi jaz dvomim, da bo navdušena nad vprašanjem [sm=smiley36.gif]

pr nas je dans čist ok. že včeraj popoldan je blo ok. me je dragi klical okoli poldneva, da je vse zalito, da naj spremljam prometne info, da bom prišla sploh iz Celja domov. pol sm pa tko prej končala, da sm čimprej štartala iz Celja, če bi se stanje slabšalo, da res neb kje obtičala. in ob 14h je bila samo cesta čez Vojnik odprta. pa še ta je bila na enem delu delno odprta, ker je potok cesto odnesu... tko, da so ble pol res vse ceste do Velenja zaprte. Paka je bila nenormalno visoka, jst tega še nikol nism vidla, nekatera križišča čist pod vodo.. noro!

Inigo -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:17:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Žana23

Jaz bom vzela za v porodnišnico kar previjalno torbo iz vozička...za tamalo je dovolj velika,..svoje stvari pa bom v eno potovalko manjšo dala pa gas :) [sm=smiley36.gif] .

Ne, za akupunkturo sicer še nisem izvedela, da bi bila kje v bližini Ce, pa tudi najbrž se ne bi zanjo odločila. Bom pa nesla Tens s sabo.

na Dobrni jo majo. jst ne bom šla... iskreno - ne da se mi vozit in mogoče se mi zdi malo brezveze. če je prvič šlo brez... [sm=smiley36.gif]

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:53:24)

Inigo a ti si iz Velenja? Sem bila ravno 10 dni nazaj gor na obiski pri prijateljih.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:55:32)

Inigo a ti si iz Velenja? Sem bila ravno 10 dni nazaj gor na obiski pri prijateljih.

jp jp! center [sm=smiley1.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 10:18:56)

ja res bom... do konca tedna počakam, v petek ti pa Renata povem. če ga ne bo, mi ga prosim naroč tam, pa da vidimo če bo tam kj prej. pa se pol sam premik nardi - kar zahteva 1 dan.

Inigo ti jih bos mogla tozit zaradi psihičnih posledic :) Jaz ne vem kaj se grejo. Kaj pa ti recejo v BC? No sicer ti garancija zacne tect komaj ko odneses vozicek iz trgovine, ampak vseeno. Jaz bi jim ze j.... m.... (oprostite za izraz).

Inigo -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 10:28:59)

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

Inigo ti jih bos mogla tozit zaradi psihičnih posledic :) Jaz ne vem kaj se grejo. Kaj pa ti recejo v BC? No sicer ti garancija zacne tect komaj ko odneses vozicek iz trgovine, ampak vseeno. Jaz bi jim ze j.... m.... (oprostite za izraz).

ja res! za psihične napore in stres [sm=jezicek.gif] njihov odgovor je vedno enak: da ga še niso prejeli v Velenje. in vedno isti izgovor: da jih imajo v Ljubljani za tretjerazredno trgovino in vse dobijo zadnji. jst to čist razumem. in dejasnko se to dogaja. in ko dobim vozek... kk jim bom šele takrat j..... m.... ljubljansko, ko jim bom napisala tako lepo pismo in le tega še na svet potrošnikov naslovila. brez skrbi, da jim ne bom ostala dolžna! mal bolj se bodo opravičli!!! kr niso normalni.

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 13:29:29)

Jaz sem kupila tazga k je kot medo. Se mi zdi, da ne bo nekaj po snegu skakal[sm=jezicek.gif] Za v košaro pod odejico bo pa tak čisto zadostoval.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 13:41:44)

Jaz sem kupila tazga k je kot medo. Se mi zdi, da ne bo nekaj po snegu skakal[sm=jezicek.gif] Za v košaro pod odejico bo pa tak čisto zadostoval.

Renata kaj si kupila, da je kot medo?

ko komu odgovarjaš, ti priporočam, da klikneš na citiraj in potem na koncu dopišeš svoj odgovor. tako potem vemo na kaj odgovarjaš in za kaj se gre [sm=smiley2.gif]

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 13:55:24)

Saj piše spodaj, da odgovarjam na objavo Neonaia. In če klikneš na povezavo vidiš njeno objavo. Se pa strinjam, da je citiranje bolj pregledno. Bom v prihodnje citirala.

vesper -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 14:05:49)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] renata je ko moj dragi, odgovarja tako, da je noben ne razume [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Renata ne bodi jezna, nič slabega nisem mislila, samo sem mogla napisat, ker sem se tolk nasmejala zdaj temu. Ker inigo isto ne ve kaj si povedala, tak kot jaz včeraj nisem, ko si mi pisala za voziček [sm=jezicek.gif]

Žana23 jaz tudi grem na akupunkturo k Gostenčnikovi [sm=bravo.gif] Jaz sem že hodila na akupunkture in sem bila vedno zadovoljna z rezultatom, tako da sem bila že v začetku nosečnosti odločena da grem.

evo, tukaj pa še link od spletne strani, kjer sva naročila voziček http://www.babyonlineshop.de/
inigo, za bugabooja nisem sigurna, da imajo kaj. Ampak preglej, čist možno, da sem jaz spregledala, ker sem samo stokke gledala.

Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>