Inigo -> RE: Januarke 2013 (6.11.2012 9:15:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika Vesper - ravno brskam po spletu, kdaj bi se naj začel piti ta malinov čaj. Pa nekje piše po 32. tednu, nekje, da šele v zadnjem mesecu, po 36.tednu, tko, da ne vem, imam pa ravnokar kuhanega in ne vem, ali ga naj spijem, ali stran zlijem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz sem trenutno v 33. tednu, pa ga še ne pijem, čeprav imam namen...gre pač zato, da čaj mehča maternični vrat in glede na to, da je otroček do 36. tedna nedonošenček se ni za zafrkavat s tem...no, to je moje mnenje. Začnem pa z masažo presredka v soboto, ko nastopim 34. teden. S čajem bom najbrž počakala vsaj do 35. jst mam jutr pregled pa bom vprašala G in vam sporočim [sm=smiley1.gif] Za G dvomim, da ti bo sploh priporočala, ker je to že alternativna medicina, tko kot za smrljičko, ko sva jo mi2 pila, ker nisva mogla zanosit, zdravniki celo pravijo, da je strupena. Če pa vprašaš babce, ti bo pa vsaka priporočala, vendar, da ne pretiravaš, tako kot z vsako stvarjo. Če pretiravaš s pitjem nr.tudi kamiličnega čaja, ni ok in je lahko v večji količini prav tako škodljiv. Inigo kako pa je danes stanje v Velenju glede poplav? to maš pa čist prav. vprašal bom, pa da vidimo kaj poreče. čeprav zdaj tudi jaz dvomim, da bo navdušena nad vprašanjem [sm=smiley36.gif] pr nas je dans čist ok. že včeraj popoldan je blo ok. me je dragi klical okoli poldneva, da je vse zalito, da naj spremljam prometne info, da bom prišla sploh iz Celja domov. pol sm pa tko prej končala, da sm čimprej štartala iz Celja, če bi se stanje slabšalo, da res neb kje obtičala. in ob 14h je bila samo cesta čez Vojnik odprta. pa še ta je bila na enem delu delno odprta, ker je potok cesto odnesu... tko, da so ble pol res vse ceste do Velenja zaprte. Paka je bila nenormalno visoka, jst tega še nikol nism vidla, nekatera križišča čist pod vodo.. noro!
|
|
|
|