vesper -> RE: Januarke 2013 (29.10.2012 13:27:54)
|
hej punce nitta zate se pridružujem mnenju vseh ostalih, pojdi na bolniško, nimaš druge izbire. Se ne splača tvegat, niti pod točko razno. Plus tega, sem čisto prepričana, da ti bo G takoj, brez problema dala bolniško. kaj se tiče pregleda, mi ga imamo 8.11 in potem upam, da me naroči kaj prej, ne čez 5 trdnov spet. [sm=smiley13.gif] Pa moram jo prosit, če mi nardi kakšen UZ, da vidimo malo kako je naš otrok obrnjen, ker meni se močno zdi, da ležimo prečno še zaenkrat. [sm=zmeden.gif] kaj se tiče presredka, jaz mislim, da ne bom nič masirala, ker pri meni kakršnekoli kreme in olja tam spodaj odpadejo. Sigurno bi staknila vnetje, sem zelo občutljiva in podvržena tamu tam spodaj [sm=smiley36.gif] tega, pa mi ravno ni treba. Naj prerežejo, raje to, kot da se cela strgam [sm=smiley13.gif] Glede bund in plaščev še jaz nimam nekih problemov zaenkrat, je sicer res zlo na ozko, vendar nekako še gre. [sm=smiley36.gif] inigo super za seznam, si me rešila zdaj da ne rabim nikjer iskat kaj rabim za v P. Sploh se ne zavedam, da se lahko vsak teden kaj zgodi in da smo res že proti koncu [sm=bravo.gif] No, danes sva šla v Baby center naročit naš voziček. Rekla mi je od 3-6 tednov, upam, da bo res tako. Zdaj nimava druge izbire kot čakat [sm=zmeden.gif] Mi je rekla trgovka, saj če pa bodo malo zamudili z dobavo, pa itak ko pridete iz P še 6 tednov ne smete ven. Sem rekla proooosim?? Se vi hecate al kaj [sm=lev.gif] nič punce se še tipkamo kaj, zdaj pa gremo kuhat. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|