Inigo -> RE: Januarke 2013 (28.10.2012 17:33:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper oj punce, jaooo inigo ti pa si imela pestro. Samo, da je zdaj ok in da še pikec malo počaka pri tebi vsaj še nekaj tednov [sm=bravo.gif] ja, glede otrdevanja trebuha se meni tudi že kr fajn to dogaja. Bolečine jaz tudi skozi čutim neke čudne tam spodi. Recimo me malo nad sramno kostjo zgrabi neki čuden krč, ki ga niti ne znam prav opisat. Je pa podobno kot recimo pri teku ali hitri hoji, ko te zgrabi tak krč, če pretiravaš [sm=smiley13.gif] veste kako mislim? Ima katera kaj podobnega? Sicer mene spusti po par minutah, tako da zaenkrat še nisem neke panike delala glede tega [sm=zmeden.gif] Me pa zadnjih par dni ful pod rebrami stiska oz.tak prav pritisk čutim pod rebrami [sm=smiley13.gif] Znano keri kaj? Jooooj, se mi zdi da samo jamram nekaj, ampak če mi je že vse tak na tesno v trebuhu. Adijo, pa še dva meseca do konca [sm=zmeden.gif] saj si ne predstavljam niti kaj bo zadnji mesec [sm=hudicek1.gif] Ja ti še zdaj nimaš vozička al kaj!!? Midva ko sva v pondeljek šla po jajčko, sva naročila tudi ta winter kit in so mi rekli, da se čaka nekje od 4-6 tednov. Sem ji rekla če mi to sveto obljubi, ker imam kolegico, ko na bugabooja čaka že več kot tri mesece in se mi to ne zdi normalno (mislila sem tebe inigo [sm=smiley36.gif]) pa mi je kao rekla, da bi naj to bil kriv dobavitelj za bugaboo ali pač uvoznik. Da oni naročijo kao pravočasno, krivi so dobavitelji [sm=smiley13.gif] Zdaj pa ne vem, koliko je tukaj resnice. Jaz sem ji v glavnem rekla, da naj le gleda tolko, da ne bom šla slučajno prej rodit, ker pridem kaos delat potem tja [sm=jezicek.gif] Je rekla da baje stokke nima zamud. Bomo videli kaj bo sedaj krivo, če ne bo pravočasno tega tukaj, upam, da ne bo takrat neki snežni metež [sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif] itak, bejba! kolegice, valda [sm=smiley31.gif] zdj smo si pa že tolk povedale in napisale, da bi se težk drgač opredelile, a ne? [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|