RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

skarabej -> RE: Januarke 2013 (25.9.2012 18:54:35)

Pa kak se to pogleda - sigurno sem dobila- ne znam pa pogledat - pa nisem blond[sm=smiley36.gif]

vesper -> RE: Januarke 2013 (25.9.2012 19:28:17)

hahahaah kaka faca si ti. Pa če si mi včeraj poslala ZS. Zgoraj levi kot pod prijava imaš napisano MOJA RINGARAJA zraven pa ti mora utripat pismo. Vedno ko ti utripa pismo imaš novo ZS [sm=smiley36.gif]

skarabej -> RE: Januarke 2013 (25.9.2012 19:41:17)

Vse najdla, že odpisala, tudi na tvoje sporočilo izpred uf 4 mesecev - mater sem ... Tole mojo ringirajico mi je odpiralo 3 dni, da sem že mislila, da ne znam no! [sm=smiley21.gif].

vesper -> RE: Januarke 2013 (25.9.2012 20:01:09)

Že videla ja [sm=smiley36.gif] in odpisala. Nekaj šteka danes ta forum, ker meni tudi ful dolgo odpira strani, pa vsake toliko me ven vrže itd... [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.9.2012 8:23:50)

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

sadrika hvala za pojasnilo. Torej mi tak začnemo sedaj 2.10.s starševsko šolo in bom potem tam izvedela [sm=bravo.gif] A še je katera od tukaj, ki je mogoče s štajerskega konca in tudi prične s šolo za starše v tem terminu? (v Mb-ju seveda)

drugače pa, meni vsakič vzame tudi kri na pregledu. S tem, da sem toksoplazmozo že prebolela in ni več bojazni za okuženje z njo, pa tudi glukozo za sladkorno sem že pila, ampak mi vedno da nardit celotno krvno sliko. Pa krvni sladkor je bil tudi takrat BP.

skarabej ja, sem ti že včeraj pisala nazaj na ZS. Kaj nisi dobila mojega posa? [sm=zmeden.gif]

sm bla v MB v starševski šoli, ko sm bla z Brinom noseča. mi je blo ful fajn. ne pozabi it ene 15 minut prej, ker je ful gužva in veliko ljudi, da bosta lahko skup sedela [sm=smiley1.gif]

vesper -> RE: Januarke 2013 (26.9.2012 15:29:23)

uf inigo dobro, da si me opozorila. Si res ne predstavljam, da prideva tja in ne bi sedela skupaj [sm=zmeden.gif]
Nisem si pa mislila, da je takšna gužva. No, bom poročala kako je bilo [sm=bravo.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (26.9.2012 16:45:01)

uf inigo dobro, da si me opozorila. Si res ne predstavljam, da prideva tja in ne bi sedela skupaj [sm=zmeden.gif]
Nisem si pa mislila, da je takšna gužva. No, bom poročala kako je bilo [sm=bravo.gif]

Sm te poAbla vprasat, ce greta v bolnico al zdravstveni dom? Midva sma bla v bolnici.

vesper -> RE: Januarke 2013 (26.9.2012 16:57:29)

v bolnico greva ja [sm=smiley1.gif] Verjetno lahko pričakujem gužvo tukaj v bolnici ne!?

Inigo -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 8:16:19)

v bolnico greva ja [sm=smiley1.gif] Verjetno lahko pričakujem gužvo tukaj v bolnici ne!?

in, kako je bilo? [sm=smiley1.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 8:50:52)

razmišljam o nakupu tegale: http://www.pegperego.si/si/novo-siesta-g1705.shtml?_=groupped

bi ga meli že od rojstva za ležalnik, lahk ga pol kr voziš okol, kr ma kolesce, če ti zadrema, da ga daš v mal bol miren prostor. lahk ga nastaviš po višini in te lahk miceno gleda, ko kuhaš al kj... men se zdi ful fajni. a je že mela kera kj takiga?

Inigo -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 10:12:54)

js sm pa ravno naročila cel kup potrebščin pr tosami. [sm=bravo.gif] majo precej cenej stvari kot v trgovini. in ker sm itak naštancala več kot 65eur robe, bodo še zastonj dostavli.

tole sm naročila:
2 Higienski vložki Natura Femina night/wings, 10 kos 3,58 € 7,16 €
2 Higienski vložki Natura Femina Organic day/wings, 10 kos 4,21 € 8,42 €
1 Natura Femina Maternity, vložki za porodnice 8,68 € 8,68 €
2 To.to blazinice vate, 50 kos 1,31 € 2,62 €
3 To.to hladilno mazilo 100 ml 3,40 € 10,19 €
10 To.to suhe krpice za umivanje soft, 100 kos 2,86 € 28,56 €
2 To.to vatirane otroške palčke, 48 kos 0,74 € 1,49 €
4 To.to vlažni otroški robčki sensitive mega pakiranje 3+1 gratis 4,64 € 18,58 €

nitta -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 10:51:28)

Mi smo nabavli rabljen stolček Bloom, za 250€, pa sploh ne zgleda rabljen, kot nov je, so imeli dva in se pozna. Kakor sem sedaj vidla je super, ker ga res uporablja od rojstva pa še potem za k pisalni mizi ko je dete že večje. Ima posebno podlogo za novorojenčka, lahko leži ali sedi, meni je super, za enkrat, v praksi pa še ne morem poročati. :)

Inigo -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 11:35:34)

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Mi smo nabavli rabljen stolček Bloom, za 250€, pa sploh ne zgleda rabljen, kot nov je, so imeli dva in se pozna. Kakor sem sedaj vidla je super, ker ga res uporablja od rojstva pa še potem za k pisalni mizi ko je dete že večje. Ima posebno podlogo za novorojenčka, lahko leži ali sedi, meni je super, za enkrat, v praksi pa še ne morem poročati. :)

uu fino! bloomi so lepi ja. boš poročala kolk je dejansko uporaben. zdle ni nobenga rabljenega za najdit, tut sieste ne... [sm=smiley13.gif]

noseckec23 -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 11:38:30)

nitta mi smo tudi dobili bloom frescota :) cela sem navdusena, najboljsi prijatelj nama ga je kupi za darilo, sedaj se samo cakava, da nama ga pripelje. Jooj kak se veselim :)). se ti zdi res udoben ta del ko lezi malecki notri?

inigo kolegica ima peg pereggota in je zadovoljna

Mala BB -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 11:51:47)

Inigo, te lahko prosim za link kje si to vse naročila? Jaz trenutno nisem v Sloveniji, pridem oktobra in bi to že zdej naredila. A plačaš ko dobiš ali že prej? Hvala!

Inigo -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 11:57:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Inigo, te lahko prosim za link kje si to vse naročila? Jaz trenutno nisem v Sloveniji, pridem oktobra in bi to že zdej naredila. A plačaš ko dobiš ali že prej? Hvala!

plačaš po prevzemu. http://www.tosama-trgovina.si/165_Dojencek-in-mamica

Inigo -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 11:58:41)

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

nitta mi smo tudi dobili bloom frescota :) cela sem navdusena, najboljsi prijatelj nama ga je kupi za darilo, sedaj se samo cakava, da nama ga pripelje. Jooj kak se veselim :)). se ti zdi res udoben ta del ko lezi malecki notri?

inigo kolegica ima peg pereggota in je zadovoljna

a ma prav siesto al ma prima pappa la tata mia? menda je siesta še najboljša varianta, ker tata mia ima zravn še gugalnik, ki res ni nujno potreben, prima pappa pa ni od rojstva... tk da je siesta glih vmes. pa tut po ceni [sm=smiley36.gif]

Mala BB -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 11:59:22)

Najlepša hvala! Grem takoj v šoping[sm=smiley36.gif]

noseckec23 -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 12:12:21)

inigo joj to pa me preveč vprašaš :)) res ne bi vedela tocno katerega ima :/. Joj kak fajn, a to kar narocis stvari po netu in ti vse spakirajo in pripeljejo na dom? :))

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 14:06:05)

Hey,
malo se vam samo javljam, ker sem obležala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], očitno neka viroza ali kaj. Vidim, da že vse nekako gnezdite, kar je prav in sem zelo hvaležna Inigo, sama se ne bi niti spomnila, da lahko šopingiram direkt pri Tosami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], ker tudi sama nameravam (ko bom spet v pogonu) iti v kratkem po vatirane in bombažne (tetra plenice) pripomočke in bi verjetno zavila v BC.

Punce pridne bodite in pazite nase in na svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

vesper -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 15:53:54)

inigo nisma bila danes, naslednji četrtek 2.10. začneva s šolo [sm=smiley36.gif]
glede teh stolčkov pa jaz še sploh nisem razmišljala. Povejte mi punce, fajn je že da ga imamo a ne? Se ga splača kupit?

julij82 -> RE: Januarke 2013 (27.9.2012 22:16:36)

A gre karera v šolo za starše v zd šiška?

matejad -> RE: Januarke 2013 (28.9.2012 2:06:34)

Pozdravček še od mene!
Včeraj sem imela pregled, ginekolog mi je naredil UZ z 3D - smo ga s sestrami nahecale, in imamo punčko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]
Je pa bilo naše dete zelo sramežljivo, pokazala je svoj profil obrazka, potem pa se obrnilo stran. Glavno, da je
vse v redu...
Je v glavični vstavi - to sem sama ugotovila, ko je z sondo od UZ-ja lezel po trebuhu...spodaj glavica, zgoraj noge.
Seveda se ima še možnost obrniti...
Dejte mi povedat, kako pomemben je za vaše ginekologe ta podatek, v kakšni vstavi leži dete? To mislim v teh tednih zdaj, ko
smo me... Proti koncu itak vem, da je vsem pomembno, da je v glavični zaradi poroda. Moj gin. se trenutno glede tega ne obremenjuje.

Prejšnji teden smo nabavli voziček. Vzeli smo kar rabljenega preko spleta, doma imam trikolesnika še od sina, pa mi je pretežak za zlaganje,
tudi v avto nama gre glih za glih. Zdaj pa sem se zagledala v Peg Perego Pliko Switch, je res kot nov, ženska ga je kemično očistila, z kompletom
lupinice in zimske vreče smo ga dobili za 130€. Sma oba z možem vesela.

Nč, grem še malo pod odejo gledat...takle mam  v tej nosečnosti...sredi noči se zbudim, potem pa ne morem takoj zaspat. Potem pa pospravim še kaj,
na net skočim...Sem se spravla pomivat posodo še od večera, sin ima, lahko rečem danes, rojstni dan, in sem pekla torto. Kak je lepo gledat otroke,
čist navdušeni, da imajo roj. dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lep dan vam želim!

Inigo -> RE: Januarke 2013 (28.9.2012 8:39:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Najlepša hvala! Grem takoj v šoping[sm=smiley36.gif]

UŽIVAAAJ! [sm=smiley36.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (28.9.2012 8:51:32)

inigo nisma bila danes, naslednji četrtek 2.10. začneva s šolo [sm=smiley36.gif]
glede teh stolčkov pa jaz še sploh nisem razmišljala. Povejte mi punce, fajn je že da ga imamo a ne? Se ga splača kupit?

ja stolček za hranjenje boš tk al tk rabla. zdj otročke že pr 4 mesecih navajajo na gosto hrano... pa praktično še ne sedi takrat. tko da boš tut nek ležalnik rabla al pa če ga posadiš v športni del, da delno sedi/leži. eni tut tko prakticirajo. odvisno kolk maš placa v stanovanju. jst vseen mislim, da je najbolj praktično v tem primeru met ležalnik na mizi in ga nahranit. al pa ta moja varianta, ko se da stolček v ležalnik. pol maš 2v1 in ne rabiš vsakega posebaj. sm ga šla včeraj gledat v BC... čist sm se zalubla! tk lep... tk fajni! celega sm pregledala, vse probala in me je res navdušil. sigurno ga vzamemo! majo oranžnega, zelenega, temno rjavega in bež. pol sm pa še nakupla neki cotik, kr majo zdj akcijo v BC, da tretji kos podarijo. in sm vzela 3 pajacke 56, plišaste, in dvojne copatke, ki so že itak bli znižani, tko da smo kr neki včeraj prišparali.

včeraj sm mela morfologijo. itak je vse ok. fant je svoje bogastvo veselo razkazoval in ni bil nič kaj sramežljiv glede tega [sm=smiley36.gif] tut zelo lepo nam je pokazal obrazek, rokice in nogice... ful sm bla vesela! težek je dobre pol kile, PDP pa je rekla, da bo bolj proti koncu januarja. ampak naj se ne zanašam na to. mislim ej... bolš da neb nč rekla! [sm=zmeden.gif] drgač me je pa ful skregala, ker sem se po njihovi vagi v mesecu dni zredila za 5kg. ampak moja vaga doma pa tega ne kaže!!! doma sm jih zjutraj mela slabih 68kg, pr njej pa 70,5. in sm jih pol veselo poslušala, kk bo če bom tko nadaljevala in kaj sploh jem... in sm ji povedala, da sm ful pridna pr hrani in da ne jem sranja, da nimam večerij, da nimam nobenih luštov po sladkem in podobno. ampak je rekla, da nekaj že počnem narobe, sicer se nebi redila tolko. ah, ti šment no... skratka, jst vem, da jem ok in se tut ne mislim sekirat. čez ene 3 tedne grem na obremenitveni test za sladkorno in bomo tm vidli, če bi eventuelno kj blo. pa tk ne bo, kr doma mam čist ok kile.

matejad - zdj še ni tolk pomembno kk otrok leži, kr itak ma še vedno tok placa, da se lahko po 2x na dan obrne. po 32 tednu pa začnejo to ful gledat. kr takrat pa že nimajo več tok placa, da bi se lahk prosto sukali in če takrat ni obrnjen, se začne svetovanje okoli CR ali zunanjega obrata in drugih tehnik obračanja na glavo. naš poba je trenutno na riti, se še ni obrnil. mu je glih G včeraj razlagala, da se jih večina obrne v 30 tednu.

Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>